Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağolun kızlar oğlum ateş te yandı gece boyu 1 saat uyumadim siziyordum ara ara. Uykusuzum diye açlık vuruyor yine. 3 ogün yapıyorum bugün. Yoksa saldiracam resmen

hahahah yok canım ben sizinkileri seveyim ) Allah isteyen herkese nasip etsin.... yaş olduğu 38 bu saatten sonra tekrar başa dönmek zor valla gözüm yemiyor
Canım ben 36 da yaptım bu yaşlarda daha bı güzel oluyor herşeyi doya doya yaptım annelik güdüsü bu yaşlarda daha bı baskın
Tavsiye ederim

Ben oruç tutmuyorum ki canım. Tutsam verirdim tuttuğum her ramazan kilo verdim ben.
bende her tutuğum yıl bu kadar spor hiç yapmazdım birde tatlı vs yerdim en az 2 kilo verirdim... şuan spor yapıyorum , pide yemiyorum , tatlı çok nadir bir misafirlikte bir dilim yedim.... birde kuru meyve tükettim o kadar .... ona rağmen veremiyorum şuan ....

ama duyduk duymayın demeyin LAydLiNe haberin olsun ramazanın son günü ramazan pidesi yiyecem banane .....

ben hep buralardayım bana biraz morel versene taktım şu kan pıhtılaşmasına
konu hakkında çok bilgim yok ama şunu diyebilirim endişeni anlıyorum canım ama yapma olumlu düşün kanında güzellikler moraller aksın , bebişine mutluluklar gitsin ki olumlu şeyler olsun. Eline tesbihini al ya Allah de , biliyorsan Kuran'ı Kerim oku , inşirah suresi oku allaha tevekkül et , O na havale et ki herşey güzel olsun inşallah
Millet konuşacak şey buluyor zaten her zaman. Benim de ilk ikisinin arası 10 ay. Herkesin dalga konusudur.
sinir bozucu ama keşke kimse kimseye karışıp can sıkmasa
toplumda bi değişik bi yapın diyorlar bi yapmayın diyorlar boşver sen onları Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
amin canım inşallah
Önce birinciyi soruyorlar
Sonra buna bi kardeş yap
Sonra iki yetmez bi tane daha yap
4. yü yapana napacaktın bi daha yapma artık diyorlar
5. de ne diyecekler bakalım MuMu test edecek onu
ay güldüm ya
LAydLiNe kaptana izne ayrılacam dedim ayrılamazsın dedi. Hadi ayırmasın şimdi Ben ayrılacam dediysem ayrılırım arkadaş
allahım havaya bak
Bana simdi hadi kardes yap modundalar...bide bi kiziyorlar bi cik cik cik olmaz boyle diyorlar dunyanin sonuymus gibi konuşuyorlar...
Iste yeter ki konuşsunlar....
aynen öyle değil mi
Aslında çok takmam kim ne diyor olsa mutlu olurum bile ama düşün şu an olamıyorum demekki takıyormuşum eşim çok istiyor benim rızamı bekliyor böyle düşündüğüm için istemediğimi duysa çok kızar valla
Ayrılmayın izne falan vallahi cumadan beri full yiyorum midem çatılacak yakında ondan korkuyorum
belki o yüzden ayrılıyoruzdur

Sağolun kızlar oğlum ateş te yandı gece boyu 1 saat uyumadim siziyordum ara ara. Uykusuzum diye açlık vuruyor yine. 3 ogün yapıyorum bugün. Yoksa saldiracam resmen
şimdi nasıl canım ?
olsun canını sıkma canım çok güzel verdin , makine değil vücudumuz sonuçta .
Ayy bol susamlı sıcacıkkkk Benim içinde ye Ada

Ama o ramazanlarda kilon bu kadar az değildi. En son ne zaman bu kadar zayıf oldun?

şimdi nasıl canım ?

olsun canını sıkma canım çok güzel verdin , makine değil vücudumuz sonuçta .
Ayy bol susamlı sıcacıkkkk Benim içinde ye Ada
Şu an çizgi filme daldı. Gözleri baygın bakıyor. Sicaklarda çocuk mahfoldu kaşık kadar kaldı. Ateşi düştü biraz ama

Hamilelikte homini girtlak yemezsen birşey olmaz canım çok almazsin zaten emzirirkende gördün kilo veriliyor hiç takilma kilo işine verirsin
Aynen madamhd
Napman gerektiğini zaten biliyorsun , hormonlar depreşip de çok yemezsen az alırsın inşallah

Nasıl oldu hala bilmiyorum da Ben iki hamileliğimde de kilo almadım , çok ilginç ama ..
1. De -3 kiloyla Doğuma gittim hatta
2. De sabittim
Çocuklar da 3 kilo üstü doğdu.

Ve bulantıdan falan yiyemedim de değil aşırı yiyordum maşallah diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…