Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüdeki sucuğun telafisi nasıl yaptın?benim en sevdigim yiyeceklerden biri.eve almaya korkuyorum.bu sabah kendimi çok zor tuttum yememek için

Afiyet olsun canim

Ogle tam bugdayli ekmeğe gerek yoktu canim..
Aksam kiymali makarna hic olmamis... kiymali makarna kalorisi cok yuksek canım...

Bugün menü
Sahur
2 kuru kayisi (kaynattim suyunuda ictim)
4 kuru erik

Aksam iftar 19.45
Yarim kepçe domates çorbası ( kaşarsiz)
1 icli köfte
1 adana ( 100 gr bile degildi cok incecik )
1 yk pilav
2 cilek
1 dilim Triliçe

1.5 lt su anca icerim... LAydLiNe

60 dk tempolu yürüyüş yapıldı..
Carsi pazar avm gezildi...

Misafirlikte kendini frenlemek cok zor valla ev sahibine cook ayip oluyor...onu yemem bunu yemem..

Afiyet olsun canım iyi yapmışsın evet yememek ayıp oluyor sonuçta senin için hazırlanmış yarın dengelersin

Bugün hazirlandik alışverişe çıkalım diye tam kapıya giderken küçük kızım rahatsızlandı bugün onunla uğraşırken vakit geçti idrar yolları enfeksiyonu olmuş hala hasta
Menüm
Sahur
Yağda yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir

İftar
1 kase tarhana çorbası
2 yk tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
3 yk fırında sebze yoğurtlu

Su 1.5 lt spor yok

Afiyet olsun canım iyi yapmışsın evet yememek ayıp oluyor sonuçta senin için hazırlanmış yarın dengelersin
Evet canim yarin denegelerim insallah... aslinda oyle ah vah diyecek kadarda doymadim hepsi minik minik guzeldi....
Simdi sahur yaparim kefir ve semizotu salatasi gunu kapatirim...

Cook gecmis olsun canim ates var mi ? Idrar yolu enfeksiyonu ates yapiyor ((
Menu cok guzel canim afiyet olsun...

Menun sporun güzel afiyet olsun canım
İnternette 30 günlük karın şekillendirici program var.onu indirdim.her gece kızım uyuyunca yapmayı düşünüyorum.siz nasıl yapıyorsunuz acaba?
Makarna dışında güzel canım afiyet olsun makarna kepekli makarna yenebilir az yağda yoğurtlu makarna yemek istiyorsanız öğle öğününde tuketmelisin akşam vücut yakamaz
Ben beğendiğim videoları USB ye indirdim TV ye takip yapıyorum ebru karadumanin plates videoları ,Tk500 , Leslie, cardio plates
yapiyorum

Menüdeki sucuğun telafisi nasıl yaptın?benim en sevdigim yiyeceklerden biri.eve almaya korkuyorum.bu sabah kendimi çok zor tuttum yememek için

Niye Telafi edeyim ki sucuk cızz mı ?
Bence sende yiyebilirsin fazla olmadıktan sonra nolur ki?
Bilemedim dur üstadlara soralım ada81
buralarda cevap verir..

Sıra sizde sizlerde muhteşem sonuçlar alacaksınız...

Inşallah
Arkadastan geldik birazdan menu verecegim... arkadasim cok guzel olmussun daha sakin verme dedi.... 5 kilo kaldi deyince hayır cok zayif olursun guzel durmaz dedi...
Ama ben 5 kilo daha verecem...)
Bence verebilirsen ver tabii avans olur rahat olursun bir müddet.. Kilo azaldikca vermekte zor olur bakalım alt sınırın kaç?

Cook gecmis olsun canim ates var mi ? Idrar yolu enfeksiyonu ates yapiyor ((
Menu cok guzel canim afiyet olsun...
Sağol Canim
Ada karnım ağrıyor diyor ağrı bı geliyor ağlıyor sonra geçiyor ara ara yokluyor istifra var
Serum taktı Dr karın filmi çekti filmde gaz çıktı idrar da lökosit 3 çıktı
İdrar yolu enfeksiyonu karın ağrısı ve kusma yapar dedi antibiyotik vermedi ağrı kesici vermiş sadece anribiyotige karşı bir Dr du sanırım
Karnına ayağına sıcak su torbası koyuyorum

Diyette sucuk yenmiyor canım çünkü çok yağlı ya oyuzden
Ben kendim yapmıştım bı ara kendin yaparsan yiyebilirsin

Estağfurullah canim ) sucuk evet diyette cis deniliyor... ama ben hafta bir yumurtali sucuk 3-4 dilim sabah kahvaltida yenilebilir diye düşünüyorum... onemli olan canim spor ne yedin onu nasıl yakabilirim olmali... simdi hergun 1 saat spor yapan biri için haftada bir yumurtali sucuk bisey yapmaz gibi geliyor bana..

Benim listedeki son hedefim 55.00 .. insallah 55 .00 ile mezun olurum.. sonra 1 kiloyuda sizinle verir 54 ile tatile cikarim))

Söylemek bana düşmez ama sen olmuşsun işte iraden istikrarın tam ne guzel maşallah

Çok çok geçmiş olsun kuzuya bol bol su içirmeye çalış inşallah çabuk iyileşir.

Yumurtayı ekmeksiz nasıl yiyorsun bravo
Menün gayet güzel

Çok teşekkür ederim canım bu gecede yulaflı yapicam ama 12 de yiycem bu akşam gece bir gözü açık bir gözü kapalı yiyemiyorum

Ahhh kuzucuk coook gecmis olsun canım.. Rabbim şifa versin insallah..... bol su icirmeye çalış canim... midesini rahatlatsin diye cubuk kraker verebilirsin... benim kizim kusunca cubuk kraker veririm hem tuz ihtiyacınida almis oluyor susatiyor bol su iciyor boylece.. tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…