4Canım senin kaç tane çocuğun vardı
Bugün test alicambi tahlil yaptırsana canım
Mumu da var onu biliyorumdaha haber beklediğimiz mumu ve gülenyüzümsensin var
Yaniii ay korkutma beni yaaa bende olamadimm
ama gerçekten öyle. Benim ablam var 2 tane ama baba bir anne ayrı.. severim sorun yok ama aynı evde beraber büyümedim hayatım boyunca da hep eksikliğini hissettim biliyormusunuz. Hala yüreğim acıyor o günleri hatırlayınca. Çok imrenirdim kardeşi olanlaraya klasik bir söylem ama peşpeşe büyüycekler
kardeş ihtiyacı olmayacak ikisninde çok güzel
demeEvet zor olacak ama bi şekilde olur Allah kolaylığını verir inşallah
Yap canım artık sende. Ben senden de şüpheleniyorum
Hayırlısı canım
iki çocuğun arasında 20 ay var ya adım tavşana çıkar diye toplum baskısından korkarak yapmıyorum sanki test yapmayınca hamile olmayacam gibi geliyorayyy merak ettim şimdi bende ayyy yap bir test ben şimdiye 10 tane test harcamıştım hahah
isteriz isteriz isterizben de mi bitane doğursamtakımca hamileler topiğine takılırız hahahah
Bende öyle diyordum ve ikinciye hamile kalmıştım3 yaparım diye düşünüyorumben hep iki tane peşpeşe yaparım onlar biraz büyüyünce bi tane daha yaparım diyordum. Ama ilk doğumdan sonra vazgeçmiştim ama nasipte varmış
Hamile misin
ama gerçekten öyle. Benim ablam var 2 tane ama baba bir anne ayrı.. severim sorun yok ama aynı evde beraber büyümedim hayatım boyunca da hep eksikliğini hissettim biliyormusunuz. Hala yüreğim acıyor o günleri hatırlayınca. Çok imrenirdim kardeşi olanlara
deme
iki çocuğun arasında 20 ay var ya adım tavşana çıkar diye toplum baskısından korkarak yapmıyorum sanki test yapmayınca hamile olmayacam gibi geliyor
isteriz isteriz isteriz
Bende öyle diyordum ve ikinciye hamile kalmıştım ❤❤❤
Çocuk büyütmek çok zor bu devirde , hatta dünya o kadar kirliki insan korkuyor . Ama güzel şeyleri yayacak evlatlar yetiştirmek de güzel. Allahım elimizdekilerin kıymetini bildirsin , hepsini hayırlı evlat etsin . Acılarını göstermesin. Evlat isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canım
Hadi bakalım hayırlısı canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinDün tahlil yaptırmıştım bugün aldım sonucu 207 çıktı. Henüz çok düşük değer ama var gibi takip edeceğiz bakalım.
Amin canımm inşallah.
Sen burda mıydın ben de whatsapptan yazmıştım sana4
Bugün test alicam
Millet konuşacak şey buluyor zaten her zaman. Benim de ilk ikisinin arası 10 ay. Herkesin dalga konusudur.iki çocuğun arasında 20 ay var ya adım tavşana çıkar diye toplum baskısından korkarak yapmıyorum sanki test yapmayınca hamile olmayacam gibi geliyor
Hadi bakalım hayırlısı canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
ben hep buralardayım bana biraz morel versene taktım şu kan pıhtılaşmasına
Sağol canım inşallah
Takma canım ya ne güzel 8 yıldır beklediğin mucize gelmiş mutlu olmalısın. Sen hamile topiklerine git mesela mayıs anneleri grubuna. Orda sor kan pıhtılaşması olanlar neler yapmış süreç nasıl ilerlemiş. En iyi yaşayan anlatır canım benim.
Ben 3 aylık hamileyken kalktım mutfak dolaplarımı sildim. Sonra bir kanamam başladı sular seller gibi. Bişeyin geldiğini hissettim
toplumda bi değişik bi yapın diyorlar bi yapmayın diyorlar boşver sen onları Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallahama gerçekten öyle. Benim ablam var 2 tane ama baba bir anne ayrı.. severim sorun yok ama aynı evde beraber büyümedim hayatım boyunca da hep eksikliğini hissettim biliyormusunuz. Hala yüreğim acıyor o günleri hatırlayınca. Çok imrenirdim kardeşi olanlara
deme
iki çocuğun arasında 20 ay var ya adım tavşana çıkar diye toplum baskısından korkarak yapmıyorum sanki test yapmayınca hamile olmayacam gibi geliyor
isteriz isteriz isteriz
Bende öyle diyordum ve ikinciye hamile kalmıştım ❤❤❤
Çocuk büyütmek çok zor bu devirde , hatta dünya o kadar kirliki insan korkuyor . Ama güzel şeyleri yayacak evlatlar yetiştirmek de güzel. Allahım elimizdekilerin kıymetini bildirsin , hepsini hayırlı evlat etsin . Acılarını göstermesin. Evlat isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canım
Sonra ne oldu?
toplumda bi değişik bi yapın diyorlar bi yapmayın diyorlar boşver sen onları Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Bence hic uzulme hepsini toptan verir bi kerede kurtulursun kilodan...O değilde tam gaz zayıflama sürecindeyken hedefe ulaşamadan sar başa oldu ona üzüldüm.
Bence hic uzulme hepsini toptan verir bi kerede kurtulursun kilodan...
Bana simdi hadi kardes yap modundalar...bide bi kiziyorlar bi cik cik cik olmaz boyle diyorlar dunyanin sonuymus gibi konuşuyorlar...Önce birinciyi soruyorlar
Sonra buna bi kardeş yap
Sonra iki yetmez bi tane daha yap
4. yü yapana napacaktın bi daha yapma artık diyorlar
5. de ne diyecekler bakalım MuMu test edecek onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?