Aminnn canim.ecmain insMaşallah Rabbim sana bağışlasın inşallah canım
Ay evt inşallah senin yoktur
Canı sağılsun da toparlar inşallah canım çok geçmiş olsun tekrarŞu an çizgi filme daldı. Gözleri baygın bakıyor. Sicaklarda çocuk mahfoldu kaşık kadar kaldı. Ateşi düştü biraz ama
Aynenmadamhd
Napman gerektiğini zaten biliyorsun , hormonlar depreşip de çok yemezsen az alırsın inşallah
Nasıl oldu hala bilmiyorum da Ben iki hamileliğimde de kilo almadım , çok ilginç ama ..
1. De -3 kiloyla Doğuma gittim hatta
2. De sabittim
Çocuklar da 3 kilo üstü doğdu.
Ve bulantıdan falan yiyemedim de değil aşırı yiyordum maşallah diyim
Yapma canım böyle diyetler. Bence sağlıksız. Sağlıklı beslenmeyi öğrendiğin an zaten kilolar kendiliğinden gidecek. Diyetisyene gitmeni bekliyorum sabırsızlıkla. Şöyle bişey yapalım seninle. Bir şey yiyeceksin yaaa anında buraya yaz lütfen. Eğer sakıncalı bir yiyecekse seni uyaralım. Önümüz yaz ne kadar çok kilo verirsen senin için o kadar kâr. Bunu düşün hep. Amacımız sağlıklı yaşamak.Peki o zaman
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 peynirli sıkma, 1 domates, çay
Ara
Nescafe 2in1
Öğlen
1.5 porsiyon kuşbaşı et dürüm
Ara
Nogger
Akşam
Sucuklu yumurta
2 dilim pide
Peynir
Yarın niyetli değilim maalesef Perşembe inşallah tutabilirim bı aksilik olmazsa
Bu hurma yoğurt diyetine ne diyorsunuz yapan var mı sağlıklı mı
Bugün bı hemşire arkadaşım tamamen sağlıklı bı diyet olduğunu iddia etti. Bir kişi hurma ve yoğurttan ihtiyacı olduğu günlük besini karşılar dedi bana göre ise düşük kalorili bı diyet 1 hurma ortalama 25 kalori her öğün 7 hurma yiyorsun 7*25=175 calori en fazla 200 de yogurttan alsan 375 kalori eder 375*3=1125 kalori günlük aslında çok da az değilmiş kalorisibenim kiloma göre az ama ben de 4 öğün yaparım zaten niyetli olacam dayanma gibi bı problem olmaz yapsam mı acaba bayrama kadar 7 gün
Hadi yaaaaa çok merak ettim şimdi hamilemisin yoksaGeçmişi oku bişiyin kalmaz kaptan bomba haberler var
valla bilmiyorumSenin kilolar nereye gitmis
Ben 1. de 15
2. de 17
3.de 9 aldım 3. de bende güzel yedim ama çok almadım zaten vücut kiloluydu fazla kiloyu napsin
Hadi yaaaaa çok merak ettim şimdi hamilemisin yoksa
Tam olarak korktuğum şey bu, bunu yaşayıp moralimin bozulmasın dan korkuyorum ama bozmam sanırım ya amaaan kimeneBen 3. yaptığımda çevremdeki bazı kesim bana cahil gibi sanki nüfus planlamasindan haberim yok gibi baktılar şimdide diyorlar ki Zeynep oglanida buldun daha yapmazsin
Kazara hamile kalsam karşılarına alıp korunma yolunu anlatacaklar
Hiç takilmayin çevrede herkes konuşuyor ağzı olan konuşuyor işte
Benim sık görüştüğüm kesim değil o nadir görüştüğüm kesim oyuzden çok ta önemli değillerTam olarak korktuğum şey bu, bunu yaşayıp moralimin bozulmasın dan korkuyorum ama bozmam sanırım ya amaaan kimene
Ama baya kendimi hamile hissediyorum ha bana noluyorsaBenim sık görüştüğüm kesim değil o nadir görüştüğüm kesim oyuzden çok ta önemli değillerbenim çevremde şu ara herkes 3. yu yapıyor kimi duysam hamile sen de korkma bu hamilelik daha bı tatlı oluyor
İnsan fikrine çabuk alışıyor 8 gün geçmiş test yapsana bugün bakalım sonuç neAma baya kendimi hamile hissediyorum ha bana noluyorsa
Bu arada 30 dk yürüyüş yaptım
Evde yokta bi eşime diyim bakalımİnsan fikrine çabuk alışıyor 8 gün geçmiş test yapsana bugün bakalım sonuç ne
Valla duruyorum test yapmazsam hamile olmazmışım gibi geliyo
. Cuma bildirimini yaptıktan sonra iki Cuma daha bekleyeceğiz canım. Bu arada hergün menü yaz lütfenNeleri degistirdim de kilo aldimmm
Aslinda evlendikten sonra hic saglijli yasamin temel seylerine dikkat etmedim. Zayiflama kismi rejim olarak kalinca hep basa donuluyor. Hep herkes soyluyor ama yapmasi da en zor olan sey: yasam aliskanligi haline getirmek.
Aksi takdirde rejimi birakinca hooop basa donuyorsun hatta daha da fazla alarak.
