Valla duruyorum test yapmazsam hamile olmazmışım gibi geliyo
Aslında 3-4 gündür karnım regl gibi ağrıyo , normalde ağrıdığı gün hasta olurdum ama bilmiyorum ya devrelerim yandı hayırlısı bakalım
Ya sen git gebelik annelik vs başka topiklere yazsanaBenimde 10 gün geçti ve bu süreçte hergün adet olacakmışım gibi hissettim ama olmadı
Ya sen git gebelik annelik vs başka topiklere yazsana
Tam kendimi fikirden geri çekiyorum buraya geliyorum bi mesaj daha
Şaka bi yana hayırlısı bakalım canım ya
Dur testi Cuma günü yapayım artı gelirsem bi de hamileysem taşlanmadan güzel güzel ayrılırım
O şart kesin gelmeli
Bende yiyorum tatlı falan o yüzden ramazanda hiç menü vermedimama tartı eksi yönde gidiyor nasıl oluyor diye düşünürken şimdi anlaşıldı nedeni
Bende ramazanda kilo alırdım genelde bu ramazanda da yiyorum ama veriyorum
Birincisi bu kadar su içmiyordum. Birde herşeyden yiyorum ama az yiyorum. Çoğu zaman çorbamı kızıma yediriyorum bi tabak yemek ancak yiyorum. Sanırım mesele az yemek ve bol su bir de bebekvücut şoka girdi
Ye anam ye
Bende çok rahat hamilelik geçirdim inşallah bu da öyle olur. İlk 3 ay ve son 2 ay hiç kilo almadım. 3 ay ve 7 ay arasında aldım o da düşük tehlikem oldu 1 ay yattım sonra da hareketlerimi kısıtladım diye sanırım.
Bunda daha dikkatli olmaya çalışacağım inşallah düşük tehlikem olmazsa yavaş tempoda yürüyüş de yaparım.
ahahahahaha olabilirTest yapmaya mı gittiler acaba
Sende 3. Yapmadan free listeden çıkamazsın kaptanBen takımı kapatıp gidiyorum yahuuuuuu
Ya sen git gebelik annelik vs başka topiklere yazsana
Tam kendimi fikirden geri çekiyorum buraya geliyorum bi mesaj daha
Şaka bi yana hayırlısı bakalım canım ya
Dur testi Cuma günü yapayım artı gelirsem bi de hamileysem taşlanmadan güzel güzel ayrılırım
Nereye gittiniz ya
İyi yırttın valla dün menü kontrolüne başladım ki hem de yazılı bir şekilde. Akşama fırçalayacaktım niye menü vermiyorsun diye. Hadi yine iyisin
Ben takımı kapatıp gidiyorum yahuuuuuu
konu hakkında çok bilgim yok ama şunu diyebilirim endişeni anlıyorum canım ama yapma olumlu düşün kanında güzellikler moraller aksın , bebişine mutluluklar gitsin ki olumlu şeyler olsun. Eline tesbihini al ya Allah de , biliyorsan Kuran'ı Kerim oku , inşirah suresi oku allaha tevekkül et , O na havale et ki herşey güzel olsun inşallah
sinir bozucu ama keşke kimse kimseye karışıp can sıkmasa
amin canım inşallah
ay güldüm ya
allahım havaya bak
aynen öyle değil mi
Aslında çok takmam kim ne diyor olsa mutlu olurum bile ama düşün şu an olamıyorum demekki takıyormuşumeşim çok istiyor benim rızamı bekliyor böyle düşündüğüm için istemediğimi duysa çok kızar valla
belki o yüzden ayrılıyoruzdur
Olumsuz düşünme canım inşirah okuoKUYORUM canım tebareke amme yasin ne gelirse aklıma işte elimde değilyoksa içim ilk başlar daha rahattı baktım eşim annemler havalarda benide o geriyor değişik işte
Hayirli ugurlu olsun :)Kızlar ilk haberi size veriyorum.
Dün yaptırdığım tahlilde beta hcg 207 çıktı
gulenyuzumsunsen sende git tahlil yaptır artık bence
Olumsuz düşünme canım inşirah oku
La havle çek inşallah rabbim içine ferahlık verir ❤
Başka ay olsa şüphelenmezdim ama Bu ay şüphelenmem için bi sebep de varondan şüpheleniyorum bu kadar,
İnsan bi de düşündükçe herşeyi ona yorar ya ben öyle oldum şu an ama hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?