Zor canim hasta olunca ayri huysuzlasiyorlar... kolay gelsin bir kac gune kadar toparlar insallah ...Sizede geçmiş olsun canım. Su an bile yanıyor ateşte birde bu haliyle içerde zaptedemiyorum ağladım artık sinirimden. Sarhoş gibiyim
Sagol canim bide ben deniyeyim...afiyet olsun canim..Dün karnıyarık yapmıştım kabağı patlicanla beraber fırına attım güzel oldu canım aklimdayken söyliyim
Yumurta oh miss biz hiç kahvaltı yapmadık iftarda ama özledim bende şimdiden afiyet olsun canım
Inşallah ada yaa habire ağlıyorZor canim hasta olunca ayri huysuzlasiyorlar... kolay gelsin bir kac gune kadar toparlar insallah ...
Diyetle ilgisi oldugunu sanmiyorum canim zira uzun süredir free takiliyomAmin Canim diyet yaparken uzama olabiliyor ben 3 hafta olmamistim bı yakınım 6 ay olmamış
Tek cocuklu olan arkadaslarindan pisman olan var mi ? Keske ikincide olaydi hata yaptim diyen var mi ?
Bugun ne pişirdiniz ? Ev halkinin yemeği var bende kahvalti yapacam iftarda yumurtayi ozledimmm
Cok sükürrrrrrrrr
Sizede geçmiş olsun canım. Su an bile yanıyor ateşte birde bu haliyle içerde zaptedemiyorum ağladım artık sinirimden. Sarhoş gibiyim
Yoğurtlu semizotu güzel oluyor iftarda hemde çok faydalı ama pilav yemiyoruz demibazıları çok memnun
bir arkadaşım var kararsızdi sonra istedi hemen hamile kaldı önce çok zor oldu alışması ama şimdi iyiki oldu diyor
hayat çok pahalı çoğu da maddiyat yüzünden düşünmüyor ama bana göre bir kardeş olmalı :)
patlıcan musakKa
pilav cacık var
bende semizotu yoğurt yiycem pazardan almıştım taze
gözün aydın mumu çok sevindim senin adına
ya öyle oluyor canım
hastalıkan anlamıyorlar malesef
dinlemiyorlar ayyy bende çok ağladım büyütene kadar ama geçti herşey geçiyor
Yoğurtlu semizotu güzel oluyor iftarda hemde çok faydalı ama pilav yemiyoruz demi
Aynen arkadaşım vallahi. Yardım edenim yok. Sinirlerim de bozuktu tuz biber oldu işte.bazıları çok memnun
bir arkadaşım var kararsızdi sonra istedi hemen hamile kaldı önce çok zor oldu alışması ama şimdi iyiki oldu diyor
hayat çok pahalı çoğu da maddiyat yüzünden düşünmüyor ama bana göre bir kardeş olmalı :)
patlıcan musakKa
pilav cacık var
bende semizotu yoğurt yiycem pazardan almıştım taze
gözün aydın mumu çok sevindim senin adına
ya öyle oluyor canım
hastalıkan anlamıyorlar malesef
dinlemiyorlar ayyy bende çok ağladım büyütene kadar ama geçti herşey geçiyor
smothii yap pratik yemezsen sonra fCanım hiç yemek istemiyorum iftar yapmasam bişey olur mu
Niye böylesin canımCanım hiç yemek istemiyorum iftar yapmasam bişey olur mu
Keyfim yok hiçNiye böylesin canımolmazki ama sağlığından düşersin bişiler atıştır yine de
Bende bugün çok moralsizim. Yemeyi de çok abarttim. Senin neye canın sıkıldı bu kadarKeyfim yok hiç
Benim de iştahım kesildiBende bugün çok moralsizim. Yemeyi de çok abarttim. Senin neye canın sıkıldı bu kadar
Sıkma canını. Hak etmediği muameleyi görüyor bazen insan. Erkek arkadasinmi bunu yapanBenim de iştahım kesildi
Haketmediğim laflar duydum canım sıkıldı
Pilav bulgursa 2 yk yiyebilir bence.. ben yiyordumYoğurtlu semizotu güzel oluyor iftarda hemde çok faydalı ama pilav yemiyoruz demi
Bulgursa 2 yk yiyebilirsin pilavdanben niyetli değilim canım
eve ulasabilirsem hemen yiycem
ev halkı ile yersem çok geç kalıyorum
önce yemeye karar verdim
pilav yemiyoruz evet
Olur mu oyle sey bu dunyada senden kiymetlisi yoookkk....Canım hiç yemek istemiyorum iftar yapmasam bişey olur mu
Amannnn bak adi ustunde hak etmediğim laflar... demekki bu lafi eden kimse bu mubarek ayda günahı artti bosversene o düşünsün...Benim de iştahım kesildi
Haketmediğim laflar duydum canım sıkıldı
Aynen hesabını allaha versinAmannnn bak adi ustunde hak etmediğim laflar... demekki bu lafi eden kimse bu mubarek ayda günahı artti bosversene o düşünsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?