kısmet canım , yaş benim bahanemCanım ben 36 da yaptım bu yaşlarda daha bı güzel oluyor herşeyi doya doya yaptım annelik güdüsü bu yaşlarda daha bı baskın
Tavsiye ederim
Sağol canım inşallah
Takma canım ya ne güzel 8 yıldır beklediğin mucize gelmiş mutlu olmalısın. Sen hamile topiklerine git mesela mayıs anneleri grubuna. Orda sor kan pıhtılaşması olanlar neler yapmış süreç nasıl ilerlemiş. En iyi yaşayan anlatır canım benim.
Ben 3 aylık hamileyken kalktım mutfak dolaplarımı sildim. Sonra bir kanamam başladı sular seller gibi. Bişeyin geldiğini hissettim wc ye koştum ama yetişemedim wc nin önünde bir kan boşaldı ki çamaşır falan tutmuyo yani. Tamam kesin düştü gitti diye düşündüm hemen hastaneye gittik. Çok şükür sıkı tutundu kuzum bana nasipte varsa her türlü gelir dünyaya nasipte yoksa ne yaparsan yap olmaz zaten
benim eşimde çok cocuk istiyor ben yooook deyince .. yazık şimdi heryerde bende istemiyorum diyorkonu hakkında çok bilgim yok ama şunu diyebilirim endişeni anlıyorum canım ama yapma olumlu düşün kanında güzellikler moraller aksın , bebişine mutluluklar gitsin ki olumlu şeyler olsun. Eline tesbihini al ya Allah de , biliyorsan Kuran'ı Kerim oku , inşirah suresi oku allaha tevekkül et , O na havale et ki herşey güzel olsun inşallah
sinir bozucu ama keşke kimse kimseye karışıp can sıkmasa
amin canım inşallah
ay güldüm ya
allahım havaya bak
aynen öyle değil mi
Aslında çok takmam kim ne diyor olsa mutlu olurum bile ama düşün şu an olamıyorum demekki takıyormuşumeşim çok istiyor benim rızamı bekliyor böyle düşündüğüm için istemediğimi duysa çok kızar valla
belki o yüzden ayrılıyoruzdur
sağol canımşimdi nasıl canım ?
olsun canını sıkma canım çok güzel verdin , makine değil vücudumuz sonuçta .
Ayy bol susamlı sıcacıkkkkBenim içinde ye Ada
benim eşimde çok cocuk istiyor ben yooook deyince .. yazık şimdi heryerde bende istemiyorum diyor
en son 11 yıl önce bu kilomdaydım canımAma o ramazanlarda kilon bu kadar az değildi. En son ne zaman bu kadar zayıf oldun?
hahahahaBen 3. yaptığımda çevremdeki bazı kesim bana cahil gibi sanki nüfus planlamasindan haberim yok gibi baktılar şimdide diyorlar ki Zeynep oglanida buldun daha yapmazsin
Kazara hamile kalsam karşılarına alıp korunma yolunu anlatacaklar
Hiç takilmayin çevrede herkes konuşuyor ağzı olan konuşuyor işte
tabiki yaaaaa ne güzel günlerin niye üzüyorsun kendiniHep olumsuz değilde ara ara yokluyor canım işte :)
Gittik kese güzeldi içinde kalbi atıyordu daha ne olacak dimi
bilmiyorum canım 8 gün geçti , genelde düzensiz olur ama 8 gün de olmuyordu bi ihtimal sadeceSende de mi ihtimal var yoksa hamilelik için :)
saygı duyması güzel aslında ama üzüldüm bi an halinebenim eşimde çok cocuk istiyor ben yooook deyince .. yazık şimdi heryerde bende istemiyorum diyor
sağol canımofff üzerine sarellede sürüp abartsam mı
Benim de az önce aklıma geldi niyeyseYap kız erkek olur belki ,Sende gelinle arkadaş olacak tip var :)
ben bile sıcak bakmaya başladımmmmAma baya kendimi hamile hissediyorum ha bana noluyorsa
Ahahahahahahahahahhaben bile sıcak bakmaya başladımmmm
Hayirli ugurlu olsun :)
Hamile misin ay çok sevindim senin ilk değil sanırım çocuk değil mi
benim eşimde çok cocuk istiyor ben yooook deyince .. yazık şimdi heryerde bende istemiyorum diyor
herşeyi al de ayol keyfini sür boşverBen bir tane doğursam adam beni kraliçe elizabeth ilan edecek , kol çantamı taşıtmıyor suyumu bile aldırmıyor, durup durup pide alayı mı kokoreç alayım mıyiiiter yiiiter
Sağol canım
Evet canım henüz ihtimal. Evet ikinci olacak nasipse ilk kızım 10 aylık daha
herşeyi al de ayol keyfini sür boşver
anam bi aradı saatlerce tuttu telde beni canı sıkılmış yemek tarifi veriyor ayyy anne yapmıyacam bu yemei yapacağım zaman arar isterim diyorum... sus olsun ben anlatacam diyorNereye gittiniz ya
Kokoreç gebelikte tehlileli zatenİştahım yok ki hele kokoreçe bayılırdım tiksinti geldi et türlerinden
Kokoreç gebelikte tehlileli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?