Aynen yapınca da yanında yamacında görünmezler. Sanki onlar bakacakBana simdi hadi kardes yap modundalar...bide bi kiziyorlar bi cik cik cik olmaz boyle diyorlar dunyanin sonuymus gibi konuşuyorlar...
Iste yeter ki konuşsunlar....
LAydLiNe kaptana izne ayrılacam dedim ayrılamazsın dedi. Hadi ayırmasın şimdi Ben ayrılacam dediysem ayrılırım arkadaş
Aynen canimAynen yapınca da yanında yamacında görünmezler. Sanki onlar bakacak
Hic tartildin mi ?Ayrılmayın izne falan vallahi cumadan beri full yiyorum midem çatılacak yakında ondan korkuyorum
Yok tartıyı kaldırdım ama aldım yani göbeğim çıktı yine azcık küçüldüydüHic tartildin mi ?
ramazanda kilo vermek zormuş yaaa zaten boşver daha sonra hızlıca başlarsın inşallah....Yok tartıyı kaldırdım ama aldım yani göbeğim çıktı yine azcık küçüldüydü
Ben oruç tutmuyorum ki canım. Tutsam verirdim tuttuğum her ramazan kilo verdim ben.ramazanda kilo vermek zormuş yaaa zaten boşver daha sonra hızlıca başlarsın inşallah....
Maşallah Rabbim sana bağışlasın inşallah canım4
Bugün test alicam
Canım ben 36 da yaptım bu yaşlarda daha bı güzel oluyor herşeyi doya doya yaptım annelik güdüsü bu yaşlarda daha bı baskınhahahahyok canım ben sizinkileri seveyim ) Allah isteyen herkese nasip etsin.... yaş olduğu 38 bu saatten sonra tekrar başa dönmek zor valla gözüm yemiyor
bende her tutuğum yıl bu kadar spor hiç yapmazdım birde tatlı vs yerdim en az 2 kilo verirdim... şuan spor yapıyorum , pide yemiyorum , tatlı çok nadir bir misafirlikte bir dilim yedim.... birde kuru meyve tükettim o kadar .... ona rağmen veremiyorum şuan ....Ben oruç tutmuyorum ki canım. Tutsam verirdim tuttuğum her ramazan kilo verdim ben.
konu hakkında çok bilgim yok ama şunu diyebilirim endişeni anlıyorum canım ama yapma olumlu düşün kanında güzellikler moraller aksın , bebişine mutluluklar gitsin ki olumlu şeyler olsun. Eline tesbihini al ya Allah de , biliyorsan Kuran'ı Kerim oku , inşirah suresi oku allaha tevekkül et , O na havale et ki herşey güzel olsun inşallahben hep buralardayım bana biraz morel versene taktım şu kan pıhtılaşmasına
sinir bozucu ama keşke kimse kimseye karışıp can sıkmasaMillet konuşacak şey buluyor zaten her zaman. Benim de ilk ikisinin arası 10 ay. Herkesin dalga konusudur.
amin canım inşallahtoplumda bi değişik bi yapın diyorlar bi yapmayın diyorlar boşver sen onları Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
ay güldüm yaÖnce birinciyi soruyorlar
Sonra buna bi kardeş yap
Sonra iki yetmez bi tane daha yap
4. yü yapana napacaktın bi daha yapma artık diyorlar
5. de ne diyecekler bakalım MuMu test edecek onu
allahım havaya bakLAydLiNe kaptana izne ayrılacam dedim ayrılamazsın dedi. Hadi ayırmasın şimdi Ben ayrılacam dediysem ayrılırım arkadaş
aynen öyle değil miBana simdi hadi kardes yap modundalar...bide bi kiziyorlar bi cik cik cik olmaz boyle diyorlar dunyanin sonuymus gibi konuşuyorlar...
Iste yeter ki konuşsunlar....
belki o yüzden ayrılıyoruzdurAyrılmayın izne falan vallahi cumadan beri full yiyorum midem çatılacak yakında ondan korkuyorum
Hamilelikte homini girtlak yemezsen birşey olmaz canımO değilde tam gaz zayıflama sürecindeyken hedefe ulaşamadan sar başa oldu ona üzüldüm.
şimdi nasıl canım ?Sağolun kızlaroğlum ateş te yandı gece boyu 1 saat uyumadim siziyordum ara ara. Uykusuzum diye açlık vuruyor yine. 3 ogün yapıyorum bugün. Yoksa saldiracam resmen
bende her tutuğum yıl bu kadar spor hiç yapmazdım birde tatlı vs yerdim en az 2 kilo verirdim... şuan spor yapıyorum , pide yemiyorum , tatlı çok nadir bir misafirlikte bir dilim yedim.... birde kuru meyve tükettim o kadar .... ona rağmen veremiyorum şuan ....
ama duyduk duymayın demeyinLAydLiNe haberin olsun ramazanın son günü ramazan pidesi yiyecem banane .....
Ama o ramazanlarda kilon bu kadar az değildi. En son ne zaman bu kadar zayıf oldun?bende her tutuğum yıl bu kadar spor hiç yapmazdım birde tatlı vs yerdim en az 2 kilo verirdim... şuan spor yapıyorum , pide yemiyorum , tatlı çok nadir bir misafirlikte bir dilim yedim.... birde kuru meyve tükettim o kadar .... ona rağmen veremiyorum şuan ....
ama duyduk duymayın demeyinLAydLiNe haberin olsun ramazanın son günü ramazan pidesi yiyecem banane .....
Şu an çizgi filme daldı. Gözleri baygın bakıyor. Sicaklarda çocuk mahfoldu kaşık kadar kaldı. Ateşi düştü biraz amaşimdi nasıl canım ?
olsun canını sıkma canım çok güzel verdin , makine değil vücudumuz sonuçta .
Ayy bol susamlı sıcacıkkkkBenim içinde ye Ada
AynenHamilelikte homini girtlak yemezsen birşey olmaz canımçok almazsin zaten emzirirkende gördün kilo veriliyor hiç takilma kilo işine verirsin
Geçmişi oku bişiyin kalmaz kaptan bomba haberler varSelam kızlar
Ölüyorum yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?