Buralarda olman iyi olur senin için hiç olmazsa kontrolü elden bırakmazsın.
İyi olmuşsun dedi:) o kargaşanın içinde kilomla çok da ilgilenmedi yani:)Ne tepki verdi
Aslında hamilelikteki beslenme tarzı tam. Sağlıklı beslenme tarzı. Karbonhidrat az protein ve vitaminli yemekler bol. Belki o trzı benimsemen için de bi işaret bu hamilelik :)Amacım o zaten. Şuan çok sağlıksız dengesiz besleniyorum. Kilomu da merak ediyorum hiç tartılamadım. Biran önce evime dönüp sağlıklı beslenmeye başlamak istiyorum. Cuma dönecem nasipse.
Evet o liste benim not defterime kayıtlı ama kimisi hiç meyve bile yemiyor ya onu merak ettım
Tamam öyleyseBence günde 1 porsiyon yenilebilir. Hareket durumuna göre buna sen karar verebilirsin. Ben yemiştim kuru meyve.
Afiyet olsun kaptanımKızlar öğle arası oldu yemekten sonra eve gitmeyi düşünüyorum hareket olsun diye. Öğleden sonra görüşürüz
Aslında hamilelikteki beslenme tarzı tam. Sağlıklı beslenme tarzı. Karbonhidrat az protein ve vitaminli yemekler bol. Belki o trzı benimsemen için de bi işaret bu hamilelik :)
canım , çok sevindim başlamana inşallah istediğin kiloya ulaşacaksınGünaydın herkese
Bugünden itibaren artık ben de varımbütün mesajları okuyacağım ve bütün menülere yorum yazıcam ve menü paylaşıcam ve zayıflicam
güne güzel bi başlangıç yaptım ve inşallah bi aksilik olmazsa iş çıkışı diyetisyenime gidicem sonunda.. güncel kilom 130,9 kaptanım benim başlangıç kilomu ve tarihimi bugünden alırsan çok sevinirim alamasan da sıkıntı değil..
tekrardan kısa bi özgeçmiş geçeyim
32 yaşındayım, memurum.. 5 yaşında bi kızım ve 18 aylık ikizlerim var -onlar da kız- ilk doğuma 122 ile gittim ikinciye 142 ile.. Ekim 2017 de doğum yaptım geçen yıl hazirana kadar kilo vermekle ilğili bi çabam olmadı hazirandan sonra ise çabalarım pek sonuç vermedi daha doğrusu ben pek dikiş tutturamadım.. eylül ayında 1,5 aylı şeker orucu sonunda 12 kilo verip 124 kiloya düşmüştüm ki onu da bıraktım.
ve sonuç 130,9 ile bugün yeni bi macera
canım bence menüde sabahıda yaz bakalım neler yemişssin görelim...Bu arada sabah kahvaltısına hiç iyi başlamadım. Menümü yazarken sabah öğünümü yazmadan diğet öğünleri yazıyım mı? Gereksiz ve sağlıksız şeyleri canınızı çektirmek istemem:) ama öğleden sonra ve akşama toparlamak için çabalamak istiyorum ve tabi spor :)
kolay gelsin canım , tatil dönüşü hiç dinlenmeden tekrar iş maraton başlıyor... ben çalışırken tatile cıktığımızda çok yorulurdun ayrı bir tatile daha ihtiyacım oluyordu dinlenmek için9 gün sonrası mesaiden günaydınnn
bende bu sabah 58.800 idim bende fazlalıktan kurtuldum ... artık cumaya kadar ne gidecek merak ediyorumÇok şükür butun fazlaliklardan kurtuldum yola devam
bu sabah tartıldın mı kaptanım ?Selamlar kızlar. Gelebildim nihayet. 9 günlük tatilin ardından iş yerine gelmek hiç iyi olmuyor. Bir de geldiğimde yazıcım sıkıntı çıkarttı. Bir sürü sıkıntıyla uğraştım ama nihayet her şey yoluna girip rutine döndü. Hala kendimi oruçmuş gibi hissediyorum
ooo harikasınnnn60 dk Leslie yaptım
bugün bol su iç canım geçer o ödemSucuk ödem yapıyor dimi artıyım
bizde artık senin menülerini görmek istiyoruz kaptanım....Hafta sonu çiğ köfte ve kısır yedim. Üzerine turşu ve şalgam suyu da eklendi. Cumartesi akşam yemeğine ciğerciye gittik. Lavaşları saymadım bile. Üzerine bir porsiyon künefe yedim. Derken arada hatırlamadıklarımda vardır. Bir de dün kornet yedim. Yani yedimde yedim. İyice saçmaladım hafta sonu. Cuma 70.4 kiloydum. Bu sabah 71.4 çıktım. Yani itinayla nasıl kilo alınır gösteriyorum size. Bu sabah bütün her şeyi geride bırakıp yeniden başladım sağlıklı beslenmeye. Bu önümüzdeki bir hafta çok zorlanacağımı biliyorum ama yaz tatiline ince ve zayıf olarak gitmek istiyorsam zorluğa katlanmam gerekiyor. Çünkü yedikçe yiyesi geliyor insanın. Dün akşam canım öyle çok tatlı çekti ki anlatamam. Ama yemedim çok şükür. Eskiden hiç öyle canım tatlı istemezdi. Demek ki her zaman söylediğim gibi o bir lokma bir lokma olan kaçamaklar insanın diyet sürecini çok sinsi etkiliyor. Bu mesajımdan sonra hiç kimsenin menüsünde tek lokma kaçamak görmek istemiyorum. Sizlerde arkadaşlarınıza yorum yaparken aynı şekilde davranın lütfen. Bugüne kadar yedik zaten yiyeceğimizi bundan sonra yemezsek ölmeyeceğiz. Menülerinizi ona göre ayarlayın lütfen.
tam yerindesin canım , burada herkes çok motive yeterki seninde katılımın iyi olsun...Çok teşekkürler evet göbek bölgemde toplandı tüm kilolar. Eski pamtalonlatım oluyor ama üste kocaman bi göbek fışkırıyor. O da gitse iyi olacak . Zaten hareketlerimi bile etkiledi. Eğilip kalkarken cocuklar peşimde koştururken iyi hissediyorum kısıtlandığımı. Herşey sağlık için . Bi ara hamileliğimde insülin direnci yaşamıştm genetik bi duruumumuz da var . Dengeli beslenmeyi hayat rutini haline getirmem gerekli diye düşünüyorum. Vee bu konuda siz arkadaşlarımla beraber motive olup elimden geldiğince motive etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?