Nasil gecti misafirlik menude neler vardiCanım çok sağol ❤❤Yarım saat önce geldim eve çocukları uyuttum geçmiişi okudum oturuyorum şimdi
Canim misir kalorili haberin olsun.... sporda olsaydi guzel olurmus... misafirlikte tatliya hayir demekte olmuyor...15:00 2 haş yumurta 1 sb yoğurt salatalık
16:00 1 taze Mısır
Akşam 19:45
2 yk tarhana çorba
Salata
1 içli köfte
3 yk fırında etli türlü
1 küçük dilim kadayıf tatlısı
2 lt su
Tarhana çorbaNasil gecti misafirlik menude neler vardi
Evet kızartma pilav hoşaf pide hepsine yemeyim dedim artık çayın yanında tatlı geldi sivrilemedim orda da ..Canim misir kalorili haberin olsun.... sporda olsaydi guzel olurmus... misafirlikte tatliya hayir demekte olmuyor...
Al canım, ben de aldım. Çok işe yarıyor. Telefon her zaman yanımızda olmadığı adımsayar için daha motive edici oluyor.Ilk 3 ay hatta 5 ay kilo almadan gidebilirsin. Saglikli beslenmen sekerden hazir paketli gidalardan tatlilardan vs uzak durman bebeginin sagligi v icin de cok onemli. Bunlari yemediginde zaten meyve sebze et vs hem saglikli olursunuz ikiniz de hem de kilo almazsin
Zorlasmis. Izine ayrilmak icin caydirici bir kural olmus
ben de adimsayar alacagim ramazan sonrasi icin
Kacamaksiz sporlu guzel bir gun
Canim niye listeden ayrıldın... yurt dışına gidene kadar kalsaydın listede...24.05 menüm
Sahur yapamadım.. ağrı kesici alıp uyumuşum.
20:30
1 kase çorba
1 porsiyon Adana
2 avuç içi pide
Salata
Ayran
1 avuç içi karpuz
3 hurma
Yaklaşık 7000 adım.
LAydLiNe
2 lt suyu bitirmeye çalışıyorum.
Bugün annemin doktoru bana hamile misin dedi
Oyle oluyor canim... onu yemem bunu yemem ev sahibine ayip oluyor oda butun gun emek vermis oluyor... bu haftalik ciısin bu olsun...Evet kızartma pilav hoşaf pide hepsine yemeyim dedim artık çayın yanında tatlı geldi sivrilemedim orda da ..
mısırı biliyorum canım da bugün öyle oldu çok iştahım açık
tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hem de bu hafta kilo vermişsinEvet canım
Sana da çok geçmiş olsun
Menülerinde kaçamak görmedim reglden kaynaklıdır heralde haftaya geçer üzülme
sınavların bitsin vereceğine inanıyorum ben.Kendi adıma artık iyice asılmaya karar verdim böyle olmuyor bugün de sağlıksız geçti şu sınav zamanı geçse kafam daha rrahat olacak eminim ki spor düzenini de oturttum sayılır ekstra olarak yürümem lazım şekeri de tamamen çıkarmam lazım 800 gram almışım 1 hafta regl olamadım üstüne pek su içmedim belki ondandır ama..LAydLiNe var mısın beraber yeni sayfa açalım çok daha dikkat edip bol su bol hareketli bol eksili yaşama kaçamak hiç olmayacak
Gönülcüm sen verirsin, kopma burdan yeter ki.Mezun olduğum kilonun üstündeyim ya listeye giremiyorum
süpersin.Leslie yaptım geldim
canım miktarları belirsen daha iyi olur. İçerik güzel, afiyet olsun.Menüm
Sahur : 1 adet eti form
Beyaz peynir
1 yumurta beyazı ( haşlanmış )
İftar : 1 adet içli köfte ( haşlama )
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 adet eti form
Fırında sebze kızartma (domates soslu )
Su ; 2 lt
Spor : 63 dk Leslie
canım ben Merve’nin tavsiyesi ile mi band 3 almıştım. Çok memnunum. Bazı modeller yanlış ölçüm yapıyormuş, mesela kolunu oynattığında adım gibi algılıyormuş. Bilgin olsun.Bende alacam adinsayar kola takılanlardan. İyisinden almak lazım ama acaba hangisi iyi çok da var
fıstık gibisin kaptanEki Görüntüle 2272526 Eki Görüntüle 2272527
Bakın bunlar yakın zaman fotoğraflarımdan. 64 felandım burada izne ayrılmadan önce galiba. Yenisinden de ekleyim birazdan. 4 kilo ne kadar fark ediyor görün.
Canim merak ettikİyi geceler Arkadaşlar netim bitti gelemedim
Selâmlar nasılsınız
Öyle oldu valla bi de tatlıyı yiyince başımın ağrısı geçtiOyle oluyor canim... onu yemem bunu yemem ev sahibine ayip oluyor oda butun gun emek vermis oluyor... bu haftalik ciısin bu olsun...
UstaM göremedim seni dün hiç
UstaM @Neredeyimben @sisyphos @zambak86 Kızlar nerelerdesiniz? Bi ses verin bakayım. Bildirimde yapmadınız bugün.
@umudum2 Canım seninde sesin soluğun çıkmıyor. İyi misin nasıl gidiyor?
Kusura bakmayın netim bitti aslında bitmezdi ekstra bir durum oldu..EvtUstaM kayboldu
İyi geceler Arkadaşlar netim bitti gelemedim
Selâmlar nasılsınız
Tebrikler canim guzel gitmis kiloKusura bakmayın netim bitti aslında bitmezdi ekstra bir durum oldu..
Sormuş olmanıza çok sevindim..
Kaptanım kilo bildireyim hemen..
Geçen hafta ; 65.7
Bu Hafta ; 64.8
Fark ; 900
LAydLiNe
aaa hoşgeldin nerelerdesin
Tebrikler canim guzel gitmis kilo
İyiyiz canım sen nasılsın merak ettik aman o netler hiç bitmesinİyi geceler Arkadaşlar netim bitti gelemedim
Selâmlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?