- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Pili eskimiş tartılar yanlış gösteirrmiş pilini değiştirsene belki 68sinAz önce kısa süreli bi şok geçirdim
Tartıya çıktım 68böyle kaldım
Kalbim hızla çarptı . Kendimden geçtim
Tartıyı açtım kapattım çıktım rüyaymış 69..
Açıp kapatınca normal tartıyo ama bilmiyorumPili eskimiş tartılar yanlış gösteirrmiş pilini değiştirsene belki 68sin
Bence eskidi diyedirAçıp kapatınca normal tartıyo ama bilmiyorumalırım belki yenisini
Tartida bi rakam gorduysen onu yakin zamanda tekrar goruyorsun canimAz önce kısa süreli bi şok geçirdim
Tartıya çıktım 68böyle kaldım
Kalbim hızla çarptı . Kendimden geçtim
Tartıyı açtım kapattım çıktım rüyaymış 69..
Elbette canim herkesi etiketlerizbEN GELCEM DOĞUMDAN SONRA KAPANMASINGRUPTA KURARSANIZ BANA ÖZELDEN MESAJ ATIN
Guzel spor temposu tutturdun canim , bunu ramazan sonrasi biraz artirdiginda daha cok kilo kaybedeceksinBende 30dk cardio pilates yaptım
Evetttttt şimdi leslie biraz ağır gediyor gözüm kararıyor Ramazan bitince yapacam onu şimdilik bacak inceltme ağırlıklı gidiyorumGuzel spor temposu tutturdun canim , bunu ramazan sonrasi biraz artirdiginda daha cok kilo kaybedeceksin
Ben sabah geç uyandım. Saat 10:00 gibi. Kızın kahvaltısını yaptırdım. Jimnastik antrenmanına götürdüm. Sonra jimnastik mayosu almamız lazımdı Ankara’ya geldik. İftara az kaldı onu bekliyoruz. Dışardayız bugün iftara. Biraz cıss olcak menüm ama telafisini yaptım sayılır peşinen çok yürüdüm.Herkes hafta sonu yoğunluğunda sanırım
İnşallah canımTartida bi rakam gorduysen onu yakin zamanda tekrar goruyorsun canim
Adanın fikri cok güzel üzülme devam edilirAynen öyle())
Eger takimlar kapanirsa ki insallah kapanmaz ... bizde bir grup kurar orada kendi aramizda yarışa devam ederiz....
Demek ki verdikçe veresi geliyo insanSanirim oldum
Aynen bende ilk çıktığım da gördüğüm rakama ulaşıyorumdum geneldeTartida bi rakam gorduysen onu yakin zamanda tekrar goruyorsun canim
Evet canım aynen öyle oldu. Kızların sayesinde direndim. Asla bırakmamak lazım ben bir ara şeyi bile düşündüm kilo veremicem herhalde hiç bir şekilde. Bari bu kilomu korumuş olurum diyordum
Sahur 00:30
1 kapya biber +1 çk kaşar +2 yumurtayla omlet
3 zeytin 2 çatal peynir
Domates salatalık
1 dilim tbekmek
İftar 19:45
1 hurma+1 bardak su
8 yk barbunya
Salata
4 kaşık Yoğurtlu köz biber
2 lt su içeceğim
Adım sayısı ne kadar olmali sence?Kimsenin izne ayrılması taraftarı değilim biliyorsun. Aslında bildirim yapamayacağın Cuma seni idare edebiliriz. Bir de yarışmaların bu yıl sonu bitme ihtimali var. Bence iyi bir ivme yakalamışken ayrılma derim. Listeden çıkınca alacağını sende biliyorsun. Yaza daha hafif girmek eminim seni de mutlu eder.
Öğünlerinin saatini de yaz canım. Yediklerinin miktarıda önemli. Kızartma ve gofret olmamış. Sunne kadar? Hareket ne kadar?
Diyetisyene harfiyen uydun mu? Fazlalık var mı menüde?
Su çok az. İrmik helvası da olmamış. Hani yapmışın kaçamağı masumlaştırmaya gerek yok bence. Kızlar bişey olmaz demiş ama olur canım. Bir dahakine yeme lütfen.
Akşama kadar iyi gitmişsin. Beyaz ekmekten uzak durman lazım. Akşam kurabiyeler işi bozmuş ama genel anlamda ilk gün menülerine göre güzel beğendim. Zamanla daha iyi olacak bunu unutma. Hepimiz ilk başladığımızda böyleydik. Adım sayın az. Suyun çok güzel.
Çok olmuş canım
Yarısı fazla olmuş
Ben kesinlikle 50 olmuştum senin sporları yapsam ki evlenmeden önce 50 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?