neler varmış?? Beni Allahtan kimse iftara davet etmiyorTarhana çorba
Fırında etli türlü
İçli köfte
Pirinç pilav
Yoğurtlu Kızartma
Hoşaf
Tatlı vardı canım
Kızartma ve pilav ve hoşafa dokunmadım çorbayı az içtim . Bi de tatlı dan yedim öyle geldim
Adacım haftaya bayram tatili, eşimin köyüne gideceğiz. Orda tartılmama imkan yok. 1 hafta daha kalabilirdim ama kilo vermemek ben de çok stres yaptı, size karşı kendimi çok kötü hissediyorum. Yine buralarda olacağım tabi ama bir de böyle deneyeyim.Canim niye listeden ayrıldın... yurt dışına gidene kadar kalsaydın listede...
Eki Görüntüle 2272526 Eki Görüntüle 2272527
Bakın bunlar yakın zaman fotoğraflarımdan. 64 felandım burada izne ayrılmadan önce galiba. Yenisinden de ekleyim birazdan. 4 kilo ne kadar fark ediyor görün.
Bu hafta artiydim canim 59.100 oldum
Bakamadım geçmişe sen naptın Ada kilon nasıl
İyiyiz canım sen nasılsın merak ettik aman o netler hiç bitmesin
Anladim canim tamam ayrilma buralardan birlikte kurtulacağız inşallah...neler varmış?? Beni Allahtan kimse iftara davet etmiyor3 kg alıp günü kapatırdım artık.
Adacım haftaya bayram tatili, eşimin köyüne gideceğiz. Orda tartılmama imkan yok. 1 hafta daha kalabilirdim ama kilo vermemek ben de çok stres yaptı, size karşı kendimi çok kötü hissediyorum. Yine buralarda olacağım tabi ama bir de böyle deneyeyim.
Tebrikler canim güzel gitmişKusura bakmayın netim bitti aslında bitmezdi ekstra bir durum oldu..
Sormuş olmanıza çok sevindim..
Kaptanım kilo bildireyim hemen..
Geçen hafta ; 65.7
Bu Hafta ; 64.8
Fark ; 900
LAydLiNe
Öyle birşey oldu galibaZeynep şimdi gördüm kaptan yardımcısı olmuşsun tebrik ederim
aypare ackerman de olmuş galiba tebrikler canım
Oyyy üzülme canım nerelerden indin unutmaBu hafta artiydim canim 59.100 oldumelimden geleni yaptim... ama ramazanda metabolizmam durdu resmen...
Kusura bakmayın netim bitti aslında bitmezdi ekstra bir durum oldu..
Sormuş olmanıza çok sevindim..
Kaptanım kilo bildireyim hemen..
Geçen hafta ; 65.7
Bu Hafta ; 64.8
Fark ; 900
LAydLiNe
Evet hoşuma gitti tabii kiiTebrikler canim güzel gitmiş
Sorulmak hoşuna gitti demi onemsenmek insanın hoşuna gidiyor yokluğun belli oluyor
Cıkarmazsın canım eminimÖyle birşey oldu galiba
İnşallah arkadaşların yüzünü kara cikarmam
Teşekkürler canım sen verdın mi göremedim daha gecmişitebrikler eksi için
Size sürpriz yapıp -10 kg ile tekrar takıma giriyormuşum. Ayyy ne güzel olurdu..Anladim canim tamam ayrilma buralardan birlikte kurtulacağız inşallah...
Hmm bi bakmak lazim. Yaziyorsa yablis degildir herhaldeŞisenin üstünde öyle yazıyordu 250 ml 50 kalori diye bende ona aldandım
MalesefO zaman bugünü baz alıyoruz. Bunu ilk kilon olarak yazıyorum canım.
Ben fazla diyeceksiniz sanmistim :))Ne kadar güzel e uygun bir menü afiyet olsun canım
Yok canim yarismadim. 61 mii hey gidi heyyy 2013... ah ahhhbetuld canım 2013 te seni 298. etapta 61,6 kilo ile geri dönmek üzere ayrıldı diye bildirmişiz. Ondan sonra yarıştın mı başka?
Afiyet olsun. Meyveyle tatli istegini mi gecistirdin :))24 mayıs cuma listem gelsin
LAydLiNe
9.00
sucuk ve kaşarlı omlet
2 dilim chia ve kinoalı ekmek
14.00
1 fincan kadar leblebi (öğle yemeği yemediğim için acıktım tabi)
16.00
4 kayısı
1/2 muz
20.00
2 sk zy lı türlü
3 kaşık bulgur pilavı
2 et köfte
1 kaşık humus
22.00
3er dilim kavun-karpuz
Cook guzel yapacağına inaniyorum canim sana veÖyle birşey oldu galiba
İnşallah arkadaşların yüzünü kara cikarmam
Vucudum spor cok yaptigim icin sıkı canim... beni tarti motive ediyor ....insallah haftaya giderOyyy üzülme canım nerelerden indin unutma
Acaba sıkılaşmamı oluyor vücutta farkettın mi?
Haftaya verirsin inşallah
Neden olmasin canim , ama bizimle kal yokluğun hissediliyor...Size sürpriz yapıp -10 kg ile tekrar takıma giriyormuşum. Ayyy ne güzel olurdu..
Vucudum spor cok yaptigim icin sıkı canim... beni tarti motive ediyor ....insallah haftaya gider)
Ramazan sonrasi hep beraber sporda cosalim... belki kaptan yardimcilari spor listesi tutarlar yaris duzenlerlerAçıkçası sıkı bir vücudum olsun isterdim yağ oranım fazla spor yapmak lazımtsbi ki
Ama gerçekte benide rakamlar motive ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?