Benim mayis ayında verdigim kilo 4.2Kızlar Ramazan ayını degerlendirelimmi kimler kaç kilo verdi
Ben hic kilo veremedim 59.800 ile basladim 58.800 ile biter diyecektim ama tarti aksama ne gosterir bilmiyorum regli siskinligim var suan...kisacasi kilomu korudum sadece....Kızlar Ramazan ayını degerlendirelimmi kimler kaç kilo verdi
Bayramdan sonra başlasa olur mu Canım bayram tatili için memleketteyim yoğun geçiyorYarış ne zaman basliyooorrr.Mavikus_ seni buralarda pek gormedimmm yarismada beni yalniz birakmaaa
Ben 68.7 ile başladım sanırım şimdi 65.8 falandım 2.9 kg verdimKızlar Ramazan ayını degerlendirelimmi kimler kaç kilo verdi
Ayy kızlar çok mutluyum alışverişe çıktım bazi magazalara girerdim begenirdim 44 beden yok derlerdi küfür eder gibi
O mağazalara artık rahat rahat girebildim bugün veee 42 beden kıyafeti aldım işte buuu
4 km de yürüdüm
157 canımBoyun kaç cm Zeynep abla normalde 64 kg 38 40 beden olur aslindaa
O zaman gayet iyii157 canım
Ne kilo aldım ne verdim 54 ile başladım 54 ile bitirdim :)Kızlar Ramazan ayını degerlendirelimmi kimler kaç kilo verdi
Vayyysüper gitmiş gerçekten hemde sporsuzSlm kizlar bugün tartı 59 25 çıktım cuma ya göre + yim ama regliyim bide oruc olsam iftara yakin daha az cikardi yani ramazanda 4bucuk kilo vermiş oldum
6 mayıs
Göbek d 84
Kalça 101 kilo 63.75
3 haziran
Göbek d 78
Kalça 96 kilo 59.25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?