Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kullanıyorum canım folik asit coraspin birde kan sulandırıcı iğne kısmetse haftaya cuma kalp atışını dinletecek onu da duyayım rahatlarım

ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum ama buralardayım vazgeçmeye niyetim yok eminim bi düzene girecek ramazan çok zorluyor hafta sonu hem regl hem misafirler beni aşırı yordu iş yerinde bile kafamı masaya koyup uyuyorum

ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum ama buralardayım vazgeçmeye niyetim yok eminim bi düzene girecek ramazan çok zorluyor hafta sonu hem regl hem misafirler beni aşırı yordu iş yerinde bile kafamı masaya koyup uyuyorum

Niyetinde olsa burdan koparsan düzene giremezsin dikkat et

UstaM canım bence tamamen yanlış anlamışsın sırf emoji kullanmadığım için.
Günaydın kaptanım..
Şimdi çok üzüldüm kusura bakma okuyunca öyle algıladım..
Bende özür dilerim üzdüm seni...
Evet yazım dili yanlış anlaşılabiliyor..
Seni biliyorum çok naziksin sanki bana çok düz yazmışsın emojide olmayınca alındım.....

Tekrar kusura bakma..

Ayy çok sert geldi gece uykudan mı öyle anladım valla okuduğumda üzüldüm..
Biliyorum kaptanı işte o yuzden alındım..
Şimdi de onu üzdüğüm için üzüldüm.

Öyle tatlım iyice farkettim kaptanın geri donüşü ispatladı

Doktor sık sık kontrole gel düşükler oluyor falan dedi kan pıhtılaşmasında ,canımı sıktı gerçi özel hastane öyle demesi normal , hiç şöyle özelde paragöz olmayan denk gelmedi

Maalesef özeller öyle müşteri olarak görüyorlar
İçini ferah tut biseycik olmaz Allah'ın izniyle

Doktor sık sık kontrole gel düşükler oluyor falan dedi kan pıhtılaşmasında ,canımı sıktı gerçi özel hastane öyle demesi normal , hiç şöyle özelde paragöz olmayan denk gelmedi
Boşver sen, doktorlar abartır zaten hele ki özeller. Bunları kafana takma ve hamileliğinin tadını çıkar her anı ayrı güzel
önce kalp atışı bekleyeceksin, sonra cinsiyet, sonra artık hareketlense de hissetsem diyeceksin, karnım büyüsün, renkli ultrasyon doğum telaşı falan derken bi bakıyorsun minik bir melek bırakıyorlar kollarına.

sen de üzülme.... olur bazen öyle durumlar hepimizin anı anına uymuyor insanlık hali

Farkinda misiniz takıma katılan bir çok kişi basta lütfen beni zayıflatin diyor ama katilim yapmıyor, menülere Yorum yapan kişiler her gün aynı kişiler, herkes sihirli bir değnek bekliyor galiba

Ben ramazanda formdan düştüm ya hiç bir şey yapmaya fırsat bulamıyorum. Pek çok işimi bitiremeden ne zaman akşam oluyor farkında değilim. Zaten iftardan sonra hemen yatma vakti geliyor. Ben genelde ramazanlarda böyle oluyorum ya. Uykusuz, yorgun

Farkinda misiniz takıma katılan bir çok kişi basta lütfen beni zayıflatin diyor ama katilim yapmıyor, menülere Yorum yapan kişiler her gün aynı kişiler, herkes sihirli bir değnek bekliyor galiba
haklısın , yeni gelenlere hep aynı şeyi yazıyorum katılım katılım katılım çok önemli diye.... bide işin kötü tarafı kalabalık gibi duruyoruz yeni üye çağırıp çağırmama konusunda tereddütte kalıyoruz... devam edecekler mi etmeyecekler mi bilinmez denklem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…