Bende iki gündür öyleyim kayısı yediğim halde tık yokEvin içinde yürüyorumHâl çıkmadım wc ye akşama kadarda olsa bekleyim diyorum artıyım çünkü ama biraz başım dönüyor. Ama bişi yemeden bekleyeceğim
sanki kuru erik wc de daha etkiliBende iki gündür öyleyim kayısı yediğim halde tık yok
Oylemi alayim ozaman evde yoksanki kuru erik wc de daha etkili
teşekkürler canım :)tebrikler canım çok güzel
Öyle aslında...elimden gelenin en iyisini yapacağım :)Niye kendini 1 kaçamak diye şartlandırıyorsun ki? Bence bu zamana kadar yeterince kaçamak yapmışsın. Onlara say derim
Zayıf olmanın, hafif olmanın verdiği hazzı, lezzeti hiç bir yemek vermiyor.
çok durgunsun bu aralar.. bişeyler seni çok üzdü belli ama inan hiç bişeye değmez daha çok gençsin öyle güzel günler seni bekliyor ki
Hele de küçük acı biber tursusundan yiyinAcı yiyin kızlar biraz acı wc ye fena iyi geliyor
Evt canım iyi geliyor biliyorum ama ben yiyemiyorum kiAcı yiyin kızlar biraz acı wc ye fena iyi geliyor
Hele de küçük acı biber tursusundan yiyin
Evet çalıştırıyor dyt gurupta geçen baharatlar anlattı vücudu hızlandıranBen küçükken annemin tavukları vardı. Tombul tombul olurlardı bazen. O zaman yumurtlamazlardı. Annemde yemlerinin içine acı pul biber koyardı. Tavuklar zayıflardı ve yumurta verirlerdi. Olaya bakın yaaaaa. Bence acı metabolizmayı çalıştırıyor.
Günaydın canım
Ankaralılar çoğaldı takımda ben de Kırıkkale'deyim
Niye kendini 1 kaçamak diye şartlandırıyorsun ki? Bence bu zamana kadar yeterince kaçamak yapmışsın. Onlara say derim
Zayıf olmanın, hafif olmanın verdiği hazzı, lezzeti hiç bir yemek vermiyor.
önce ödem gider sonra kilo kaybı olur... belki sende ödem yoktur canım direkt kilo gitti.. çünkü menülerin çok hafifti ve harekette vardı çok iyi sonuç
LAydLiNe ben bugün saat 19.00 da bildirim yapacam .. bugün ne yapıp ne edip eksi yada sabit çıkmaya çalışacam...
olmadı dr nowzaradana gidip deri aldıracam
Acı yiyin kızlar biraz acı wc ye fena iyi geliyor
Buralardayım canım bütün haftam ye iç yat modunda geçti çok fenayım çokkkkAnka nerelerdesin? Nasıl gidiyor? Hiç sesin çıkmıyor
Onun çıkışı çok acılı oluyor amaAcı yiyin kızlar biraz acı wc ye fena iyi geliyor
bende işe yarıyor gibi inşallah size de faydası olurOylemi alayim ozaman evde yok
Bence geri don uzaklaşmak yaramıyor uyku ne alemdeBuralardayım canım bütün haftam ye iç yat modunda geçti çok fenayım çokkkk
bende işe yarıyor gibi inşallah size de faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?