Doğru diyorsun. Bakalım en azından akşam çeyrek veya yarım ekmek yemeyi bıraktım. Karnım nasıl kazındı inanamazsın. Yavaş yavaş mide alışıyor az yemeye :)Canım çok karbonlu bir menü olmuş öğlen pilavı yemeyebilirsin diğerlerini ye yogurtta götür yanında orda yoksa yada salata
Akşam makarnada olmamış akşam protein ağırlıklı beslenmek lazım öğlen pilavı yedin diyelim akşam bı daha yememeliydin evde yemekmi yok menemen yap ye senin için daha iyi olur
Alışır canım ilk günler zor olur ama alışırDoğru diyorsun. Bakalım en azından akşam çeyrek veya yarım ekmek yemeyi bıraktım. Karnım nasıl kazındı inanamazsın. Yavaş yavaş mide alışıyor az yemeye :)
Ben de ilkbahari seviyorum bı mayisli olarakpisiyoruz ama olsun yaa kisi sevmiyorum
Ben de ilkbahari seviyorum bı mayisli olarak
Bende işimi bitirdim uzaniyordum canım evt bugün sessiz buralarKızlar sesiniz çıkmıyor. Napiyorsunuz? Çook yoruldum bıraktım artık işi gücü. Dip köşe temizlik bitmiyor. Benim kabagim var eşim için yemek yapacam birazdan az soluklanayim
Karın gurultusu yağların 'beni bırakmaaaaa' sesleri. Oh olsun. Biraz eziyet çekiverelim. :)Alışır canım ilk günler zor olur ama alışır
Ay maşallah yaTartıda bir rakam gordumki inanamadimiki kere tartildim doğru çıktı
Super :)Tartıda bir rakam gordumki inanamadimiki kere tartildim doğru çıktı
Tartıda bir rakam gordumki inanamadimiki kere tartildim doğru çıktı
Teşekkür ederim canım inşallah cumaya kadar artiya doğru değişmezAy maşallah ya
Teşekkür ederim canımSuper :)
Uyusaydin canım iyi geliyor ..sesin çıkmadı bugünBen perttim kızlar bugün , niye boyle oldum bilmiyorum cok acıktım...zorla yemek pisirdim kizim gelecek....
Uyudum canim , ona rağmen kendime gelemedim eger yapabilirsem bi spor yapayim belki kendime gelirim....Uyusaydin canım iyi geliyor ..sesin çıkmadı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?