Harikasin canim isliklar alkışlarGeçen hafta :66.3
Bugün : 64.4
Fark : -1.900 Gr işte bu
Sporun etkisi
Ben iftarda guzel yıyorum canım az yesem kılo verirdim.. Hemen hemen hergun tatlı bile yıyorum.. Sadece sahur yapmıyorumRamazanda kilo vermek ne zormus ya
Bende yatarken sahur niyetine yogurt semizotu yiyorum bugun onu yemiyecem zaten zoraki yiyordum..Ben iftarda guzel yıyorum canım az yesem kılo verirdim.. Hemen hemen hergun tatlı bile yıyorum.. Sadece sahur yapmıyorum
Cok guzel tebrikler
Yesil mercinek salatasi nasil yapiyorsun?geldim hemen yedim bişeyler yazarım
akşama
yarin yesilmercimek salatası yapayım kendime canım bakliyat istiyor
Vaawwww alkisliyoruzzGeçen hafta :66.3
Sporun etkisi
Tebrikler canım çoook iyi bir sonuçGeçen hafta :66.3
Sporun etkisi
Tebrikler kaptanım. Ben free listedeyim ya yarın akşam 6 buçuk gibi tartılıp bildirsem olur mu. Tartılamadım evde değildim deGeçen hafta : 68.7
Bu hafta: 68.3
Eki Görüntüle 2272112
Gecen cuma : 58.800
Bugün : 59.100
Gelen +300
LAydLiNe canim ben yarin tekrar bildirim yapacam insallah sabit yada biraz olsun eksi ile gelirim....
Benimde canım barbunya istedi ama evde yok almam lazım
Cok guzel tebrikler
Yesil mercinek salatasi nasil yapiyorsun?
Vaawwww alkisliyoruzz
ınş bayrama kadar düz 60 olsam yeter banatebrikler canım geliyor 5 ler ne güzel :)
maşallah canimGeçen hafta :66.3
Sporun etkisi
Yesillikten baska misir tursu ceviz falan da guzel olur sanki kuru borulce salatasi gibi di mi :))ada olsun haftaya daha iyi gider
yaparsın sen
bende islatmamisim barbunya
haftaya kaldı
yeşil mercimek hasladim
canım yeşil mercimeği hasliyorum
içine dereotu maydanoz varsa nane doğruyorum evdeysem eğer taze soğan doğruyorum
içine limon nar ekşisi, ekliyorum güzel oluyor
Senin verecek kılon az kaldı diye durakladı bence.. Bir ıkı haftaya cozulecek inşallahBende yatarken sahur niyetine yogurt semizotu yiyorum bugun onu yemiyecem zaten zoraki yiyordum..
Teşekkür ederim canım olur tabii kiTebrikler kaptanım. Ben free listedeyim ya yarın akşam 6 buçuk gibi tartılıp bildirsem olur mu. Tartılamadım evde değildim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?