Yesillikten baska misir tursu ceviz falan da guzel olur sanki kuru borulce salatasi gibi di mi :))
Insallah canim, ben ďaha onceki ramazanlarda hic sahur yapmazdim iftarda ne yersem onla tutardim simdi bu hafta onu uygulayacam... metabolizma durmasin diye gece yatarken biseyler yedim bence o bana yaramadi...
Öyle olsun pekiAfiyet olsun canim... sutlacta ödülün olsun
Süpersin bak ne güzel bir menümenu yazmak için geliyorum yazmadan çıkıyorum :haha:
kahvaltı 07:00
1 dlm tb ekmek
3 zeytin
peynir
1 ty yumurta
sebze
öğlen 13:00
semizotu salatası
yoğurt
yarım galeta
akşam
yarım avokado
1 yumurta
1 bardak ayran
3 lt su
3 mil lesile
5500 adım
Bilmiyorum canim bu hafta bi değişiklik yapacam biraz artiracam yemegimi sahurda yapmiyacam...evet evet sana kalmış cesitkendirmek
aslında bir de haşlanmış mercimeği tereyağda çeviriyorsun oda güzel ama pek diyetlik değil
çok fazla aç kalmış olmaz misin ?
Çevir çevir yaptım canım 3 tekrar oldu ama 1 saatlik te varmış 5k onuda indiricem bı ara onu yaparımVoooV süper, ,,63 dk leslie nasıl yaptın yav
Gayet guzel canim afiyet olsun...menu yazmak için geliyorum yazmadan çıkıyorum :haha:
kahvaltı 07:00
1 dlm tb ekmek
3 zeytin
peynir
1 ty yumurta
sebze
öğlen 13:00
semizotu salatası
yoğurt
yarım galeta
akşam
yarım avokado
1 yumurta
1 bardak ayran
3 lt su
3 mil lesile
5500 adım
Süpersin bak ne güzel bir menü
gerçi bazı arkadaşlarim böyle yapıyorBilmiyorum canim bu hafta bi değişiklik yapacam biraz artiracam yemegimi sahurda yapmiyacam...
Gayet guzel canim afiyet olsun...
Yok canım Kazen' e yaz rica et bence kırmaz. Başkasının numarası sonuçta. Herkese açık bir site. Sorun çıkar.Yapamadım süre doldu sen yapabiliyinmu
Çok zor bi gün geçirdim canımBelli tatli isteği bugun tavan yapmis hurmalarla gecistirmişsin .. menu guzel menu canim afiyet olsun
Bence olur ana ogün niyetineBunu normal zamanda ramazan sonrasi da yapsak olur mu?
Sporunda menunde güzel canım afiyet olsunMenüm
12.00 Sahur
1 kase yulaflı yoğurt
3 hurma
İftar
1 kase tavuk çorbası
4 kaşık etli patates
2 kaşık sütlaç
1 bardak ıcetea
2 litre su
6000 adım
Cok guzel canim
Tesekkür ederim canımSporunda menunde güzel canım afiyet olsun
Hamile misin?
Benim 4.cüyüdü ayni tesden ayni zamanda yapmistim canim dijital haftasini gösteriyo izmn 1-2 haftalik cikmisti
Eki Görüntüle 2272112
Gecen cuma : 58.800
Bugün : 59.100
Gelen +300
LAydLiNe canim ben yarin tekrar bildirim yapacam insallah sabit yada biraz olsun eksi ile gelirim....
Geçen hafta :66.3
Bugün : 64.4
Fark : -1.900 Gr işte bu
Sporun etkisi
Geçen hafta : 68.7
Bu hafta: 68.3
Bugün regl geldi okulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?