Sağ ol canım, inşallahCanım vaktı gelmemiştir Allah doğru zamanda kolaylaştırır inşallahVardır bunlarda da bır hayır
Az değil miiBugun menü
Sahur 23.30
1c.bardagi kefir
3 kuru erik
Aksam iftar 19.47
3 yk bulgur pilavi
2 adet firinda tavuk baget
Semizotlu salata
2 yk patlican salatasi
2 lt su icmeye çalışacam...LAydLiNe
Spor
60 dk tempolu yürüyüş yapildi..
Bence gec yenilen yemekten kaynaklanıyor kaptanim eritemiyoruz üzerine uyuyunca yağa dönüyor... tarti oynamıyor..Ben takıldım kaldım 68 li rakamlara ne iniyor ne çıkıyor
Bi kac gun abarttim canim suan kendimi daha iyi hissediyorum bide cumaya az kaldi eksi cikmaliyimAz değil mii
Canim ateşli çocuğa sirkeli su cok önerilmiyor ince giydir... 39 ise ates düşürücü verebilirsin rahat uyusun......ben 38li bi rakam gördüğümde ates dusurucu veriyorum...Öğleden bu yana berbat geçti kızlar yaa başıma güneş geçti. Başım catliyor midem bulanıyor. Oğlumun ateşi 39 şu an. Sirkeli suyapıyorum
anladım canım iyi bakalımSağol canımiyiyim şükür bir kac gun kuru meyve abarttim seker dengemle oynadim oda bugun beni kotu hissettirdi... artik kuru erik dışında kuru meyve yemiyecem...
biraz hafif olmuş ama afiyet olsun canımİyi akşamlar
21 Mayıs
Sabah 08:00
Domates Salatalık
1 parça örgü peynir
1 parça ekmek
Çay
Öğle 12:30
Kırmızı yeşil biber kabak patlıcan (fırında közlendi)
1 kase cacık
Akşam 17:30
4 domates 2 salatalık
Maydanoz peynir
Saat 19:30
Çay
2 hurma 3 badem
Su = 3 lt
Spor = 5 bin adım
Canım sirkeli su yerine ılık bi duş aldır daha iyi gelir çok geçmiş olsunÖğleden bu yana berbat geçti kızlar yaa başıma güneş geçti. Başım catliyor midem bulanıyor. Oğlumun ateşi 39 şu an. Sirkeli suyapıyorum
Düşmedi hiç. Bezle tutuyorum şu an. Bu 1 haftadır hastalık düşmedi yakamizdanCanim ateşli çocuğa sirkeli su cok önerilmiyor ince giydir... 39 ise ates düşürücü verebilirsin rahat uyusun......ben 38li bi rakam gördüğümde ates dusurucu veriyorum...
Biraz daha düşmezse dusa alacam. Sağolasın Allah razı olsunanladım canım iyi bakalım
biraz hafif olmuş ama afiyet olsun canım
Canım sirkeli su yerine ılık bi duş aldır daha iyi gelir çok geçmiş olsun
Iyi geceler canimÇocuklar Uyudu bende kaçtım kızlar
Dikkat et canim su soğuk olmasin ilik olmasi gerekiyor...Biraz daha düşmezse dusa alacam. Sağolasın Allah razı olsun
Sinavinda başarilar canim Allah zihin acikligi versin...Ben sahur yaptım şimdiden.. Hem erken oldu hemde regl gelse bile okulda olucam kahvaltı edemem çok erken gideceğim sınava kızlarla bakacağız. Şimdi sahur için bir bardak süt nesfit 1 salatalık biraz çiğ badem yedim
Aminn k teşekkür ederimSinavinda başarilar canim Allah zihin acikligi versin...
Cok geçmis olsun canim Rabbim şifa versin insallah...iyi geceler kızlar
eve yeni girdim
3 gündür kızımla uğraşıyordum... pat diye hastalanıverdi. ateş, boğaz ağrısı yutkunamama...burnu da tıkalı...gece o uyuyamıyor diye ben de uyuyamıyorum... sanırımasya_01 nın da kuzusu hasta. geçmiş olsun canım
gelmişken menümü de vereyimLAydLiNe
9.00
1 yağda yumurta
3 çatal tulum peynir
6 s.zeytin
domates salatalık
2 dilim kadar ekmek
12.30
küçük bir kasede az meyveli yulaf ezmesi-süt
16.00
1 muz
20.00
1 ızgara levrek
bol salata
1 dilim ekmek
1 kk kadar künefe
1 saat yürüyüş
2 L su
Nerden anladin gecmisi okudugumu :))betuld canım geçmişi okumakla zor bitirirsin. Bence anlık muhabbete katıl derim. Menü yazacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?