Cook guzel canim afiyet olsunMenü
Kahvaltı 7 buçuk
2 dilim form ekmek, 2 tane yumurta ,1 parça Beyaz peynir, 1zeytin
Saat 12 buçuk
1 kase nesfit Tarçınlı
Akşam 17.00
10 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği
1 Büyük kase yoğurt çorbası
2 buçuk litre su içildi
15dk bölgesel pilates
Super eksiyle baslayinca gerisi geliyorCuma :64.4
Bugün :64.3
Fark :-100 Gr
Sifir kacamak olursa ulaşırsın canim...Slm kizlar,ben ani bi kararla eski diyetisyenime geri döndüm ,bugün yeniden basladik.5 temmuza kadar kacamaksiz devam edebilmeyi umuyorum 75 olma sansim.var mi sizce.kilom 83.2
Geldim gidiyorum daha bir kez olsun pazartesi eksi görmedim nası bişi acabaSuper eksiyle baslayinca gerisi geliyor
Hiç kaçamak yapmadan sporla desteklersen olabilir. 78 bile olsan iyi.Slm kizlar,ben ani bi kararla eski diyetisyenime geri döndüm ,bugün yeniden basladik.5 temmuza kadar kacamaksiz devam edebilmeyi umuyorum 75 olma sansim.var mi sizce.kilom 83.2
Ayyy süper yaa keske benim.olsaaa
8.2 kilo yaklasik 40 gunde. Birebir yaparsan sporla birlikte olavilir belki ama yuksekce bi hedef sanki. Mumkun belki de. Ipleri sıkı tutman sart amaSlm kizlar,ben ani bi kararla eski diyetisyenime geri döndüm ,bugün yeniden basladik.5 temmuza kadar kacamaksiz devam edebilmeyi umuyorum 75 olma sansim.var mi sizce.kilom 83.2
75 dk tempolu yürüyüş yapildi
Kilo farki cok guzell. Baklava nerden cikti :))Cuma:78.8
Pazartesi:77.9
sabahtan ev baklavasını aldım, 6 saat süzgeçte beklettim. Sonra da havlu peçeteye yatırdım. Kaloriyi min a indirmeye çalışıyorum.
Bari ekmekleri yemeseydin. Yada sahura kaydirsayfin bi parca peynirle27.5
Sahur 2 bardak su
20:30
1 kase sebze çorbası
2 minik karnıyarık
2 dilim ekmek
3 şerbeti alınmış baklava
2 lt suyu bitirmeye çalışıyorum
yemediysen ödemdir ,yeşil çay maydanoz çayı bol su falan iç iyi gelir canımCuma 69.2
Bugün: 69.6
Neden böyle oldu bilemedim. Umarım ödemdir. Çünkü kilo aldıracak birşey yemedim.
LAydLiNe
Baklava yı canın çekmiş ,Ekmek olmasa iyi olurmuş canım afiyet olsun27.5
Sahur 2 bardak su
20:30
1 kase sebze çorbası
2 minik karnıyarık
2 dilim ekmek
3 şerbeti alınmış baklava
2 lt suyu bitirmeye çalışıyorum
Ben beğendim afiyet olsun canımBen de menumu yazayim
Sahur
1 kucuk dilim su boregi
Etli yumurta
Biraz cecil peyniri
Domates-salatalik
Iftar
1 tabak etli-sebzeli guvec
1 dilim dana rosto
Yarim sultan kebap . 1/8 yufka yemis oldum yani.ici et.
1 kase cacik
Bol etli bir aksam yemegi oldu.
Bundan sonra belki bi kahve icerim
Evet zor ama imkansiz degil,ilk günü kacamaksiz atlattim bakalim.neler olacakSen zaten 9 kg vermissin. Insallah ben de 9 kilo verdigimde bu kadar hizli gitmez :)
8.2 kilo yaklasik 40 gunde. Birebir yaparsan sporla birlikte olavilir belki ama yuksekce bi hedef sanki. Mumkun belki de. Ipleri sıkı tutman sart ama
Masallah masallahhh
Kilo farki cok guzell. Baklava nerden cikti :))
Bari ekmekleri yemeseydin. Yada sahura kaydirsayfin bi parca peynirle
Öyle deneyim bari .yemediysen ödemdir ,yeşil çay maydanoz çayı bol su falan iç iyi gelir canım
O kadar baktım bir türlü çözemedim o diziyi açmadı beni sadece filmi çekilen yerleri bakıyorum çünkü eski oturduğum semttiCukurun sezon finali var onu izliyorum reklam arasi menu verecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?