Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyı geceler kaptanım yanlış biliyor olabilirim ben bu konuda uzmanım demedim kendimce bildiğimi yazdım..
Azarlar bir üslûp kullanmana şaşırdım.
Rahatsız isen takımda olmamdan gidebilirim..

Canım asla öyle bişey yapmam ben de sadece bildiğimi söyledim. Neden yanlış anlaşıldım acaba? Emoji kullanmadığım için mi? Özür dilerim eğer yanlış bir üslup kullandıysam ama emin ol bilerek isteyerek asla öyle bişey yapmam.

Doğru canım :)
çok çok sevindim güzel bir hamilelik geçir inşallah :) burası uğurlu geldi desene
Günaydın canım. Geçmiş olsun. Oralarda göğüsteki kitleye jinekoloji mi bakıyor? Çok ilginç geldi.
ilk etapta sanırım öyle zaten her 6 ayda bir muayeneye gidiyorum o zaman hep memeleri kontrol ediyor
Evt rekabet he zaman iyidir maşallah canım bu arada inşallah koruyabilirsin 1 yıl korursan daha almazsin inşallah
inşallah Korurum diye düşünüyorum 55 TEn yukarı çıkmaman lazım
inşallah :) teşekkür ederim
merhaba gönül bende öyleyim işte
varsa yoksa ıvır zıvır
eve sokmamak en güzeli
Benim için mümkün değil eşim alıyor çocuklar yiyor

Iyı geceler kaptanım yanlış biliyor olabilirim ben bu konuda uzmanım demedim kendimce bildiğimi yazdım..
Azarlar bir üslûp kullanmana şaşırdım.
Rahatsız isen takımda olmamdan gidebilirim..
Canim tamamen yanlış anlamissin kaptanımiz cok naif insan... hatta biz ona soyleriz azcik bize kiz bizi sopala diye yazi diliyle anlaşıyoruz... gerci kaptanin yazisinida okudum nasıl o yazidan azarlandigini düşündun inan anlamadim....
Yılların diyet gruplarinda dolasan biri olarak size sunu soylerim inanin görüp görebileceğiniz en naif kaptan....tecrubeyle sabit ))

Evet canım zaten, günlük hayatta istiyorum diye kimseye söyleyemiyordum annemler eşim dahil ama burda rahat rahat yazıyordum baby baby diye

Doktor sık sık kontrole gel düşükler oluyor falan dedi kan pıhtılaşmasında ,canımı sıktı gerçi özel hastane öyle demesi normal , hiç şöyle özelde paragöz olmayan denk gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…