Bu arada yazamamistin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimsanki erkek olacak gibi
Bizim evde biri var ne bulsa atıyorbenimde yok hiç eski kiyafetlerim
nasıl güzel yakışmış hamilelik takvimi ... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bugün tahlil yaptıracan mı ?
Uyku Aynı canım ya. Buraya geldiğimde bebek 1 aylık bile değildi ben 63 kiloydum. Şimdi 75im sanırım.Bence geri don uzaklaşmak yaramıyor uyku ne alemde
Aaaa kim o gelsin yamacıma atmak büyük zevkBizim evde biri var ne bulsa atıyorbenimde yok hiç eski kiyafetlerim
Amin canım bende hiç resim cekilmezdim doğumdan sonra aynalara kusmustum kendimi begenmiyordumçook güzel bir duygu zeynebim , ben kendimi çok bırakmıştım 72, 5 kilodayken hep aynı şeyleri giyip çıkıyordum.... aynaya bakmak istemiyordum... fotoğraf hiç çekilmiyordum.... içten içe çok mutsuzdum... şimdi çok şükür daha mutluyum...Rabbim isteyen herkese sağlıklı zayıflık nasip etsin
Demekki sahiden sonlarda kaldınSağol canım bende öyle hissediyorum hayırlısı olsun
O biri benim eve de uğrasın
Çok teşekkürleryok canım evde gebelik testi yapıyordum çıkmıyordu dün yaptım pozitif çıktı demekki değer artıyor. Pazartesi yaptırır doktora görünürüm inşallah.
Regl oldum demiştin ya oyuzden artı çıkman doğal benim 4-5 gün artı çıkarTartıda çok fazla çıktım wc gittim geldim azalmadı bile .neden acaba
çok rahat vereceksin sadece belki şimdi zamanı değildi sen burada hepimizden en tecrübelisin....Uyku Aynı canım ya. Buraya geldiğimde bebek 1 aylık bile değildi ben 63 kiloydum. Şimdi 75im sanırım.umutsuz vakayım ben yapamıyorum bu sefer olmuyor zorlamak istemiyorum kendimi
Aaaa kim o gelsin yamacıma atmak büyük zevk
Benim eşim oUyku Aynı canım ya. Buraya geldiğimde bebek 1 aylık bile değildi ben 63 kiloydum. Şimdi 75im sanırım.umutsuz vakayım ben yapamıyorum bu sefer olmuyor zorlamak istemiyorum kendimi
Aaaa kim o gelsin yamacıma atmak büyük zevk
benimde yüzüm hep toplu , kiloda versem hafif inceldi ama yine topluAmin canım bende hiç resim cekilmezdim doğumdan sonra aynalara kusmustum kendimi begenmiyordum
Çok şükür şimdi aynalarla barıştıkkizlarimla resmimi çekiyorum benim yüzüm biraz tombuldur kiloda alınca kocaman oluyor şimdi çok şükür yuzumde küçüldü kendimi begenmeye başladım normalde kendimi güzel bulurum ama kilo alınca kendimi hiç beğenmiyorum
Ben boğa burcuyum burçlara inanırım bu yıl boğalar için zayıflama yonunde dönüm noktasiymis buna çok inandım kendime çok inanıyorum 25 kilo gidecek
reglidendir canım , bir kaç güne eksiye geçer canım...Tartıda çok fazla çıktım wc gittim geldim azalmadı bile .neden acaba
Amin canım bende hiç resim cekilmezdim doğumdan sonra aynalara kusmustum kendimi begenmiyordum
Çok şükür şimdi aynalarla barıştıkkizlarimla resmimi çekiyorum benim yüzüm biraz tombuldur kiloda alınca kocaman oluyor şimdi çok şükür yuzumde küçüldü kendimi begenmeye başladım normalde kendimi güzel bulurum ama kilo alınca kendimi hiç beğenmiyorum
Ben boğa burcuyum burçlara inanırım bu yıl boğalar için zayıflama yonunde dönüm noktasiymis buna çok inandım kendime çok inanıyorum 25 kilo gidecek