Ilk çocukta dogum kilolarini hemen vermistim sonra dikkat etmeyince geri almistim emzirme döneminde. Ama 2de hic veremedim niyeyse bi garip bir sey oldu.
Bu arada ben de cuma gunu tartilip bildirim yapacağım ama listeye 2 hafta sonra deneme suresi bitince mi giris yapacagim?
Menünü yaz canım menü yazmadan olmuyorgünaydın
okul bitti projeler bitmedi buraya daha sık gelmek istiyorum ama fırsat kalmıyor buraya gelmeyince de kaçırıyorum iki gündür saçma sapan yedim yazda geldi çattı
kilo vereceğimiz zamanları kaçırdım
şimdi nasıl olacak bilmiyorum
Beyaz ekmeği artık hayatından çıkar canım zaten sana bi faydası yok. Zamanla daha güzel menüler bekliyorum senden.Günaydın arkadaşlar;
Ben böyle sabah saatlerinde girebiliyorum menümü. Kusuruma bakmayın lütfen :)
Sabah 07.00
1 dilim tb ekmek
Şekersiz Çay
1kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Ara 10.00 : 2 hurma, 2 kayısı
Öğlen 12.00
1 kase mercimek çorba
5 adet yaprak sarma
1 kase yeşil salata
2 dilim beyaz ekmek
Ara 15.00-1 fincan ıhlamur
Akşam 19.00
6 yk Taze fasülye
6 yk şehriyeli bulgur pilavı
2 dilim tb ekmek
Su:2.5 lt
Spor: 6500 adım(metrodaki hiçbir yürüyen merdiveni kullanmıyorum. Bu adımların %20 si merdiven inip çıkma)
İşallah bu azmimizin sonuçlarını görürüz.
Tamam canım benim de aklımda bu Cuma düzeltirim inşallah.LAydLiNe canım müsait olduğun zaman 1. sayfadaki kilo listesini ve free listesini yapabilirmisin ? daha öncede söylemiştim yapacam demiştin daha mayısın olduğu zamanki liste duruyor... ben oradan kim kaç kilo takip ediyorum... aslında her cuma kopyalarken listeyi 1. sayfayada kopyalasan listeyi güncellesen ne güzel olur...
Eeee ada değil sadece ben bas bas bağırıyorum dimi bu konuda?Sen öyle deyince hurma yoğurt diyetim aklıma geldi omdan sonra nasıl saldırmıştım yemeklere kendini tutamadım :) haklısın sonuna kadar
Bu konuda özgürsün istediğini yapabilirsintamam bayram sonrası ilk cumadan başlıyorum menü listesini tutmaya ... yanlız belli bir kurallar koyarım yaptırımı olsun..yani sebepsiz menü vermemek olmasın. yoksa liste tutmak anlamsız gelir ki kendimi tanıyorum sonra aman ne gerek var ozaman der listeyi tutmaktan vazgeçerimmm
Hadi bakalım hayırlısı olsun çok sevindim. Planlı programlı olmuyor zaten böyle daha iyi oluyor. Bak mesela ben 3. İstemiyorum ama kazara olsa yok dememDeğer çok küçük henüz. Herhangi bir problem yoksa geç döllenme oldu demek ki. Henüz kese yoktur değerin yükselişini takip edeceğim. Nasipte varsa yapacak bişey yok. İsteyerek yapmadım ama üzüldüğüm tek nokta da kızımın henüz çok küçük olması yoksa mutluyum diyebilirim.
Elime terlik alıp sopalayacağım valla seni kendine gel canım bişey olmaz telaşlanma eminim güzel olacak her şeyben hep buralardayım bana biraz morel versene taktım şu kan pıhtılaşmasına
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun testiValla duruyorum test yapmazsam hamile olmazmışım gibi geliyo
Aslında 3-4 gündür karnım regl gibi ağrıyo , normalde ağrıdığı gün hasta olurdum ama bilmiyorum ya devrelerim yandı hayırlısı bakalım
Eşimden isteyim akşam getirir sanırımNe zaman yapmayı düşünüyorsun testi
Ayrılmayın izne falan vallahi cumadan beri full yiyorum midem çatılacak yakında ondan korkuyorum
ramazanda kilo vermek zormuş yaaa zaten boşver daha sonra hızlıca başlarsın inşallah....
bende her tutuğum yıl bu kadar spor hiç yapmazdım birde tatlı vs yerdim en az 2 kilo verirdim... şuan spor yapıyorum , pide yemiyorum , tatlı çok nadir bir misafirlikte bir dilim yedim.... birde kuru meyve tükettim o kadar .... ona rağmen veremiyorum şuan ....
ama duyduk duymayın demeyinLAydLiNe haberin olsun ramazanın son günü ramazan pidesi yiyecem banane .....
Hamilelikte homini girtlak yemezsen birşey olmaz canımçok almazsin zaten emzirirkende gördün kilo veriliyor hiç takilma kilo işine verirsin
Aynenmadamhd
Napman gerektiğini zaten biliyorsun , hormonlar depreşip de çok yemezsen az alırsın inşallah
Nasıl oldu hala bilmiyorum da Ben iki hamileliğimde de kilo almadım , çok ilginç ama ..
1. De -3 kiloyla Doğuma gittim hatta
2. De sabittim
Çocuklar da 3 kilo üstü doğdu.
Ve bulantıdan falan yiyemedim de değil aşırı yiyordum maşallah diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?