Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaniii ay korkutma beni yaaa bende olamadimm
ya klasik bir söylem ama peşpeşe büyüycekler
kardeş ihtiyacı olmayacak ikisninde çok güzel
ama gerçekten öyle. Benim ablam var 2 tane ama baba bir anne ayrı.. severim sorun yok ama aynı evde beraber büyümedim hayatım boyunca da hep eksikliğini hissettim biliyormusunuz. Hala yüreğim acıyor o günleri hatırlayınca. Çok imrenirdim kardeşi olanlara
Evet zor olacak ama bi şekilde olur Allah kolaylığını verir inşallah

Yap canım artık sende. Ben senden de şüpheleniyorum

Hayırlısı canım
deme
ayyy merak ettim şimdi bende ayyy yap bir test ben şimdiye 10 tane test harcamıştım hahah
iki çocuğun arasında 20 ay var ya adım tavşana çıkar diye toplum baskısından korkarak yapmıyorum sanki test yapmayınca hamile olmayacam gibi geliyor
ben de mi bitane doğursam takımca hamileler topiğine takılırız hahahah
isteriz isteriz isteriz
3 yaparım diye düşünüyorum ben hep iki tane peşpeşe yaparım onlar biraz büyüyünce bi tane daha yaparım diyordum. Ama ilk doğumdan sonra vazgeçmiştim ama nasipte varmış
Bende öyle diyordum ve ikinciye hamile kalmıştım
Çocuk büyütmek çok zor bu devirde , hatta dünya o kadar kirliki insan korkuyor . Ama güzel şeyleri yayacak evlatlar yetiştirmek de güzel. Allahım elimizdekilerin kıymetini bildirsin , hepsini hayırlı evlat etsin . Acılarını göstermesin. Evlat isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canım

Dün tahlil yaptırmıştım bugün aldım sonucu 207 çıktı. Henüz çok düşük değer ama var gibi takip edeceğiz bakalım.

Amin canımm inşallah.

Hadi bakalım hayırlısı canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Sağol canım inşallah

ben hep buralardayım bana biraz morel versene taktım şu kan pıhtılaşmasına

Takma canım ya ne güzel 8 yıldır beklediğin mucize gelmiş mutlu olmalısın. Sen hamile topiklerine git mesela mayıs anneleri grubuna. Orda sor kan pıhtılaşması olanlar neler yapmış süreç nasıl ilerlemiş. En iyi yaşayan anlatır canım benim.

Ben 3 aylık hamileyken kalktım mutfak dolaplarımı sildim. Sonra bir kanamam başladı sular seller gibi. Bişeyin geldiğini hissettim wc ye koştum ama yetişemedim wc nin önünde bir kan boşaldı ki çamaşır falan tutmuyo yani. Tamam kesin düştü gitti diye düşündüm hemen hastaneye gittik. Çok şükür sıkı tutundu kuzum bana nasipte varsa her türlü gelir dünyaya nasipte yoksa ne yaparsan yap olmaz zaten

Sonra ne oldu?

toplumda bi değişik bi yapın diyorlar bi yapmayın diyorlar boşver sen onları Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah

toplumda bi değişik bi yapın diyorlar bi yapmayın diyorlar boşver sen onları Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah

Önce birinciyi soruyorlar
Sonra buna bi kardeş yap
Sonra iki yetmez bi tane daha yap
4. yü yapana napacaktın bi daha yapma artık diyorlar
5. de ne diyecekler bakalım MuMu test edecek onu

Önce birinciyi soruyorlar
Sonra buna bi kardeş yap
Sonra iki yetmez bi tane daha yap
4. yü yapana napacaktın bi daha yapma artık diyorlar
5. de ne diyecekler bakalım MuMu test edecek onu
Bana simdi hadi kardes yap modundalar...bide bi kiziyorlar bi cik cik cik olmaz boyle diyorlar dunyanin sonuymus gibi konuşuyorlar...
Iste yeter ki konuşsunlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…