Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kavrulmamış bademide eksik etme... ara sıra kaju ye... kajuda çok besleyici ama fazla tüketme kilo alırsın

Favori çerezim kaju bayılıyorum valla ama yiyemiyorum tabii. Bir de antep fıstığı. Oturup ikisinden de akşama kadar yiyebilirim

Bi de çok seçiciyim. Karışık çerezin içinden seçer seçer yerim

Biraz uyudum , bende 17.30 gibi geçerim spora ) evet cok iyi geliyor spordan sonra bi dinclik tokluk hissi geliyor bana...
İyi yapmışsın canım uyumak iyi geliyor oruçluyken
17.30 bana uymuyor uysa beraber yapardık

Benim küçük kızımda ekmek yemiyor. Maşallah doğuştan sağlıklı beslenen bir çocuk. Babası ekmek veriyor ye kızım diye ben de verme alışmasın diyorum ama zaten kendi de yemiyor. 6 yaşında ve ayrandan başka içecek içmedi şimdiye kadar. Pizza ve hamburgerde yemezdi. Biz alıştırdık çocuğu. Hatta kızacaksınız ki ben kendime kızıyorum bazen ye diye zorladık da. Biz yerken o yemeyince ne olacaksa sanki. Ama şimdi hiç yemese aramıyor şükür.
bilmiyorum canım , düşünüyorum ama bulamıyorum neyse artık olmadı ramazan sonrası hedefe tam gaz devam... benim hayalim bayram sabahı tartıda 56,900 görmekti olmadı kısmet
Niye ümitsizliğe düştün ki bence görebilirsin.
Ada maşallah 58 lere gelmişsin. Sendeki bu azim bizde de olsa keşke. Bana da yetiştin artık
Sen kaç kilosun diyecektim yazmışsın.
Kızlar kan sonuçlarım çok iyi bir sorun yok ama d vitaminine bakmamışlar sordum o özele giriyormuş onun için 40 Euro ödeyeceğim Türkiye’de d vitaminine nasıl bakılıyor ücretli mi
Ücretsiz canım söylemiş kızlar.
Cuma tartisini persembe akşamları mi bildiriyoruz?
Evet canım oruç tutanlar bildirimini akşamdan yapıyor. Ama eğer ben cuma günü müsait olursam iftardan öncede bildirim alıyorum.
Harikasın maşallah

Dolmalar pirinçliydi. Aslında eve pirinç almasam bütün her şeyin içine bulgur atılsa hem kendime, hem çevreme iyilik etmiş olucam :)

Dün iş çıkışı arabayı iş yerinde bıraktım eve yürüyerek gittim. Sabahta araba olmayınca mecburen yürüyerek geldim işe. Yarından itibaren işe yürüyerek gidip gelmeye karar verdim.
En güzeli canım bize zaten bu arabalar kilo aldırıyor hareketsizlikten

bana 101 in ekmekleri hep bayat gibi geliyor ya
uno da gereksiz pahalı ve çok lezzetli
lezzetli ise vardır bir seyi diyorum

Dün iş çıkışı arabayı iş yerinde bıraktım eve yürüyerek gittim. Sabahta araba olmayınca mecburen yürüyerek geldim işe. Yarından itibaren işe yürüyerek gidip gelmeye karar verdim.

bende kendime yürüme yolu çıkardım
sabahları 20 dk yürüyorum işe gittin geldin günlük 5000 adım oluyor net

İstanbul'da halk ekmek var onunda diyet ekmekleri güzel ben ordanda alıyordum
Ramazan'dan önce ekmeği bırakmıştım şimdi sadece sahurda yiyiyorum

İstanbul'da halk ekmek var onunda diyet ekmekleri güzel ben ordanda alıyordum
Ramazan'dan önce ekmeği bırakmıştım şimdi sadece sahurda yiyiyorum

arkadaşımda söylemişti onu
yumurtayı boş yiyemiyorum ben o sebepten 1 dlmde olsa itiyaç duyuyorum
ama en iyisi etimek yemek sanırım
gidip alayım marketten bugün

Masallah kuzuna benim kizda ayni oyle kaptanim ayran disinda hic bir icecek bilmez... cayin tadini bile bilmez... bizim ailece disarda yeme kültürümüz pek yok adana haric .. hamburger vs hic bilmez... ablam geldi subatta bi cocuklarla hamburger yapalim dedik kızım zorla yedi ben bunu yemem diyor

Sabah yürüyüşü harika
Banada o ekmekler bayat gibi geliyordu bide agzimda sekerli bi tat birakiyordu....

Favori çerezim kaju bayılıyorum valla ama yiyemiyorum tabii. Bir de antep fıstığı. Oturup ikisinden de akşama kadar yiyebilirim

Bi de çok seçiciyim. Karışık çerezin içinden seçer seçer yerim
Offf bende ikisine bayilirim ama mecbur frenliyorum kendimi ))

Ben geldimde birazdan spora geçecem... nasilsin nasil gidiyor diyet )

iyi gidiyor bugünde şükür kaçak yok
eve giidnce ne yerim bilmem
peynir istiyor cnm severim peyniri
sanıırım öyle birşey yerim
öglen semizotu salatası yedim çünkü

Sabah yürüyüşü harika
Banada o ekmekler bayat gibi geliyordu bide agzimda sekerli bi tat birakiyordu....

evet evet şeker var içinde zaten sanırım
ben form ekmek alayım

Benimkiler de hamburger kola çay icetea içmezler tadını bile bilmezler
Maşallah bize dışarıda lahmacun pide yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…