Ayyy ona daha cok varrSırada 6lar varrr
Olsun, 2 -2.5 aycık yaz sonu gibi 68 gelirAyyy ona daha cok varr
Dusununce icim kipir kipir oluyor. Boyle devam etmem lazım ama bozmadanOlsun, 2 -2.5 aycık yaz sonu gibi 68 gelir
benim ki de bozuluyor dondurma falan yerken çok kızıyorSoyle haftada 2yi geçmeden bir top sade dondurma cok mu kotu. Paketliler cok kalorili ama acik dondurmalar o kadar kotu degil.
Esim de israr ediyor bazen . "Evet rejim yap ama arada benimle de bi top dondurma ye, o da keyfimiz olsun "fln diyor.
ben sabah tartıldım reglim ya
Maşallah yaCuma 80.6
Pazartesi 79.2
Fark : 1.4
İnşallah goreceğine inanıyorumBu hafta boyle gidersem 78i gorucem gibi duruyor
Cok güzel canım afiyet olsunMenü
Kahvaltı 7 buçuk
2 dilim form ekmek, 2 tane yumurta ,1 parça Beyaz peynir, 1zeytin
Saat 12 buçuk
1 kase nesfit Tarçınlı
Akşam 17.00
10 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği
1 Büyük kase yoğurt çorbası
2 buçuk litre su içildi
15dk bölgesel pilates
Cok güzel canım afiyet olsun
Menün güzel canım afiyet olsunHerkes nerdeee
Gayet iyi kaçamak olmasına rağmenCuma :64.4
Bugün :64.3
Fark :-100 Gr
Menün güzel canım afiyet olsun
Ayyy süper yaa keske benim.olsaaaCuma 80.6
Pazartesi 79.2
Fark : 1.4
Tabiki de var canım yaparsın hareketini de arttır oh sefan olsunSlm kizlar,ben ani bi kararla eski diyetisyenime geri döndüm ,bugün yeniden basladik.5 temmuza kadar kacamaksiz devam edebilmeyi umuyorum 75 olma sansim.var mi sizce.kilom 83.2
Insallah canim.ya,21 günlük selülit savara basliycam cocullardan dolayi topu sisirmiyodum suan hicbisey umrumda degil tek umrumda olan zayiflayip sıkilasmakTabiki de var canım yaparsın hareketini de arttır oh sefan olsun
Yaparsın inşalllah canımInsallah canim.ya,21 günlük selülit savara basliycam cocullardan dolayi topu sisirmiyodum suan hicbisey umrumda degil tek umrumda olan zayiflayip sıkilasmakbide acilen kol calismam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?