Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada yazamamistin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sanki erkek olacak gibi

Sağol canım bende öyle hissediyorum hayırlısı olsun

Bizim evde biri var ne bulsa atıyor benimde yok hiç eski kiyafetlerim

O biri benim eve de uğrasın

nasıl güzel yakışmış hamilelik takvimi ... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bugün tahlil yaptıracan mı ?

Çok teşekkürler yok canım evde gebelik testi yapıyordum çıkmıyordu dün yaptım pozitif çıktı demekki değer artıyor. Pazartesi yaptırır doktora görünürüm inşallah.

Bence geri don uzaklaşmak yaramıyor uyku ne alemde
Uyku Aynı canım ya. Buraya geldiğimde bebek 1 aylık bile değildi ben 63 kiloydum. Şimdi 75im sanırım. umutsuz vakayım ben yapamıyorum bu sefer olmuyor zorlamak istemiyorum kendimi
Bizim evde biri var ne bulsa atıyor benimde yok hiç eski kiyafetlerim
Aaaa kim o gelsin yamacıma atmak büyük zevk

Amin canım bende hiç resim cekilmezdim doğumdan sonra aynalara kusmustum kendimi begenmiyordum
Çok şükür şimdi aynalarla barıştık kizlarimla resmimi çekiyorum benim yüzüm biraz tombuldur kiloda alınca kocaman oluyor şimdi çok şükür yuzumde küçüldü kendimi begenmeye başladım normalde kendimi güzel bulurum ama kilo alınca kendimi hiç beğenmiyorum
Ben boğa burcuyum burçlara inanırım bu yıl boğalar için zayıflama yonunde dönüm noktasiymis buna çok inandım kendime çok inanıyorum 25 kilo gidecek

Demekki sahiden sonlarda kaldın

çok rahat vereceksin sadece belki şimdi zamanı değildi sen burada hepimizden en tecrübelisin....

Benim eşim o kullanmadığım ayakkabimi var atmak istiyor elbisemi var atmak istiyor giymiyorsan kullanmiyorsan atıyor
Topuklu ayakkabilarim var giymiyorsan atalım diyor iyide günlük hayatta giymiyorum da bı düğün dernekte giyiyorum diyorum

benimde yüzüm hep toplu , kiloda versem hafif inceldi ama yine toplu bende kova burcuyum

Bende boğayım evet zayıflama konusunda iyi gidiyordum kendimce ama artık kilo alma yönünde devam edeceğim

Buralardayım canım bütün haftam ye iç yat modunda geçti çok fenayım çokkkk
sen kısa zamanda kendini toparlar yaparsın inşallah ben inanıyorum sana
Buralarda olurum yine inşallah
takvimin çok güzel olmuş canım
maşallah canım .
Bende 7 yıllık evliyim o zaman giydiğim bi eteğim duruyo bol oluyor
Tartıda çok fazla çıktım wc gittim geldim azalmadı bile .neden acaba
Senle bu hafta biz hep aynı olduk ya
bende fazla çıktım ve wc den sonra da bi değişiklik yok valla gına geliyo bana yavaştan yavaştan

BEnim eşim de öyle olsa keşke istifçi sanki bi gün lazım olur diye hiç bişeyi atmıyor

Ben evlendiğimde 45 kiloydum mümkün değil bi daha o zamana dönemem

Canım böyle şeylere karışmak haddime değil de, eşinle aran sık sık bozuluyor ve sen böyle olduğu halde ikinci çocuk için uğraşacaksın. Sence doğru bir karar mı?
Canım dünde dedim ya. Eşim bu. Ben oğlum yalnız kalmasın istiyorum. Dünde bazı şeyler yaşadım. Gerçekten karar verdim

BEnim eşim de öyle olsa keşke istifçi sanki bi gün lazım olur diye hiç bişeyi atmıyor
Bende diyorum hiç parana acimiyormusun bende atmazdim benide kendine benzetti
Ama evt atmayanda zor bir arkadaşımın eşi öyleydi yeni TV alıyordu çok iyi olmayan eski tvyi bile atmiyordu

Bu konuda şuan çok sağlıklı düşündüğüne emin olamadım canım. Senin kardeşlerinle de sorunların var. Kardeş demek her zaman can ciğer olmak demek değil. Bence yanlış düşünüyorsun.
Taabi ki. Doğru kabul ediyorum. Ama bize bisey olsa yapayalnız kalmasın. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ay sorma valla ama pes etmem bugün 1 2 mil Leslie yapacam, yada pilates yapıp arkasına ip atlarım. Karnım da sismis zaten ,dün regl olunca okul çıkışı 2 lahmacun 1 ayran yaptım, eve gelince de süt ve Nesfit bide kiraz yedim orta boy kase o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…