Aaa benim kizlarimda kovabenimde yüzüm hep toplu , kiloda versem hafif inceldi ama yine toplubende kova burcuyum
sen kısa zamanda kendini toparlar yaparsın inşallah ben inanıyorum sanaBuralardayım canım bütün haftam ye iç yat modunda geçti çok fenayım çokkkk
takvimin çok güzel olmuş canımBuralarda olurum yine inşallah
evet değişti en çokta boynum ortaya çıktı hahahaartık daha sık kolye takar oldum .... köprücük kemiklerim çıktı ortaya ben çok seviyorum o kemiklerin görüntüsünü..... ... ben eşimle evlendiğim kilonun altındayım şuan ozaman ki kıyafetlerim öyle güzel oluyor ki çok mutlu oluyorum... ...hatta dün yine giydim giyidm çıkardım hahahaha aynada kendime ada sakın bidaha 60 geçmek yoookkk dedim
Senle bu hafta biz hep aynı olduk yaTartıda çok fazla çıktım wc gittim geldim azalmadı bile .neden acaba
BEnim eşim de öyle olsa keşke istifçi sanki bi gün lazım olur diye hiç bişeyi atmıyorBenim eşim okullanmadığım ayakkabimi var atmak istiyor elbisemi var atmak istiyor giymiyorsan kullanmiyorsan atıyor
Topuklu ayakkabilarim var giymiyorsan atalım diyor iyide günlük hayatta giymiyorum da bı düğün dernekte giyiyorum diyorum
Önce 53 daha sonra da 50 ye düşmeyi planlıyorum. Ramazanda pek dikkat edemiyorum malesef. Ama ramazan sonrası sıkı bir diyete başlayacağım inşalllahçook iyi canım) şimdi hedefin kaç ?
Ben evlendiğimde 45 kiloydum mümkün değil bi daha o zamana dönememsen kısa zamanda kendini toparlar yaparsın inşallah ben inanıyorum sana
takvimin çok güzel olmuş canım
maşallah canım .
Bende 7 yıllık evliyim o zaman giydiğim bi eteğim duruyo bol oluyor
Senle bu hafta biz hep aynı olduk ya
bende fazla çıktım ve wc den sonra da bi değişiklik yok valla gına geliyo bana yavaştan yavaştan
Canım dünde dedim ya. Eşim bu. Ben oğlum yalnız kalmasın istiyorum. Dünde bazı şeyler yaşadım. Gerçekten karar verdimCanım böyle şeylere karışmak haddime değil de, eşinle aran sık sık bozuluyor ve sen böyle olduğu halde ikinci çocuk için uğraşacaksın. Sence doğru bir karar mı?
Bende diyorum hiç parana acimiyormusunBEnim eşim de öyle olsa keşke istifçi sanki bi gün lazım olur diye hiç bişeyi atmıyor
Taabi ki. Doğru kabul ediyorum. Ama bize bisey olsa yapayalnız kalmasın. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBu konuda şuan çok sağlıklı düşündüğüne emin olamadım canım. Senin kardeşlerinle de sorunların var. Kardeş demek her zaman can ciğer olmak demek değil. Bence yanlış düşünüyorsun.
Ay sorma valla ama pes etmem bugün 1 2 mil Leslie yapacam, yada pilates yapıp arkasına ip atlarım. Karnım da sismis zaten ,dün regl olunca okul çıkışı 2 lahmacun 1 ayran yaptım, eve gelince de süt ve Nesfit bide kiraz yedim orta boy kase o kadarsen kısa zamanda kendini toparlar yaparsın inşallah ben inanıyorum sana
takvimin çok güzel olmuş canım
maşallah canım .
Bende 7 yıllık evliyim o zaman giydiğim bi eteğim duruyo bol oluyor
Senle bu hafta biz hep aynı olduk ya
bende fazla çıktım ve wc den sonra da bi değişiklik yok valla gına geliyo bana yavaştan yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?