Kartal canimSende ıstanbul dasin hangi ilce
Canim arada okuyorum sizi de yazmaya firsat olmadi,diyet yapamiyorum simdilik ama cok sükür kilom sabit ,regl bekliyorum bu ay da ne varsa herkesin günü gecmis ben de pazar olmaliydim aslinda,pazar günü hic sütüm gelmedigi icin 2 gündür niyetli degildim,yarin nasip olursa niyetlenicem tekrardan
Afiyet olsun canim menude sporda şahaneBende menumu veriyim şuan pertim iftardan sonra uyuyakalirim falan şimdiden yazayım
Sahur : 3 dilim eti form kızarmış ekmek
Beyaz peynir
1 yumurta beyazı ( haşlanmış )
Domates salatalık
2 ceviz 1 su bardağı süt
İftar : 1 kase mercimek çorbası
1 kabak 1 patlıcan karnıyarık
4 yk Semizotu salatası yoğurtlu
Çayın yanında 3 adet kuru kayısı yerim
Su 2 lt
Spor 45 dk Leslie
Sanirim uzun sure aclik hormonlari etkiledi regli gecikmeleri oldu... arada ugra canim bi ses verCanim arada okuyorum sizi de yazmaya firsat olmadi,diyet yapamiyorum simdilik ama cok sükür kilom sabit ,regl bekliyorum bu ay da ne varsa herkesin günü gecmis ben de pazar olmaliydim aslinda,pazar günü hic sütüm gelmedigi icin 2 gündür niyetli degildim,yarin nasip olursa niyetlenicem tekrardan
Ins canim, benimki gecikmesin ya cok stres oluyorumSanirim uzun sure aclik hormonlari etkiledi regli gecikmeleri oldu... arada ugra canim bi ses ver
Afiyet olsun canim gayet güzel menüSahur 01:30
4 mantar 2 yumurtayla omlet
2 dilim tb ekmeği
7 zeytin
Domates salatalık
İftar 19:45
1 kepçe yayla çorbası
5 köfte 5 patlıcanla patlıcan kebabı
Salata
2 lt su içerim
Dün iftarda az yiyince sanki sahurda çok yedimAfiyet olsun canim gayet güzel menü
Menun guzel tam kararindaSahur 01:30
4 mantar 2 yumurtayla omlet
2 dilim tb ekmeği
7 zeytin
Domates salatalık
İftar 19:45
1 kepçe yayla çorbası
5 köfte 5 patlıcanla patlıcan kebabı
Salata
2 lt su içerim
Regliden olsan o krizler gidicekDün iftarda az yiyince sanki sahurda çok yedimakşama kadar da o kadar acıktım ki başım ağrıyor şu anda .
Yani sanki çok yemiş gibiyim.ama iştahım da çok açık
şimdi iyimisin canımBen perttim kızlar bugün , niye boyle oldum bilmiyorum cok acıktım...zorla yemek pisirdim kizim gelecek....
sen bugün tutmadım diyince ses etmedim ama öyle olmaz canım regl olunca bozmalısın , böyle olunca farz olanı bilerek tutmamış oluyorsunGelmedi keşke gelseydi boşu boşuna oruç tutamadım canım sıkıldı durumagelmezse gelmesin aman ya
sağol canımMenun guzel tam kararinda
Aynen öyle canımRegliden olsan o krizler gidicek
Bilmiyordum ama çok mu günaha girdimşimdi iyimisin canım
sen bugün tutmadım diyince ses etmedim ama öyle olmaz canım regl olunca bozmalısın , böyle olunca farz olanı bilerek tutmamış oluyorsun
sağol canım
Aynen öyle canım
Bilmiyordum ama çok mu günaha girdim
Yok canım üniversitede boşanma sebep olmuyor. “Kişisel tercihin” diyorlar. Burada kadro da vermiyorlar. Bir sürü eziyet de cabası. Üstelik oğluma da yetişemiyorum, olduğum şehirde kimsem yok. İki yıldır o kadar çok dua ettim, o kadar uğraştım ki...
Tamam kaptanım çok suçluluk duyuyorum zaten pişmanımBilmeden yaptığın için bence günah olmaz. Ama bundan sonra öyle yapma canım
Yok canım onu ben öyle diyemem o senle Allah arasında sen bi da yapma buna tövbe et rabbim affeder inşallahBilmiyordum ama çok mu günaha girdim
Tesekkur ederim abla dua edecem coooookYok canım onu ben öyle diyemem o senle Allah arasında sen bi da yapma buna tövbe et rabbim affeder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?