Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrik ediyorum çok güzel sonuç ama maşallah de

Diyetin başında bir iki değişiklikle kilolar gitmeye başlıyor evet ama sonra daha çok eksiklik isteye isteye ideal kiloya yaklaşıyor canım .
Teşekkür ederim canım. Şu anda sadece öğünde yarım ekmek yemeleri ve nutella, şerbetli tatlı v.s yemeleri kestim. İleriki günler daha zor olacak biliyorum. Umarım hedeflerimize ulaşabiliriz. :)

ilk bildirimi ben yapayım
geçen hafta : 73.8
bu hafta :72.7
giden : 1.100 gr

çok yiyordum ben azalınca bu kadar hızlı gitti sanırım umarım hep böyle gider
ben yüzde hesaplamayı bilmiyorum
Tebrik ederim canım çok güzel bir sonuç inşallah her hafta 1 kilo gider
17.05.2019= 79.2 kg
24.05.2019= 77.8 kg

Fark = 1.4 kg
Sadece ekmek ve tatlıyı azaltarak bu kiloyu vermek çok güzel bir şey :)
Süper bir sonuç tebrik ederim

Karbon ağırlıklı bir menü olmuş poca dolma pilav vs
sporun güzel nacizane tavsiyem akşam öğünlerinde poca börek pilav yememen akşamı ne kadar hafif gecirirsen okadar iyi olur

Karbon ağırlıklı bir menü olmuş poca dolma pilav vs
sporun güzel nacizane tavsiyem akşam öğünlerinde poca börek pilav yememen akşamı ne kadar hafif gecirirsen okadar iyi olur
Teşekkür ederim canım. Akşam yulaflı yoğurt yiyince tıkandım biraz aslında. Sonrası nasıl gelişti hiç bilemiyorum

izine de ayrılsan hep gel emiii

Teşekkür ederim. Onları da düzene koyacağım inşallah. Haftada 1 kaçamak gibi :)

Niye kendini 1 kaçamak diye şartlandırıyorsun ki? Bence bu zamana kadar yeterince kaçamak yapmışsın. Onlara say derim

Zayıf olmanın, hafif olmanın verdiği hazzı, lezzeti hiç bir yemek vermiyor.

önce ödem gider sonra kilo kaybı olur... belki sende ödem yoktur canım direkt kilo gitti.. çünkü menülerin çok hafifti ve harekette vardı çok iyi sonuç

Evin içinde yürüyorum Hâl çıkmadım wc ye akşama kadarda olsa bekleyim diyorum artıyım çünkü ama biraz başım dönüyor. Ama bişi yemeden bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…