bende uzun süre yaptım şeker diyetini regli zamanlarımda hurma yedim sadece gerçekten vucud arındı.... bayramda cozuttum ama çok kilo almadan atlattım şükür şuan tekrar kısıtlama getirdim herşeyeAynen yedik yiyeceğimizi bundan sonra fire yok inşallah. Bu arada ben 3 ay şeker diyeti yaptım. Ondan sonra yine yemeye başladım. Ama kalıcı kilo gitmiş heralde ki geri almadım. Şeker diyeti yapabileceklere şiddetle tavsiye ediyorum. Ben yeniden başlamaya niyet edicem gibi
Hayırdır ne oldu yineO kadar sinirliyim kii. Şu gün bitsin artık yani
hadi o kilollar oturmadan hemen atacağız üstümüzden.... yeterki istikrarlı olalım .... güzel başladın canım tam motive gördüm seni eminim güzel ilerleyeceksinverdiğim 12 kilonun 6 sını aldım geri
Mükemmel vermişsin 72den 58 e ne kadar sürede indin merak ettmbizde artık senin menülerini görmek istiyoruz kaptanım....aman dikkat et 7ler çok pis rakamlar yapışıyor insanın üstüne.... şeker böyle bişey yedikçe yiyorsun ve daha çok acıktırıyor insanı dediğin gibi bir lokma dahi olsa ağıza sürmemek lazım ama bi yaz boyu hiç dondurma yememekte olmaz kiiiii .... ben 55 oluncaya kadar sınır koydum kendime ama ondan sonra az az olsada dondurma yemek istiyorum.....
ben kuru eriği seviyorum güzel wc çalıştırıyorcanım ben diyetisyen özge bezircinin şeker orucunu yaptım onda da meyve ve kuru meyve serbesti ama sınırlı posiyondaydı.. günde 2 adet taze meyve ve 1 meyve yerine 3 kuru kayısı/kuru erik/hurma yiyebilirsin. kuru erik yersem avuç içi kadar yedim sayıyla tam denk gelmiyor az oluyor diyezaten kuru erik sevmem de yaban mersişni seviyorum çok
ne oldu asyam ?O kadar sinirliyim kii. Şu gün bitsin artık yani
bende uzun süre yaptım şeker diyetini regli zamanlarımda hurma yedim sadece gerçekten vucud arındı.... bayramda cozuttum ama çok kilo almadan atlattım şükür şuan tekrar kısıtlama getirdim herşeye..
2 şubatta başladım canım , ramazanda hiç kilo veremedim koca 1 ay sadece kilomu korudum..... hedefim 55-54Mükemmel vermişsin 72den 58 e ne kadar sürede indin merak ettm
Aynı boydaymışız:)Tebrik ederim seni bravo. Darısı başıma:)2 ay gibi bi sürede 8 kilo vermek zor gibi benm için cünk yerleşmiş gibi kiloların gram oynamıyorum.2 şubatta başladım canım , ramazanda hiç kilo veremedim koca 1 ay sadece kilomu korudum..... hedefim 55-54) boyum 1.58 - 1,59 ....
Kuru erik wcye birebir
O kadar sinirliyim kii. Şu gün bitsin artık yani
canım , çok sevindim başlamana inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın
ben biraz daha yürüyüş yapayım kızlar ... aslında lesli mi yapsam kararsızım 1 ay hergün öğlen lesli yapsam mı diye düşünüyorum ama çok sıkılıyorum lesliden.... neyse ben bi gidip spor kıyafetlerimi giyeyim bakalım canım ne isteyecek
Bugün senin gibi aç karnına spor yaptım sonra kahvaltımı yaptım bide akşam yerim bide ara öğün olur belki bakalım dayanabilecekmiyim dayanirim sanırım sonuçta oruçtan yeni ciktikooo harikasınnnnbende geçmişi bitirip biraz daha yürüyüş planlıyorum
Canım baslamana sevindim başlamak bitirmenin yarısıdır derler kendine inan çok hızlı bir şekilde o kilolar gidecek yeterki iste ve kendine inan sabretçok şükür uzun bi süredir wc problemi yaşamıyorum ama yaşarsam mecbur yerim
hayırdır asya noldu ki
Canım baslamana sevindim başlamak bitirmenin yarısıdır derler kendine inan çok hızlı bir şekilde o kilolar gidecek yeterki iste ve kendine inan sabret
Süpeersin sakın bırakma böyle devambaşladım canım çok şükür ben bile sıkılmıştım kendimdenbugün akşam diyetisyene gidip listemi alıp başlicam yani ama bugün de dikkat ediyorum
bu hafta böyle geçsin -regl olucam çünkü bu hafta- haftaya da sabah sporu ve akşam yürüyüşüne başlicam inşallah
İnşallah canımEminimki istediğin kiloya ulasacaksin yeterki pes ermeden devam et
Yapar bence canım, tuzlu sonuçtaSucuk ödem yapıyor dimi artıyım
Hoş geldin canımÇok teşekkürler evet göbek bölgemde toplandı tüm kilolar. Eski pamtalonlatım oluyor ama üste kocaman bi göbek fışkırıyor. O da gitse iyi olacak . Zaten hareketlerimi bile etkiledi. Eğilip kalkarken cocuklar peşimde koştururken iyi hissediyorum kısıtlandığımı. Herşey sağlık için . Bi ara hamileliğimde insülin direnci yaşamıştm genetik bi duruumumuz da var . Dengeli beslenmeyi hayat rutini haline getirmem gerekli diye düşünüyorum. Vee bu konuda siz arkadaşlarımla beraber motive olup elimden geldiğince motive etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?