Bugun aksam kizim tutturdu süt diye evde kalmamis... ciktik beraber almaya gittik komsuma rastladim ada sana ne olmuş dedi.. ben o an oruc kafayla neolmus ki canim dedimcook zayiflamissin bana hemen liste veriyorsun dedi boyle tepkiler aldikca insan daha bi gaza geliyor..
Çok güzel olmuş afiyet olsunSahur 02:00
1 lahmacun
Domates salatalık çay
İftar 19:45
1 fırında alabalık
Salata
Maden suyu
2 lt su içeceğim
Çok iyi afiyet olsunBugün menü
Sahur 23.15
1c.bardagi kefir
6 yk semizotu
Iftar 19.48
3 kuru erik
2 yumurta yagda
3 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 yk patlican salatasi
Semizotlu salata
2 kızarmış form ekmek
2 lt su icmeye çalışacam..LAydLiNe
Spor
45 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapildi..
Yok yok yoruldum valla 55 son hedef ...aynen ama sen daha fazla gelme gaza hedef 45 diyeceksin diye korkuyorum
Biraz fazla karbonlu gibi duruyor canım zamanla daha iyi olır inşallah afiyet olsın
Aynen oyle canim... ilk defa diyet seruvenimde bu kadar istikrarli ve sabirli oldum... demekki isteyince sabredince oluyormuşada çok hoşsun :)
ne güzel değil mi ? insan emeğinin karşılığını almış oluyor bütün yiyeceklerden güzel bu tepkiler
Hepimiz beklemedeyizYok canım eşim gece gelecek unutmazsa
Bende kizimi yatirdim hikaye okudum.... suan soylene soylene uyur...Çocukları uyuttum elime bi lt su aldım tv nin başına oturdum siz napıyorsunuz kızlar
aynen ama sen daha fazla gelme gaza hedef 45 diyeceksin diye korkuyorum
Biraz fazla karbonlu gibi duruyor canım zamanla daha iyi olır inşallah afiyet olsın
aynen ama sen daha fazla gelme gaza hedef 45 diyeceksin diye korkuyorum
Hiimm anladim canim diyet boyunca pirincten uzak dur derimpirinç pilavı idi canım
Pirinc.Canim pilav pirinc mi bulgur mu ?
ada korumayı nasıl yapcaz yaYok yok yoruldum valla 55 son hedef ...
Aman maşallah deAynen oyle canim... ilk defa diyet seruvenimde bu kadar istikrarli ve sabirli oldum... demekki isteyince sabredince oluyormuş)
Yinede sana tavsiyem pirincten diyet boyunca uzak dur derim...Pirinc.
Ondan yedim diye hic pide yemedim
Ben annemdeyim çocuklardan birini iftardan once uyutmustum . Buyugu anneme verdim uyutsun doye ben mutfaggi topliycaktim guya size daldim ablam topluyorÇocukları uyuttum elime bi lt su aldım tv nin başına oturdum siz napıyorsunuz kızlar
getirirse yapayım inşallah canımHepimiz beklemedeyiz
bende okudum uyuyana kadar yanlarında durmazsam uyumuyor benimkiler de uyudular şükürBende kizimi yatirdim hikaye okudum.... suan soylene soylene uyur...buyuk bir bardakla su iciyorum bi gozum diriliste bi gozum burada
Kaç aylık bebişin canım ?Biraz da emziriyorum diye ne yiyecegimi sasiriyorum yoksa sahurda daha az yiycem aslinda
Korumayi bende nasil becerem acikcasi bilmiyorum canim.... spor hep olur onda sıkıntı olmaz tabii bi saglik sorunu olmazsa Allahin izniyle...ada korumayı nasıl yapcaz yaDiyetteyken diyetteyiz diye yemiyoruz da , sonra napcaz benim hiç planım yok o konuda
Aman maşallah de
Çocukları uyuttum elime bi lt su aldım tv nin başına oturdum siz napıyorsunuz kızlar
Hiimm anladim canim diyet boyunca pirincten uzak dur derim)
Iste ben diyetteyken hep bunu dedim kendime... ada simdi bunu yersen daha cok acikacaksin onu yeme bunu ye diye hep bir alternatif oluşturdum...ya beni zaten çok acıktırir pirinç
yemiyorum iş yerinde çıkarsa da yemem hiç
Iste ben diyetteyken hep bunu dedim kendime... ada simdi bunu yersen daha cok acikacaksin onu yeme bunu ye diye hep bir alternatif oluşturdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?