Tarti israrla artida canimveee cok aciktim suan... sabah 45 dk eliptik yaptim birazdan yürüyüş yaparim...
Anlat bakim fıstığım neyin var ne sıktı senin güzel canınıCanım hiç yemek istemiyorum iftar yapmasam bişey olur mu
2 adet hurma yesen canim tatli isteğini kesiyor gibi..Benim bugün saldırısım geliyor butun vucudum tatli istiyor sanki
Masallah metabolizmanaBen dün lokma yedim gecenin bir yarısı bugün tartı eksideydi
Ya sutlac yedim yarim kase simdi dyt sordumda meyve ye diyor kacamak yapmaktansa2 adet hurma yesen canim tatli isteğini kesiyor gibi..
pirinç makarna beyaz ekmek bende yemeyeceğim kesin , bezelyeyi bazen yerim diyorum . Benim de sorunum dondurma ve tatlılar. Yediğim gün Leslie yapsam yeter mi acaba
Aynen valla. Benim de 2 makine çamaşır var katlancak ama hiç niyetim yok ya
Gozume en cok carpan sarmalr oldu 6 yaprak sarma iki dilim ekmek demek mişş bilginize sunarimDünkü menüm
Sahur 01.00
1 kase yulaflı yoğurt
3 hurma
3 dilim karpuz
5 tane sarma
İftar
2kase mercimek çorbası
4 kaşık kadar etli güveç
1 kaşık pirinç pilavı
7_8 tane sarma incecikti
Salata
21.0ü
1 dilim reva ni
3 4 dilim karpuz
4 tane çilek
Yarım portakal
15 tane karışık kuru yemiş
3 litre su
Biliyorum çok ama misafirlikteydim çok ısrar edince yedim menüleri kötü diye yazmıyorum ama böylede ipinucu kaçıyor 1 hafta boyunca hep misafirlikte olucam daha dikkat etmeye çalışırım çok üzgünüm
Hadi ya o kadar var mıymış teşekkür ederim ögrendiğim iyi olduGozume en cok carpan sarmalr oldu 6 yaprak sarma iki dilim ekmek demek mişş bilginize sunarim
O sayfa ne canım
Menun güzel sahur yap canın hiç bişey yemesen1 bardak sut 1 meyve 1avuc fındık yada badem ye yatMenüm
Sahur
1 yumurta beyazi haşlanmış
Beyaz peynir
2 adet eti form
1 ceviz
Domates salatalık
1 sb süt
İftar
1 kase şehriye çorbası
2 yk kabak kızartma yoğurtlu
Mevsim salata 3 yk
Küçük güveçte etli patlıcanlı mantar yemeği
3 kara lahana sarması
1 dilim revani ( pastada vardı onu yemedim )
Yarım tavuk baget
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Baya yemişimSahur yapmasammi
Bencede kacamak yapmaktansa meyve ye daha sağlıkli en azindan....Ya sutlac yedim yarim kase simdi dyt sordumda meyve ye diyor kacamak yapmaktansa
Sanmıyorum canım.. Benimkisi migren den oluyorGöz tansiyonu olabilir mi canim ?
Afiyet olsun iftarin güzel tatlinda ölçüsünde olmuş minigin yeni yaşı hayırlı olsunSahur yok
Iftar 1 kase semızotu cacık 1 tabak et sote 2 dilim ekmek 1 saat sonra yarım dilim pasta oglumun dogum gunuydu
1,5 litre su
Tavukla , kara lahana sarmayi yemeyeydin iyiymiş aslinda... ama misafirlikte boyle oluyor canim uzulme .. sahur yap bence sahursuz tutmak zorlar...Menüm
Sahur
1 yumurta beyazi haşlanmış
Beyaz peynir
2 adet eti form
1 ceviz
Domates salatalık
1 sb süt
İftar
1 kase şehriye çorbası
2 yk kabak kızartma yoğurtlu
Mevsim salata 3 yk
Küçük güveçte etli patlıcanlı mantar yemeği
3 kara lahana sarması
1 dilim revani ( pastada vardı onu yemedim )
Yarım tavuk baget
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Baya yemişimSahur yapmasammi
Doğum günün kutlu olsun canim nice guzel yaslari olsun....Sahur yok
Iftar 1 kase semızotu cacık 1 tabak et sote 2 dilim ekmek 1 saat sonra yarım dilim pasta oglumun dogum gunuydu
1,5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?