Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ada çok hoşsun :)

ne güzel değil mi ? insan emeğinin karşılığını almış oluyor bütün yiyeceklerden güzel bu tepkiler

Sahur 02:00
1 lahmacun
Domates salatalık çay

İftar 19:45
1 fırında alabalık
Salata
Maden suyu

2 lt su içeceğim
Çok güzel olmuş afiyet olsun
Çok iyi afiyet olsun

kahvaltı 08:00
1 dlm kaşar
1 minik kurabiye

öğlen 12:30
1 dlm tb ekmek
peynir
4 zeytin
domates biber salatalık
3 dlm füme

akşam 19:00
yoğurtlu semizotu

3 lt su
7000 adım

not : sabah olmadı biliyorum
ark yapmış getirmis ısrar edince bir tane aldım kahvaltı yapmamıştim

ada çok hoşsun :)

ne güzel değil mi ? insan emeğinin karşılığını almış oluyor bütün yiyeceklerden güzel bu tepkiler
Aynen oyle canim... ilk defa diyet seruvenimde bu kadar istikrarli ve sabirli oldum... demekki isteyince sabredince oluyormuş )

Biraz da emziriyorum diye ne yiyecegimi sasiriyorum yoksa sahurda daha az yiycem aslinda
aynen ama sen daha fazla gelme gaza hedef 45 diyeceksin diye korkuyorum

Biraz fazla karbonlu gibi duruyor canım zamanla daha iyi olır inşallah afiyet olsın
aynen ama sen daha fazla gelme gaza hedef 45 diyeceksin diye korkuyorum

Biraz fazla karbonlu gibi duruyor canım zamanla daha iyi olır inşallah afiyet olsın

Yok yok yoruldum valla 55 son hedef ...
ada korumayı nasıl yapcaz ya Diyetteyken diyetteyiz diye yemiyoruz da , sonra napcaz benim hiç planım yok o konuda
Aynen oyle canim... ilk defa diyet seruvenimde bu kadar istikrarli ve sabirli oldum... demekki isteyince sabredince oluyormuş )
Aman maşallah de

Hepimiz beklemedeyiz
getirirse yapayım inşallah canım
Bende kizimi yatirdim hikaye okudum.... suan soylene soylene uyur... buyuk bir bardakla su iciyorum bi gozum diriliste bi gozum burada
bende okudum uyuyana kadar yanlarında durmazsam uyumuyor benimkiler de uyudular şükür İnce ince başım ağrıyor
Biraz da emziriyorum diye ne yiyecegimi sasiriyorum yoksa sahurda daha az yiycem aslinda
Kaç aylık bebişin canım ?

ada korumayı nasıl yapcaz ya Diyetteyken diyetteyiz diye yemiyoruz da , sonra napcaz benim hiç planım yok o konuda
Aman maşallah de
Korumayi bende nasil becerem acikcasi bilmiyorum canim.... spor hep olur onda sıkıntı olmaz tabii bi saglik sorunu olmazsa Allahin izniyle...
Yeme işini hep beraber cozeriz insallah...
Ben pirinc , patates , bezelye zaten diyette olmasamda yemiyorum... patatesi hic sevmem.... benim tatlilara karsi onlem almam lazim

ya beni zaten çok acıktırir pirinç
yemiyorum iş yerinde çıkarsa da yemem hiç
Iste ben diyetteyken hep bunu dedim kendime... ada simdi bunu yersen daha cok acikacaksin onu yeme bunu ye diye hep bir alternatif oluşturdum...

Iste ben diyetteyken hep bunu dedim kendime... ada simdi bunu yersen daha cok acikacaksin onu yeme bunu ye diye hep bir alternatif oluşturdum...

hele şeker yiyince tatlı yani
ağzının içi zehir gibi oluyor insanın
insülindirenci biraz fazla idi benim ilaç ta kullandım ama daha çok pirinç patates ekmekten uzak durmaya çalışıyorum ama 2 yıldır çok haşır neşir oldum hepsi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…