Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende uzun süre yaptım şeker diyetini regli zamanlarımda hurma yedim sadece gerçekten vucud arındı.... bayramda cozuttum ama çok kilo almadan atlattım şükür şuan tekrar kısıtlama getirdim herşeye ..

Mükemmel vermişsin 72den 58 e ne kadar sürede indin merak ettm

ben kuru eriği seviyorum güzel wc çalıştırıyor

ben biraz daha yürüyüş yapayım kızlar ... aslında lesli mi yapsam kararsızım 1 ay hergün öğlen lesli yapsam mı diye düşünüyorum ama çok sıkılıyorum lesliden.... neyse ben bi gidip spor kıyafetlerimi giyeyim bakalım canım ne isteyecek

2 şubatta başladım canım , ramazanda hiç kilo veremedim koca 1 ay sadece kilomu korudum..... hedefim 55-54 ) boyum 1.58 - 1,59 ....
Aynı boydaymışız:)Tebrik ederim seni bravo. Darısı başıma:)2 ay gibi bi sürede 8 kilo vermek zor gibi benm için cünk yerleşmiş gibi kiloların gram oynamıyorum.

bence öğle sıcağında dışarı çıkma evde leslie yap yürüyüşlerini güneşin olmadığı saatlerde yap

ooo harikasınnnn bende geçmişi bitirip biraz daha yürüyüş planlıyorum
Bugün senin gibi aç karnına spor yaptım sonra kahvaltımı yaptım bide akşam yerim bide ara öğün olur belki bakalım dayanabilecekmiyim dayanirim sanırım sonuçta oruçtan yeni ciktik

çok şükür uzun bi süredir wc problemi yaşamıyorum ama yaşarsam mecbur yerim

hayırdır asya noldu ki

Canım baslamana sevindim başlamak bitirmenin yarısıdır derler kendine inan çok hızlı bir şekilde o kilolar gidecek yeterki iste ve kendine inan sabret

Canım baslamana sevindim başlamak bitirmenin yarısıdır derler kendine inan çok hızlı bir şekilde o kilolar gidecek yeterki iste ve kendine inan sabret

başladım canım çok şükür ben bile sıkılmıştım kendimden bugün akşam diyetisyene gidip listemi alıp başlicam yani ama bugün de dikkat ediyorum

bu hafta böyle geçsin -regl olucam çünkü bu hafta- haftaya da sabah sporu ve akşam yürüyüşüne başlicam inşallah

Süpeersin sakın bırakma böyle devam

Hoş geldin canım Kilon çok değil bence, doğum yapalı ne kadar oldu? Belki vücudun kendini toparlamamıştır. Sadece göbeğinde sorun olduğunu söylemişsin, belki spora ağırlık vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…