Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Saat 9 Kahvaltı
3 yk yulaf, 1 bardak süt, 1 filtre kahve, salatalık , bir elma

Ara
1 bardak kefir, 2 ceviz, 1 badem

Akşam yemeği 6
1 kase analı kızlı çorbası
1 tabak kıymalı kaşarlı kabak yemeği ( ada ablanın tarifi)
2 dilim form ekmek

2.5 lt su yatana kadar olur
1 mil leslie
250 ipsiz atlama
25 squat
100 mekik
200 bölgesel bacak hareketi
200 basen hareketi

Yok canım üniversitede boşanma sebep olmuyor. “Kişisel tercihin” diyorlar. Burada kadro da vermiyorlar. Bir sürü eziyet de cabası. Üstelik oğluma da yetişemiyorum, olduğum şehirde kimsem yok. İki yıldır o kadar çok dua ettim, o kadar uğraştım ki...

Onlardan ayrı benim gözüm bugün misirlarda kaldı içim gitti

ada81 insan oturunca daha çok yoruluyor haklısın spor insani dinç tutuyor acayip uyku bastırmıştı uyumamın imkanı yok çocuklar varken ayaktayken spor yaptım gözüm açıldı :)
Aynen canim sabah ve öğle cok kötüydüm simdi spor yaptim kendime geldim ) sen nasilsin pek gelmiyorsun ozledik seni

Afiyet olsun canim sporda var şahane regli geldi mi ?

Gelmedi keşke gelseydi boşu boşuna oruç tutamadım canım sıkıldı duruma gelmezse gelmesin aman ya
Sirf bu yüzden tutmamazlik yaptiysan oyle yapmana gerek yok canim geldigi anda bozarsin orucu ...bu regli ne zaman gelecegi belli olmaz bosu bosuna tutmamazlik yapmamis olursun...

Sirf bu yüzden tutmamazlik yaptiysan oyle yapmana gerek yok canim geldigi anda bozarsin orucu ...bu regli ne zaman gelecegi belli olmaz bosu bosuna tutmamazlik yapmamis olursun...
Evet haklısın ya..ben bugün kesin gelir dedim dün çok ağrım oldu. .nette bakınca şüphe varsa tutmayıp kaza edebilirsiniz diyordu....bu gece sahur yaparim en iyisi..

Hiç diyetle alakam kalmadı sadece yiyip içip yatıyorum
Olsun canim yinede gel...ramazan sonrasi toparlarsin...
Ramazan benimde istedigim gibi olmadi kilomu korusam yeter... sporda yapiyorum ama gitmiyor kilo... sanirim gec yemenin etkisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…