Iyı geceler kaptanım yanlış biliyor olabilirim ben bu konuda uzmanım demedim kendimce bildiğimi yazdım..
Azarlar bir üslûp kullanmana şaşırdım.
Rahatsız isen takımda olmamdan gidebilirim..
Çok su içtiğin zaman dolaşım sistemi daha çok çalışıyor ve bu da kalbi fazla yoruyor. Ayrıca 7 değil 5 litreden sonrası zararlı.
Var kaptanım mm ama yarın yok
Var kaptanım mm ama yarın yok
Tamam kaptanım çalışacağım yarın bütün günÇalış çalış ihmal etme derslerini.
çok çok sevindim güzel bir hamilelik geçir inşallah :) burası uğurlu geldi deseneDoğru canım :)
ilk etapta sanırım öyle zaten her 6 ayda bir muayeneye gidiyorum o zaman hep memeleri kontrol ediyorGünaydın canım. Geçmiş olsun. Oralarda göğüsteki kitleye jinekoloji mi bakıyor? Çok ilginç geldi.
inşallah Korurum diye düşünüyorum 55 TEn yukarı çıkmaman lazımEvt rekabet he zaman iyidirmaşallah canım bu arada inşallah koruyabilirsin 1 yıl korursan daha almazsin inşallah
inşallah :) teşekkür ederimNasılsın sısy inşallah daha iyisindirseni etıketlemek istemedim bıraz zamsn geçsin de etıketlerim
Ince 1-2 dilim yiyebilirsin canım çok canın çekince..Sonradan acısı fena çıkıyor tadımlık ye..
O an istemedi canım sonra kalkıp yaptımSalatayı cok severim ben
Tekrar geçmiş olsun canım daha da iyi olur bol bol su içir..
Aynen ve jetler bizim üstümüzden geçiyorHeryerim ağrıyor temizlik aptım
Gecmiş olsun Gönül temiz çıkar sonuç inşallah
Bu arada kilonu okudum maşallah diyorum ne güzel keşke bizimde olsa
eve sokmamak en güzelimerhaba gönül bende öyleyim işte
varsa yoksa ıvır zıvır
Günaydın
Günaydınlar
Kolay gelsin canımgünaydın
iş yolundan mutlu günler
Canim tamamen yanlış anlamissin kaptanımiz cok naif insan... hatta biz ona soyleriz azcik bize kiz bizi sopala diyeIyı geceler kaptanım yanlış biliyor olabilirim ben bu konuda uzmanım demedim kendimce bildiğimi yazdım..
Azarlar bir üslûp kullanmana şaşırdım.
Rahatsız isen takımda olmamdan gidebilirim..
çok çok sevindim güzel bir hamilelik geçir inşallah :) burası uğurlu geldi desene
ilk etapta sanırım öyle zaten her 6 ayda bir muayeneye gidiyorum o zaman hep memeleri kontrol ediyor
inşallah Korurum diye düşünüyorum 55 TEn yukarı çıkmaman lazım
inşallah :) teşekkür ederim
eve sokmamak en güzeli
Benim için mümkün değil eşim alıyor çocuklar yiyor
Çook geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu kuzu?
eskibilezik
Evet grupta çok vardı. çevremde de çok gördüm iğnelerini düzenli kullandın mı bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Moral bozacak bişey yok canım hamile kalamıyorum diyordun bak vakti zamanı varmış kendiliğinden oldu. Nasibinde varsa sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?