- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Artik listedeki arkadaslara birakiyorum karari cik listeye zarar veriyorsun derlerse anlayışla karsilar basim gözüm üstüne...yok devam et derlerse beni bir haftada daha idare ederlerse toparlarim)
Ayni benim gibi hayaller bende 55 olunca kunefe ustu dondurma yiyecemOf dondurma evet ama ben 55 kilo olunca kendime fıstıklı yeşil baklava oluyor yarım Kilo ondan alacam yanına da kesme maraş bir gün boyunca yiyecem zayıfladımmı rahat rahat yerim
Eğer dediğin şekilde olursa bence sorın olmaz ama diyetine dikkat et mesela dondurma yediğin gün yarım saat yürüyüş veya. 100 ip atlama 100 mekik gibi o zaman yiyebilirsin zaten dondurma çok hafifSoyle haftada 2yi geçmeden bir top sade dondurma cok mu kotu. Paketliler cok kalorili ama acik dondurmalar o kadar kotu degil.
Esim de israr ediyor bazen . "Evet rejim yap ama arada benimle de bi top dondurma ye, o da keyfimiz olsun "fln diyor.
Benim ahım var fıstık sarması yiyecem ahh bşr an önce zayıflayım da yiyeyimAyni benim gibi hayaller bende 55 olunca kunefe ustu dondurma yiyecem
AynnPazartesi neden tartiliyoruz. Haftasonu icim hasar kontrolu mu
Off kuzum naptın yaOf dondurma evet ama ben 55 kilo olunca kendime fıstıklı yeşil baklava oluyor yarım Kilo ondan alacam yanına da kesme maraş bir gün boyunca yiyecem zayıfladımmı rahat rahat yerim
Yenebilir bence en masum tatlıSoyle haftada 2yi geçmeden bir top sade dondurma cok mu kotu. Paketliler cok kalorili ama acik dondurmalar o kadar kotu degil.
Esim de israr ediyor bazen . "Evet rejim yap ama arada benimle de bi top dondurma ye, o da keyfimiz olsun "fln diyor.
OfffAyni benim gibi hayaller bende 55 olunca kunefe ustu dondurma yiyecem
Ay ne güldüm
Evet canım
Amin canım hepimizinkileri inşallah kızlarım 9-7 yaşında biraz daha iyiyim onlar küçükken daha zor oluyorduallah bagışlasın canım şimdi zordur belki ama sonrası güzel olur :)
HarikaBu hafta boyle gidersem 78i gorucem gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?