Belli tatli isteği bugun tavan yapmis hurmalarla gecistirmişsin .. menu guzel menu canim afiyet olsunSahur 01:30
1,5 tereyağda yumurta
Domates salatalık 7 zeytin 1 dilim kepek ekmek
10:45 1 sb yoğurt +3 hurma
17:30 yarım sb yoğurt +1 hurma
Akşam 19:45
Yarım alabalık
Soğan salatası
Yarım lahmacun
Maden suyu
2 lt su
Yapamadım süre doldu sen yapabiliyinmusoffty canım attığın fotoğrafı sil istersen. Telefon numarası var. Sakıncalı olabilir.
Insallah canim, ben ďaha onceki ramazanlarda hic sahur yapmazdim iftarda ne yersem onla tutardim simdi bu hafta onu uygulayacam... metabolizma durmasin diye gece yatarken biseyler yedim bence o bana yaramadi...ada olsun haftaya daha iyi gider
yaparsın sen
bende islatmamisim barbunya
haftaya kaldı
yeşil mercimek hasladim
canım yeşil mercimeği hasliyorum
içine dereotu maydanoz varsa nane doğruyorum evdeysem eğer taze soğan doğruyorum
içine limon nar ekşisi, ekliyorum güzel oluyor
Afiyet olsun gayet guzel menu canimMenü
Sahur
Semizotu salatası
5 zeytin
İftar
Kabak salatası
Et kavurma 4-5 kaşık
3 hurma
21:00
Sütlü kahve
2 litre su içerim sanırım yatana kadar. Bugün sabah da yarım saat pilates yaptım.
Bence sende şu problem hergün spor yapıyorsun ve süresi de fazla aldığın kalori bana göre az bazal metabolizma için bile enerji kalmıyor bence sakıncalı bu kadar yapman.Insallah canim, ben ďaha onceki ramazanlarda hic sahur yapmazdim iftarda ne yersem onla tutardim simdi bu hafta onu uygulayacam... metabolizma durmasin diye gece yatarken biseyler yedim bence o bana yaramadi...
Sağol canim bunu bir deniyeyimada81 canım üzülme vücutta yağ kalmadı nerden verecek ki dur sana bi tarif atayim yağ yakmak için vücudu hızladirmak icin verdi dyt Eki Görüntüle 2272150
Çok kalori yakıyorsun sahurda da yemezsen kas yakarsin artık bu gidişle o yüzden sporu 45 dkya cekInsallah canim, ben ďaha onceki ramazanlarda hic sahur yapmazdim iftarda ne yersem onla tutardim simdi bu hafta onu uygulayacam... metabolizma durmasin diye gece yatarken biseyler yedim bence o bana yaramadi...
Insallah canimSenin verecek kılon az kaldı diye durakladı bence.. Bir ıkı haftaya cozulecek inşallah
Bunu normal zamanda ramazan sonrasi da yapsak olur mu?Aslinda bi tarif daha var semiz otlu ama sen zaten yiyorsun onu bunu yerken hic ekmek yemyceksin onden corbada icmeyecen 1 yada 3 hurma su bu tarifle iftar yapican sahurda olur
Gozun aydin canimBugün regl geldi okulda
Zaten yarinda bu kadar spor yaparım sonra babam gelecek yapamam artik...Bence sende şu problem hergün spor yapıyorsun ve süresi de fazla aldığın kalori bana göre az bazal metabolizma için bile enerji kalmıyor bence sakıncalı bu kadar yapman.
Hiç merak etme o zinciri kırarsın takır takır gidecekZaten yarinda bu kadar spor yaparım sonra babam gelecek yapamam artik...
Insallah canim..Hiç merak etme o zinciri kırarsın takır takır gidecek
Afiyet olsun canim... sutlacta ödülün olsunTebrik eden arkadaşlarım teşekkür ederim sizin sayenizde oldu motivasyonunuz için sağolun
Gelelim menume
Sahur
1 dilim eti form
Beyaz peynir
1 ceviz
1 sb süt
İftar : 1 kase mercimek çorbası
1 kabak karnıyarık ( kabağın yarisi yani )
1 içli köfte ( haşlama) ıspanaklı
1 kase sütlaç ( tadı nasıl olmuş diye baktım devamı geldi )
Su 2 lt
Spor : 63 dk Leslie
200 ip atlama
Güzel :)Insallah canim..
Senin keyfin nasıl ?
VoooV süper, ,,63 dk leslie nasıl yaptın yavTebrik eden arkadaşlarım teşekkür ederim sizin sayenizde oldu motivasyonunuz için sağolun
Gelelim menume
Sahur
1 dilim eti form
Beyaz peynir
1 ceviz
1 sb süt
İftar : 1 kase mercimek çorbası
1 kabak karnıyarık ( kabağın yarisi yani )
1 içli köfte ( haşlama) ıspanaklı
1 kase sütlaç ( tadı nasıl olmuş diye baktım devamı geldi )
Su 2 lt
Spor : 63 dk Leslie
200 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?