Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Senin şu anki durumun çok farklı canım. Sen zaten şu an ideal kilona çok yakınsın. Dondurma yersin ama hemen arkasından telafisini yaparsın. Ama mesela kendimi örnek vereyim. Hedefim 60 ve ben şu an 70 li kilolarımdayım. Yani benim hiçbir bahanenin arkasına sığınıp yememem lazım. 37 yaşımdayım ve 37 yıldır yiyorum zaten. Yiyorsam da sırf iradesizliğimden yiyorumdur. Başka açıklaması olamaz. Eğer zayıf ve sağlıklı olarak hayatıma devam etmek istiyorsam bir lokma dahi cısı ağzıma sürmemem lazım. Birde şu an sen yarışmadasın hala mezun olduğunda haftada 1 yiyebilirsin bence. Ya da kalori hesabı yapıp dengeleyebilirsin.

Slm kizlar,hafta sonu yil sonu gösterimiz vardi bol kosturmali gecti feci yorulmusum bacaklarim cok kötü agriyor Allahtan bugün burda tatil var.
Kilom 83.5 cok sükür almamisim,yarin diyetisyenle basliyoruz bugün listemi aticak :) izine kadar ne versem kar bise jilian in 30 day cd sini yapnak istiyorum ama cok hamladim cesaret edemiyorum
LAydLiNe canim ben listeye girerim dedim ama sanirim cok mantikli olmiycak cünkü 6 temmuzda yola cikicaz izinde bildirim.yapamam ,tartiyi yanimda götürmeye kalkarsam adam bosar beni

Güzel bilgiler bunlar.
Elim kolum kalkmiyor bi kahve ictim ama
kendine gelemedim karnında göbek bolgemde değişik bi ağrı var sanki iğneyle içimi çiziyorlar gibi
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
bu sabah tartıldın mı kaptanım ?
Tartıldım canım 71.4 çıktım. Çok uzun zamandır bu kiloyu görmemiştim. İyi oldu bu balyoz gibi çarptı kafama.
İnşallah canım Hayatta hiçbir şeyde başarılı olamıyorum, bunda bari olayım
Neden öyle düşünüyorsun ki? Böyle düşünme lütfen. Ne düşünürsen onu yaşarsın dikkat et düşüncelerine.
Kaptanım bireysel sıralama listesini gördünüz mü. 15. Olmuşum daha yarı yoldayım sanırım diyet işi bitince ilk 10da olurum nasılsa 2 ayda bir yenileniyor liste. LAydLiNe
Aynen canım. İki ayda bir yenileniyor. Ben o listede birincilik görmüş insanım Harika bir duygu

Sen kilo ver de canım ister listede ol ister olma. Dönüşte girer listeye mezun olursun. Diyetisyen listeni bizimle paylaş lütfen. Fikir sahibi olalım.

Kızlar bireysel sıralama listesinde 3 üyeyle ilk ona girdik. Hepinizi tebrik ediyorum. ada81 gulenyuzumsunsen ve papatya1994 kızlar harikasınız. Darısı diğerlerinin başına.

Her gün menü bekliyorum kaptanım kilo almanın sonu yok İnşallah tekrar 60 olacaksınız

Her gün menü bekliyorum kaptanım kilo almanın sonu yok İnşallah tekrar 60 olacaksınız
Biliyorum canım

Bak sana bir link atacağım incele lütfen.

ooff işte bend eböyle yerim yani
künefe sevmem aama onun dışında yiyorum
bu bayram da yemedim çünkü tatile birşey kalmadı diye sıkıyorum kendimi

ama dediign dogru yedikçe yediriyor insana şeker ve ekmek

Evet önceden de görmüştüm bunu

Bugün senin gibi aç karnına spor yaptım sonra kahvaltımı yaptım bide akşam yerim bide ara öğün olur belki bakalım dayanabilecekmiyim dayanirim sanırım sonuçta oruçtan yeni ciktik
Iyi yapmışsın canim.... evet yaa sanki o orucu biz tutmadik benimde yeme ataklarim oluyor tutuyorum kendimi... ada oruc olduğunu düşün diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…