Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neler varmış?? Beni Allahtan kimse iftara davet etmiyor 3 kg alıp günü kapatırdım artık.
Canim niye listeden ayrıldın... yurt dışına gidene kadar kalsaydın listede...
Adacım haftaya bayram tatili, eşimin köyüne gideceğiz. Orda tartılmama imkan yok. 1 hafta daha kalabilirdim ama kilo vermemek ben de çok stres yaptı, size karşı kendimi çok kötü hissediyorum. Yine buralarda olacağım tabi ama bir de böyle deneyeyim.

Anladim canim tamam ayrilma buralardan birlikte kurtulacağız inşallah...

Kusura bakmayın netim bitti aslında bitmezdi ekstra bir durum oldu..
Sormuş olmanıza çok sevindim..

Kaptanım kilo bildireyim hemen..
Geçen hafta ; 65.7
Bu Hafta ; 64.8
Fark ; 900
LAydLiNe
Tebrikler canim güzel gitmiş
Sorulmak hoşuna gitti demi onemsenmek insanın hoşuna gidiyor yokluğun belli oluyor

Bu hafta artiydim canim 59.100 oldum elimden geleni yaptim... ama ramazanda metabolizmam durdu resmen...
Oyyy üzülme canım nerelerden indin unutma
Acaba sıkılaşmamı oluyor vücutta farkettın mi?
Haftaya verirsin inşallah

Şisenin üstünde öyle yazıyordu 250 ml 50 kalori diye bende ona aldandım
Hmm bi bakmak lazim. Yaziyorsa yablis degildir herhalde
O zaman bugünü baz alıyoruz. Bunu ilk kilon olarak yazıyorum canım.
Malesef
keske olcseydim tam
Ne kadar güzel e uygun bir menü afiyet olsun canım
Ben fazla diyeceksiniz sanmistim :))
betuld canım 2013 te seni 298. etapta 61,6 kilo ile geri dönmek üzere ayrıldı diye bildirmişiz. Ondan sonra yarıştın mı başka?
Yok canim yarismadim. 61 mii hey gidi heyyy 2013... ah ahhh
Afiyet olsun. Meyveyle tatli istegini mi gecistirdin :))

Vucudum spor cok yaptigim icin sıkı canim... beni tarti motive ediyor ....insallah haftaya gider )

Açıkçası sıkı bir vücudum olsun isterdim yağ oranım fazla spor yapmak lazım tsbi ki
Ama gerçekte benide rakamlar motive ediyor

Açıkçası sıkı bir vücudum olsun isterdim yağ oranım fazla spor yapmak lazım tsbi ki
Ama gerçekte benide rakamlar motive ediyor
Ramazan sonrasi hep beraber sporda cosalim... belki kaptan yardimcilari spor listesi tutarlar yaris duzenlerler
aypare ackerman ve zeyneppk
Biriniz spor yarismasini yapsin birinizde duzenli menuleri tutsun bence... halkin isteğine kulak verinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…