Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende menumu veriyim şuan pertim iftardan sonra uyuyakalirim falan şimdiden yazayım

Sahur : 3 dilim eti form kızarmış ekmek
Beyaz peynir
1 yumurta beyazı ( haşlanmış )
Domates salatalık
2 ceviz 1 su bardağı süt

İftar : 1 kase mercimek çorbası
1 kabak 1 patlıcan karnıyarık
4 yk Semizotu salatası yoğurtlu

Çayın yanında 3 adet kuru kayısı yerim

Su 2 lt
Spor 45 dk Leslie

MuMu85 ve @Anka bi gittiniz hic gelmediniz iyimisiniz ? Arada ses verin kilolar ne alemde ?
Canim arada okuyorum sizi de yazmaya firsat olmadi,diyet yapamiyorum simdilik ama cok sükür kilom sabit ,regl bekliyorum bu ay da ne varsa herkesin günü gecmis ben de pazar olmaliydim aslinda,pazar günü hic sütüm gelmedigi icin 2 gündür niyetli degildim,yarin nasip olursa niyetlenicem tekrardan

Afiyet olsun canim menude sporda şahane

Sanirim uzun sure aclik hormonlari etkiledi regli gecikmeleri oldu... arada ugra canim bi ses ver

Ben perttim kızlar bugün , niye boyle oldum bilmiyorum cok acıktım...zorla yemek pisirdim kizim gelecek....
şimdi iyimisin canım
Gelmedi keşke gelseydi boşu boşuna oruç tutamadım canım sıkıldı duruma gelmezse gelmesin aman ya
sen bugün tutmadım diyince ses etmedim ama öyle olmaz canım regl olunca bozmalısın , böyle olunca farz olanı bilerek tutmamış oluyorsun
Menun guzel tam kararinda
sağol canım
Regliden olsan o krizler gidicek
Aynen öyle canım

Yakın şehirlerde yaşıyoruz canım, ben de Kırıkkale' deyim. Nasip olursa bir gün görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…