- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Çay tamam da et köfte yesen iyi olurduBen kopamıyorum burdan, gerçi diyette gibiyim acayip iştahsızım hele tatlı isteğim , hele ki çay ölsem inanmazdım et köfte sucuk tamamen bitmiş durumda yoğurt süt çorba takılıyorum :)
Çay tamam da et köfte yesen iyi olurdu
Bende kizimda 2.5 ay boyunca tatli yiyemedim ve caydan nefret etmiştim... bi tatli canavari nasil tatli yememistim inanamıyordum cay kolik biri bir yudum dahi cay icememistim... 2.5 3 aydan sonra normale dondu tatlıda yedim cayda ictim....Ben kopamıyorum burdan, gerçi diyette gibiyim acayip iştahsızım hele tatlı isteğim , hele ki çay ölsem inanmazdım et köfte sucuk tamamen bitmiş durumda yoğurt süt çorba takılıyorum :)
Valla bugun ben kustum kendimeBugün Spor yapmayı düşünen varmi
Aksama bende 1 mil ve pilates yaparım beraber yapalım yine çok motive ediyo beni eskiden hiç istemezdim devamlılık yoktu şimdi o ritmi yakaladım bırakmamValla bugun ben kustum kendime
Yedigim hurmalar ve kuru dut bana hic iyi dönüş yapmadi tarti artiya dogru gidiyor.....aksama 1 saat yürürum sabah yapmiyacam
Bende kizimda 2.5 ay boyunca tatli yiyemedim ve caydan nefret etmiştim... bi tatli canavari nasil tatli yememistim inanamıyordum cay kolik biri bir yudum dahi cay icememistim... 2.5 3 aydan sonra normale dondu tatlıda yedim cayda ictim....
tamam canım akşam 17.30 gibi başlıyalımAksama bende 1 mil ve pilates yaparım beraber yapalım yine çok motive ediyo beni eskiden hiç istemezdim devamlılık yoktu şimdi o ritmi yakaladım bırakmam
sen hamile olduğunu söylediğinde benim içime kız doğmuştu ama demedimAynı bende öyleyim canım bence benimkide kız sence?
en kolay fırında tavukBana yemek önerisi verir misiniz pratik ve lezzetli sağlıklı doyurucu.. corbam var o cepte başka ne yapsam
sen hamile olduğunu söylediğinde benim içime kız doğmuştu ama demedimanası gibi bıcır bıcır olur demiştim
çok şükür canımBu kadar sevenim olduğunu bilmiyordum reelde bir kaç whatsapp grubunda söyledim...Bu gün aldığım en güzel haberdi diyen mi ararsın , ağlayan mı ararsın , kendimin olmuş gibi sevindim, çığlıklar atıyorum şuan neler neler çok şükür doğru insanlarla tanışmısımsevinmiceni düşündüğümbir kaç kişi var onlara söylemedim onlarda tabiki en yakınlar
bugün bende fırında baget yapacam yanına soğan dilimliyecem birazda yeşil ve kırmızı biberde dilimleyip tavuklarla beraber fırına atacam közlenmiş olacak... hem sebze hem protein bir arada olacak.. bide bulgur pilavı ve salata yapacamÇok iyi fikir
Aklıma dün verdiğin kabak tarifi geldi ,kabak yemeği yoğurt çorba,yanına 2 dilim form ekmek yerim bugün oruç tutmuyorum regli gelecek diyebugün bende fırında baget yapacam yanına soğan dilimliyecem birazda yeşil ve kırmızı biberde dilimleyip tavuklarla beraber fırına atacam közlenmiş olacak... hem sebze hem protein bir arada olacak.. bide bulgur pilavı ve salata yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?