Teşekkür ederim canım. Şu anda sadece öğünde yarım ekmek yemeleri ve nutella, şerbetli tatlı v.s yemeleri kestim. İleriki günler daha zor olacak biliyorum. Umarım hedeflerimize ulaşabiliriz. :)Tebrik ediyorum çok güzel sonuç ama maşallah de
Diyetin başında bir iki değişiklikle kilolar gitmeye başlıyor evet ama sonra daha çok eksiklik isteye isteye ideal kiloya yaklaşıyor canım .
Tebrik ederim canım çok güzel bir sonuçilk bildirimi ben yapayım
geçen hafta : 73.8
bu hafta :72.7
giden : 1.100 gr
çok yiyordum ben azalınca bu kadar hızlı gitti sanırım umarım hep böyle gider
ben yüzde hesaplamayı bilmiyorum
Süper bir sonuç tebrik ederim17.05.2019= 79.2 kg
24.05.2019= 77.8 kg
Fark = 1.4 kg
Sadece ekmek ve tatlıyı azaltarak bu kiloyu vermek çok güzel bir şey :)
Nerdeyse 500 kalori harcanıyormuş. Çok güzel bişey...hem bana hem bebişe faydalı :)Gayet iyi canımemziriyordun galiba. Emzirirken çok daha rahat kilo veriliyor kıymetini bil
Yarım ekmek miTeşekkür ederim canım. Şu anda sadece öğünde yarım ekmek yemeleri ve nutella, şerbetli tatlı v.s yemeleri kestim. İleriki günler daha zor olacak biliyorum. Umarım hedeflerimize ulaşabiliriz. :)
Teşekkür ederim. Onları da düzene koyacağım inşallah. Haftada 1 kaçamak gibi :)2 ince dilim helva arada yediğin yarım poğaça ve akşamki 1 dilim börek olmasaymış güzel bir menü olacakmış. Adım sayın gayet güzel
Ne yazık kiYarım ekmek mi
Karbon ağırlıklı bir menü olmuş poca dolma pilav vsGünaydın herkese;
Menü bildirimi yapayım ben de;
Sabah 07.00
8 zeytin
1kk beyaz peynir
1.5 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Domates
2 ince dilim helva
Öğlen 12.30
6yk bulgur pilavı
6 yk patlıcan oturtma
Yarım kase Cacık
1 kase ezogelin çorba
Ara: 14.30 yarım poğaça ve şekersiz çay
Ara:17.00 1 kase yoğurt içine 2 yk yulaf
Akşam 19.00
1 dolma biber
1 kase yoğurt
1 dilim peynirli börek (kokusuna dayanamadım)
Gece 21.00
Şekersiz türk kahvesi+2 ceviz
Spor:9000 adım
Su:2 lt
Teşekkür ederim canım. Akşam yulaflı yoğurt yiyince tıkandım biraz aslında. Sonrası nasıl gelişti hiç bilemiyorumKarbon ağırlıklı bir menü olmuş poca dolma pilav vs
sporun güzel nacizane tavsiyem akşam öğünlerinde poca börek pilav yememen akşamı ne kadar hafif gecirirsen okadar iyi olur
Ben wc bekliyorum kaptangulenyuzumsunsen tartıldın mı canım sen?
izine de ayrılsan hep gel emiiiGayet iyi canım ama fazla değil normal bir sonuç diyete yeni başladığın için
Bugün bi arkadaşa iftara gidecez aynı zamanda sürpriz doğum günü yapacağız o yüzden evden erken çıkarım hediye falan bakacağız. Tekrar tartılırım ama eksi beklemiyorum bu hafta hep aynı sonucu gördüm.
Evet. İnşallah yarışma bitmez de doğum sonrası gelirim yine
tebrikler canım çok güzel17.05.2019= 79.2 kg
24.05.2019= 77.8 kg
Fark = 1.4 kg
Sadece ekmek ve tatlıyı azaltarak bu kiloyu vermek çok güzel bir şey :)
Teşekkür ederim. Onları da düzene koyacağım inşallah. Haftada 1 kaçamak gibi :)
önce ödem gider sonra kilo kaybı olur... belki sende ödem yoktur canım direkt kilo gitti.. çünkü menülerin çok hafifti ve harekette vardı çok iyi sonuçcok teşekkür ederim kızlar
buraya geldiğimde olacağına inanıyordum zaten
@ADAM aslında metabolizmam çok hızlı değildir de kestim ekmeği falan birde çok hareket ettim ondan oldu sanırım
ödemde olsa insanı mutlu ediyor
Buradayım ablaaaypare ackerman nerdesin canım ?
karnına saat yönünde masaj yap bende işe yarıyor bazenEvin içinde yürüyorumHâl çıkmadım wc ye akşama kadarda olsa bekleyim diyorum artıyım çünkü ama biraz başım dönüyor. Ama bişi yemeden bekleyeceğim
çok durgunsun bu aralar.. bişeyler seni çok üzdü belli ama inan hiç bişeye değmez daha çok gençsin öyle güzel günler seni bekliyor kiBuradayım ablaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?