Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amacım o zaten. Şuan çok sağlıksız dengesiz besleniyorum. Kilomu da merak ediyorum hiç tartılamadım. Biran önce evime dönüp sağlıklı beslenmeye başlamak istiyorum. Cuma dönecem nasipse.
Aslında hamilelikteki beslenme tarzı tam. Sağlıklı beslenme tarzı. Karbonhidrat az protein ve vitaminli yemekler bol. Belki o trzı benimsemen için de bi işaret bu hamilelik :)

Merhaba

Katılmak isteyenler beklerim yarışa

Aslında hamilelikteki beslenme tarzı tam. Sağlıklı beslenme tarzı. Karbonhidrat az protein ve vitaminli yemekler bol. Belki o trzı benimsemen için de bi işaret bu hamilelik :)

Ben diyetisyene gidiyordum canım. Yani sağlıklı besleniyordum. Şuan memlekette annemlerdeyim. Evime dönünce yine devam edecem nasipse

canım , çok sevindim başlamana inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın

canım bence menüde sabahıda yaz bakalım neler yemişssin görelim...

9 gün sonrası mesaiden günaydınnn
kolay gelsin canım , tatil dönüşü hiç dinlenmeden tekrar iş maraton başlıyor... ben çalışırken tatile cıktığımızda çok yorulurdun ayrı bir tatile daha ihtiyacım oluyordu dinlenmek için

bu sabah tartıldın mı kaptanım ?

bizde artık senin menülerini görmek istiyoruz kaptanım.... aman dikkat et 7ler çok pis rakamlar yapışıyor insanın üstüne.... şeker böyle bişey yedikçe yiyorsun ve daha çok acıktırıyor insanı dediğin gibi bir lokma dahi olsa ağıza sürmemek lazım ama bi yaz boyu hiç dondurma yememekte olmaz kiiiii .... ben 55 oluncaya kadar sınır koydum kendime ama ondan sonra az az olsada dondurma yemek istiyorum.....

tam yerindesin canım , burada herkes çok motive yeterki seninde katılımın iyi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…