oruç değilsen kabak yemeği olur canım , çünkü kabak yemeği çook uzun süre tokluk vermiyor...Aslında
Aklıma dün verdiğin kabak tarifi geldi ,kabak yemeği yoğurt çorba,yanına 2 dilim form ekmek yerim bugün oruç tutmuyorum regli gelecek diye
Bide yanına kinoa pilavı o çok tok tutuyor hemde glutensizoruç değilsen kabak yemeği olur canım , çünkü kabak yemeği çook uzun süre tokluk vermiyor...
çok şükür canımRabbim her zaman gönlü güzel insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin....
sen artık sağlıklı güzel beslenmeye başladın değil mi ? folik asit vs dr verdi mi kullanıyormusun ? gerçi ben hiç kullanmamıştım sadece sezeryana 2 hafta kala bana kan serumu verilmişti kan değerim 9,2 idi bu şekilde seni sezaryana alamam demişti dr.... 11 e yükseldi sonra tamam demişti...
ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum ama buralardayım vazgeçmeye niyetim yok eminim bi düzene girecek ramazan çok zorluyor hafta sonu hem regl hem misafirler beni aşırı yordu iş yerinde bile kafamı masaya koyup uyuyorum
Ben yapicam canimBugün Spor yapmayı düşünen varmi
UstaM canım bence tamamen yanlış anlamışsın sırf emoji kullanmadığım için.
Günaydın kaptanım..Canım asla öyle bişey yapmam ben de sadece bildiğimi söyledim. Neden yanlış anlaşıldım acaba? Emoji kullanmadığım için mi? Özür dilerim eğer yanlış bir üslup kullandıysam ama emin ol bilerek isteyerek asla öyle bişey yapmam.
Ayy çok sert geldi gece uykudan mı öyle anladımCanim tamamen yanlış anlamissin kaptanımiz cok naif insan... hatta biz ona soyleriz azcik bize kiz bizi sopala diyeyazi diliyle anlaşıyoruz... gerci kaptanin yazisinida okudum nasıl o yazidan azarlandigini düşündun inan anlamadim....
Yılların diyet gruplarinda dolasan biri olarak size sunu soylerim inanin görüp görebileceğiniz en naif kaptan....tecrubeyle sabit))
Öyle tatlım iyice farkettim kaptanın geri donüşü ispatladıCanım yok yazı dili burda anlaşılmıyor ki ses tonunu duyamıyoruzkaptanımiz asla azarlamaz yoğun ev iş çocuklar derken acele yazdığı içindir ama çok naif birisi asla azarlamaz emin ol bu takımda kimse öyle değil
Doktor sık sık kontrole gel düşükler oluyor falan dedi kan pıhtılaşmasında ,canımı sıktı gerçi özel hastane öyle demesi normal , hiç şöyle özelde paragöz olmayan denk gelmedi
Boşver sen, doktorlar abartır zaten hele ki özeller. Bunları kafana takma ve hamileliğinin tadını çıkar her anı ayrı güzelDoktor sık sık kontrole gel düşükler oluyor falan dedi kan pıhtılaşmasında ,canımı sıktı gerçi özel hastane öyle demesi normal , hiç şöyle özelde paragöz olmayan denk gelmedi
Ne yapacaksin zeynep ablaaBen yapicam canim
sen de üzülme.... olur bazen öyle durumlar hepimizin anı anına uymuyor insanlık haliAyy çok sert geldi gece uykudan mı öyle anladımvalla okuduğumda üzüldüm..
Biliyorum kaptanı işte o yuzden alındım..
Şimdi de onu üzdüğüm için üzüldüm.
Öyle tatlım iyice farkettim kaptanın geri donüşü ispatladı
kilo ne durumda canım ?ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum ama buralardayım vazgeçmeye niyetim yok eminim bi düzene girecek ramazan çok zorluyor hafta sonu hem regl hem misafirler beni aşırı yordu iş yerinde bile kafamı masaya koyup uyuyorum
Farkinda misiniz takıma katılan bir çok kişi basta lütfen beni zayıflatin diyor ama katilim yapmıyor, menülere Yorum yapan kişiler her gün aynı kişiler, herkes sihirli bir değnek bekliyor galiba
haklısın , yeni gelenlere hep aynı şeyi yazıyorum katılım katılım katılım çok önemli diye.... bide işin kötü tarafı kalabalık gibi duruyoruz yeni üye çağırıp çağırmama konusunda tereddütte kalıyoruz... devam edecekler mi etmeyecekler mi bilinmez denklemFarkinda misiniz takıma katılan bir çok kişi basta lütfen beni zayıflatin diyor ama katilim yapmıyor, menülere Yorum yapan kişiler her gün aynı kişiler, herkes sihirli bir değnek bekliyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?