aaaa demekki hayvanlarda da işe yarıyor acı... benim mideme dokunmasa yerimde çok dokunuyor...Ben küçükken annemin tavukları vardı. Tombul tombul olurlardı bazen. O zaman yumurtlamazlardı. Annemde yemlerinin içine acı pul biber koyardı. Tavuklar zayıflardı ve yumurta verirlerdi. Olaya bakın yaaaaa. Bence acı metabolizmayı çalıştırıyor.
evet herşeyi hazır yiyorlar o kadar güzel spor yapma olanakları var ki değerlendiremiyorlar... bide onlara engelli maaşı bağlanıyormuş devlet tarafından yoksa oturdukları yerden onları alacak parayı nerden bulacaklar...Ankara güzel şehir izmirden sonra tabi
ben izmiri çok seviyorum
ya evet heleki kot üsütne bi bluz çekmenin verdigi ferahlık
mükemmell
inş bakalım bayramda bile kendimi şartladım
diyete spora devam
hahahah ay bende izliyorum onu üzülüyorumda
ama beslenmeleri çok kötü ya
evet evet bende onu test ettim
Eşim İzmirli canımAnkara güzel şehir izmirden sonra tabi
ben izmiri çok seviyorum
ya evet heleki kot üsütne bi bluz çekmenin verdigi ferahlık
mükemmell
inş bakalım bayramda bile kendimi şartladım
diyete spora devam
hahahah ay bende izliyorum onu üzülüyorumda
ama beslenmeleri çok kötü ya
evet evet bende onu test ettim
Canım çok hızlı kilo alınıyorBuralardayım canım bütün haftam ye iç yat modunda geçti çok fenayım çokkkk
evet herşeyi hazır yiyorlar o kadar güzel spor yapma olanakları var ki değerlendiremiyorlar... bide onlara engelli maaşı bağlanıyormuş devlet tarafından yoksa oturdukları yerden onları alacak parayı nerden bulacaklar...
Eşim İzmirli canım
evet değişti en çokta boynum ortaya çıktı hahahaada81 görüntün nasıl değimiştir degil mi
o bahçeler bende olacak orayı yazlık kışık spor salonuna çeviririm vallaevet hesinde araba var son model
bahçelrini iki tur atsalar 10 bin adım olur
Harikasın canım maşallah sanaevet değişti en çokta boynum ortaya çıktı hahahaartık daha sık kolye takar oldum .... köprücük kemiklerim çıktı ortaya ben çok seviyorum o kemiklerin görüntüsünü..... ... ben eşimle evlendiğim kilonun altındayım şuan ozaman ki kıyafetlerim öyle güzel oluyor ki çok mutlu oluyorum... ...hatta dün yine giydim giyidm çıkardım hahahaha aynada kendime ada sakın bidaha 60 geçmek yoookkk dedim
aaa ben sen izmirlisin eşin konyalı sanıyordum ... ozaman sen mi konyalısın ?Eşim İzmirli canım
Ne güzel demi nasıl büyük bir mutlulukevet değişti en çokta boynum ortaya çıktı hahahaartık daha sık kolye takar oldum .... köprücük kemiklerim çıktı ortaya ben çok seviyorum o kemiklerin görüntüsünü..... ... ben eşimle evlendiğim kilonun altındayım şuan ozaman ki kıyafetlerim öyle güzel oluyor ki çok mutlu oluyorum... ...hatta dün yine giydim giyidm çıkardım hahahaha aynada kendime ada sakın bidaha 60 geçmek yoookkk dedim
Bu arada yazamamistin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimBuralarda olurum yine inşallah
Bizim evde biri var ne bulsa atıyorHarikasın canım maşallah sanaO zamanki kıyafetlerin duruyor mu hala
sağol canım , evet canım güzel olan hiç bir şeyi kimseye vermedim yıllardır yük ettim... hatta eşim taşınırken çok söylendi ... şimdide iyi ki vermemişsin diyor hahahaHarikasın canım maşallah sanaO zamanki kıyafetlerin duruyor mu hala
nasıl güzel yakışmış hamilelik takvimi ... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bugün tahlil yaptıracan mı ?Buralarda olurum yine inşallah
Almışımdır ben de karnım şişti resmen gıdım bile çıktı 1 haftada ama yapacak bişey yok şu an diyet yapmak istemiyorum. Sadece arada yemeği keseceğim yarından itibaren.Canım çok hızlı kilo alınıyor
Ben bi hafta sürekli yedim 3 kilo aldım mide bolgem bile şiş duruyordu hantallastim ay dedim diyet yapmak zinde olmakmis sahiden dinç oluyor insan
Sende çok kilo alma emeğine yazık olmasın
Bende 60 kiloya gelince kizlarima hamile kaldığım kiloya gelmiş olucam 5 li rakamlar hep bekarlik zamanlarim olacak ohh ne güzelsağol canım , evet canım güzel olan hiç bir şeyi kimseye vermedim yıllardır yük ettim... hatta eşim taşınırken çok söylendi ... şimdide iyi ki vermemişsin diyor hahahabiraz bluz sıkıntım var etek ve pantolon çokta bluzlarımı demekki vermişim
çook güzel bir duygu zeynebim , ben kendimi çok bırakmıştım 72, 5 kilodayken hep aynı şeyleri giyip çıkıyordum.... aynaya bakmak istemiyordum... fotoğraf hiç çekilmiyordum.... içten içe çok mutsuzdum... şimdi çok şükür daha mutluyum...Ne güzel demi nasıl büyük bir mutluluk
çook iyi canımDün tartıldım 56.9 çıktım. Bugün tekrar tartılacağım. İnşallah eksiye düşerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?