Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Senin kilolar nereye gitmis
Ben 1. de 15
2. de 17
3.de 9 aldım 3. de bende güzel yedim ama çok almadım zaten vücut kiloluydu fazla kiloyu napsin

Yapma canım böyle diyetler. Bence sağlıksız. Sağlıklı beslenmeyi öğrendiğin an zaten kilolar kendiliğinden gidecek. Diyetisyene gitmeni bekliyorum sabırsızlıkla. Şöyle bişey yapalım seninle. Bir şey yiyeceksin yaaa anında buraya yaz lütfen. Eğer sakıncalı bir yiyecekse seni uyaralım. Önümüz yaz ne kadar çok kilo verirsen senin için o kadar kâr. Bunu düşün hep. Amacımız sağlıklı yaşamak.

Ben 3. yaptığımda çevremdeki bazı kesim bana cahil gibi sanki nüfus planlamasindan haberim yok gibi baktılar şimdide diyorlar ki Zeynep oglanida buldun daha yapmazsin
Kazara hamile kalsam karşılarına alıp korunma yolunu anlatacaklar
Hiç takilmayin çevrede herkes konuşuyor ağzı olan konuşuyor işte

Senin kilolar nereye gitmis
Ben 1. de 15
2. de 17
3.de 9 aldım 3. de bende güzel yedim ama çok almadım zaten vücut kiloluydu fazla kiloyu napsin
valla bilmiyorum 84 le hamile kaldim , 81le Doğuma gittim , Doğumdan 15 gün sonra da 70 dim .çok ilginç olmuştı
Hadi yaaaaa çok merak ettim şimdi hamilemisin yoksa
Söylemicem

Tam olarak korktuğum şey bu, bunu yaşayıp moralimin bozulmasın dan korkuyorum ama bozmam sanırım ya amaaan kimene

Tam olarak korktuğum şey bu, bunu yaşayıp moralimin bozulmasın dan korkuyorum ama bozmam sanırım ya amaaan kimene
Benim sık görüştüğüm kesim değil o nadir görüştüğüm kesim oyuzden çok ta önemli değiller benim çevremde şu ara herkes 3. yu yapıyor kimi duysam hamile sen de korkma bu hamilelik daha bı tatlı oluyor

Ama baya kendimi hamile hissediyorum ha bana noluyorsa

gulenyuzumsunsen git test yaptır çabuk ben çatladım meraktan sen daha duruyor musun
Valla duruyorum test yapmazsam hamile olmazmışım gibi geliyo
Aslında 3-4 gündür karnım regl gibi ağrıyo , normalde ağrıdığı gün hasta olurdum ama bilmiyorum ya devrelerim yandı hayırlısı bakalım

. Cuma bildirimini yaptıktan sonra iki Cuma daha bekleyeceğiz canım. Bu arada hergün menü yaz lütfen
Menünü yaz canım menü yazmadan olmuyor
Beyaz ekmeği artık hayatından çıkar canım zaten sana bi faydası yok. Zamanla daha güzel menüler bekliyorum senden.
Tamam canım benim de aklımda bu Cuma düzeltirim inşallah.
Sen öyle deyince hurma yoğurt diyetim aklıma geldi omdan sonra nasıl saldırmıştım yemeklere kendini tutamadım :) haklısın sonuna kadar
Eeee ada değil sadece ben bas bas bağırıyorum dimi bu konuda?
Bu konuda özgürsün istediğini yapabilirsin
Hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim. Planlı programlı olmuyor zaten böyle daha iyi oluyor. Bak mesela ben 3. İstemiyorum ama kazara olsa yok demem
ben hep buralardayım bana biraz morel versene taktım şu kan pıhtılaşmasına
Elime terlik alıp sopalayacağım valla seni kendine gel canım bişey olmaz telaşlanma eminim güzel olacak her şey

Ne zaman yapmayı düşünüyorsun testi

Hahaha izine ayrilabilmek icin hamile kalma şartı getirsin LAydLiNe

O şart kesin gelmeli

Ayrılmayın izne falan vallahi cumadan beri full yiyorum midem çatılacak yakında ondan korkuyorum

Bende yiyorum tatlı falan o yüzden ramazanda hiç menü vermedim ama tartı eksi yönde gidiyor nasıl oluyor diye düşünürken şimdi anlaşıldı nedeni

ramazanda kilo vermek zormuş yaaa zaten boşver daha sonra hızlıca başlarsın inşallah....

Bende ramazanda kilo alırdım genelde bu ramazanda da yiyorum ama veriyorum

Birincisi bu kadar su içmiyordum. Birde herşeyden yiyorum ama az yiyorum. Çoğu zaman çorbamı kızıma yediriyorum bi tabak yemek ancak yiyorum. Sanırım mesele az yemek ve bol su bir de bebek vücut şoka girdi

Ye anam ye

Hamilelikte homini girtlak yemezsen birşey olmaz canım çok almazsin zaten emzirirkende gördün kilo veriliyor hiç takilma kilo işine verirsin

Bende çok rahat hamilelik geçirdim inşallah bu da öyle olur. İlk 3 ay ve son 2 ay hiç kilo almadım. 3 ay ve 7 ay arasında aldım o da düşük tehlikem oldu 1 ay yattım sonra da hareketlerimi kısıtladım diye sanırım.

Bunda daha dikkatli olmaya çalışacağım inşallah düşük tehlikem olmazsa yavaş tempoda yürüyüş de yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…