- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
yazdım bende dytstne Bayram sonrası alacakSlm kizlar bugün tartı 59 25 çıktım cuma ya göre + yim ama regliyim bide oruc olsam iftara yakin daha az cikardi yani ramazanda 4bucuk kilo vermiş oldum
6 mayıs
Göbek d 84
Kalça 101 kilo 63.75
3 haziran
Göbek d 78
Kalça 96 kilo 59.25
VaovvvSlm kizlar bugün tartı 59 25 çıktım cuma ya göre + yim ama regliyim bide oruc olsam iftara yakin daha az cikardi yani ramazanda 4bucuk kilo vermiş oldum
6 mayıs
Göbek d 84
Kalça 101 kilo 63.75
3 haziran
Göbek d 78
Kalça 96 kilo 59.25
Ücreti nekadaryazdım bende dytstne Bayram sonrası alacak
Ben 42 ye seviniyorumAy adacım bugün gittim kendime hiç denemeden 36 beden bebemavisi pantolon aldım Zira denemeye artık gerek duymuyorum tüm 36 bedenler benim
Gerçi sen kaç bedendin 38 falan mı :)ada81
Senin adina sevindim isteklerini hep soyle listeleri sana gore şekillendirecek iletişimi sakin koprmayazdım bende dytstne Bayram sonrası alacak
150 galibaÜcreti nekadar
Yaa tamam çok güzel o zamanSenin adina sevindim isteklerini hep soyle listeleri sana gore şekillendirecek iletişimi sakin koprma
Canim gule gule kullan , ama sana 40 rahat olur ben senin kilondayken 40 -38 arasi giyiyordum ...Ayy kızlar çok mutluyum alışverişe çıktım bazi magazalara girerdim begenirdim 44 beden yok derlerdi küfür eder gibi
O mağazalara artık rahat rahat girebildim bugün veee 42 beden kıyafeti aldım işte buuu
4 km de yürüdüm
Canim gule gule kullan , ama sana 40 rahat olur ben senin kilondayken 40 -38 arasi giyiyordum ...Ayy kızlar çok mutluyum alışverişe çıktım bazi magazalara girerdim begenirdim 44 beden yok derlerdi küfür eder gibi
O mağazalara artık rahat rahat girebildim bugün veee 42 beden kıyafeti aldım işte buuu
4 km de yürüdüm
Gule gule kullan canimmm....Ay adacım bugün gittim kendime hiç denemeden 36 beden bebemavisi pantolon aldım Zira denemeye artık gerek duymuyorum tüm 36 bedenler benim
Gerçi sen kaç bedendin 38 falan mı :)ada81
Allah yardimcin olsun canim benimde ilk orucum tatilden sonra :) sarma dedin benim de aklima soktun kahvaltiya misafirim var bende mi yapsam kiKizlar cook yorgunum , evi temizledim dip kose birde markete gittim geldim suan yigildim daha sarma yapacam yarin icin.....
Aksama son kez istediklerimi yiyecem
Cook acıktım yaaaa basim dönüyor resmen
Sağol canım cumlemizeAllah yardimcin olsun canim benimde ilk orucum tatilden sonra :) sarma dedin benim de aklima soktun kahvaltiya misafirim var bende mi yapsam ki
Bu sene benimde metam durdu hic kilo veremedimBen ranazana 85 ile basladim 83.5 la bitiriyorum aslinda ne aldim ne verdim +yla baslamistim aslinda öyle ahim sahim yemelerim.yoktu metoma iyi gelmedi
Ya ada yaaaaaa bana çılgınlar gibi spor yaptıracaksın illakiGule gule kullan canimmm....
Sen 54 kiloylami 36 giyiyorsun ahhh canim ben defactodan 36 beden giyiyorumda
Bu sene benimde metam durdu hic kilo veremedim
Diyetisyene mi başlıyorsun konunun başını kaçırdım ama150 galiba
Evett, spor biraz aksadı sınav o bu derken yarın devamDiyetisyene mi başlıyorsun konunun başını kaçırdım ama
Hergün spora devam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?