bizde artık senin menülerini görmek istiyoruz kaptanım....aman dikkat et 7ler çok pis rakamlar yapışıyor insanın üstüne.... şeker böyle bişey yedikçe yiyorsun ve daha çok acıktırıyor insanı dediğin gibi bir lokma dahi olsa ağıza sürmemek lazım ama bi yaz boyu hiç dondurma yememekte olmaz kiiiii .... ben 55 oluncaya kadar sınır koydum kendime ama ondan sonra az az olsada dondurma yemek istiyorum.....
Güzel bilgiler bunlar.Kesinlikle inşallah kurbana kadar incecik olcaz. Düzenli haftada 3 yapalım
Yemeklere kimyon ve acı biber atın diyor yeme saati arasında 4 saat bulunmalı günde mutlaka 2 lt su eğer tatlı krizi gelirse suyun içine 1 çubuk tarçın 2 çilek dilimi atılmalı mutlaka baharat tüketmeliyiz ama dozunda. Yemeklerde mutlaka et grubu İle salata, sebze grubu ile yoğurt beraber alınmalı. Yeşilçayı limonlu içmek çok daha iyimiş Bide spordan sonra asla şeker olam meyve gibi şeyler yok süt grubu ve et olabilir
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Elim kolum kalkmiyor bi kahve ictim ama
kendine gelemedim karnında göbek bolgemde değişik bi ağrı var sanki iğneyle içimi çiziyorlar gibi
Tartıldım canım 71.4 çıktım. Çok uzun zamandır bu kiloyu görmemiştim. İyi oldu bu balyoz gibi çarptı kafama.bu sabah tartıldın mı kaptanım ?
Neden öyle düşünüyorsun ki? Böyle düşünme lütfen. Ne düşünürsen onu yaşarsın dikkat et düşüncelerine.İnşallah canımHayatta hiçbir şeyde başarılı olamıyorum, bunda bari olayım
Aynen canım. İki ayda bir yenileniyor. Ben o listede birincilik görmüş insanımKaptanım bireysel sıralama listesini gördünüz mü. 15. Olmuşum daha yarı yoldayım sanırım diyet işi bitince ilk 10da olurum nasılsa 2 ayda bir yenileniyor liste.LAydLiNe
Slm kizlar,hafta sonu yil sonu gösterimiz vardi bol kosturmali gecti feci yorulmusum bacaklarim cok kötü agriyor Allahtan bugün burda tatil var.
Kilom 83.5 cok sükür almamisim,yarin diyetisyenle basliyoruz bugün listemi aticak :) izine kadar ne versem kar bise jilian in 30 day cd sini yapnak istiyorum ama cok hamladim cesaret edemiyorum
LAydLiNe canim ben listeye girerim dedim ama sanirim cok mantikli olmiycak cünkü 6 temmuzda yola cikicaz izinde bildirim.yapamam ,tartiyi yanimda götürmeye kalkarsam adam bosar beni
Her gün menü bekliyorum kaptanım kilo almanın sonu yok İnşallah tekrar 60 olacaksınızGüzel bilgiler bunlar.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Tartıldım canım 71.4 çıktım. Çok uzun zamandır bu kiloyu görmemiştim. İyi oldu bu balyoz gibi çarptı kafama.
Neden öyle düşünüyorsun ki? Böyle düşünme lütfen. Ne düşünürsen onu yaşarsın dikkat et düşüncelerine.
Aynen canım. İki ayda bir yenileniyor. Ben o listede birincilik görmüş insanımHarika bir duygu
Sen kilo ver de canım ister listede ol ister olma. Dönüşte girer listeye mezun olursun. Diyetisyen listeni bizimle paylaş lütfen. Fikir sahibi olalım.
Biliyorum canımHer gün menü bekliyorum kaptanım kilo almanın sonu yok İnşallah tekrar 60 olacaksınız
Uzun zamandan beridir ilk kez yeşil çay içiyorum
Hafta sonu çiğ köfte ve kısır yedim. Üzerine turşu ve şalgam suyu da eklendi. Cumartesi akşam yemeğine ciğerciye gittik. Lavaşları saymadım bile. Üzerine bir porsiyon künefe yedim. Derken arada hatırlamadıklarımda vardır. Bir de dün kornet yedim. Yani yedimde yedim. İyice saçmaladım hafta sonu. Cuma 70.4 kiloydum. Bu sabah 71.4 çıktım. Yani itinayla nasıl kilo alınır gösteriyorum size. Bu sabah bütün her şeyi geride bırakıp yeniden başladım sağlıklı beslenmeye. Bu önümüzdeki bir hafta çok zorlanacağımı biliyorum ama yaz tatiline ince ve zayıf olarak gitmek istiyorsam zorluğa katlanmam gerekiyor. Çünkü yedikçe yiyesi geliyor insanın. Dün akşam canım öyle çok tatlı çekti ki anlatamam. Ama yemedim çok şükür. Eskiden hiç öyle canım tatlı istemezdi. Demek ki her zaman söylediğim gibi o bir lokma bir lokma olan kaçamaklar insanın diyet sürecini çok sinsi etkiliyor. Bu mesajımdan sonra hiç kimsenin menüsünde tek lokma kaçamak görmek istemiyorum. Sizlerde arkadaşlarınıza yorum yaparken aynı şekilde davranın lütfen. Bugüne kadar yedik zaten yiyeceğimizi bundan sonra yemezsek ölmeyeceğiz. Menülerinizi ona göre ayarlayın lütfen.
Tam tamına aynı kilodayız. Hadi yarışalım seninlebende tartıldım bugün
71.3 idi
en son tartıya göre -200 sadece ama yol ödemi falanda vardır diye düşünüyorum
Tam tamına aynı kilodayız. Hadi yarışalım seninle
Evet önceden de görmüştüm bunuBiliyorum canım
Bak sana bir link atacağım incele lütfen.
Grafiklerle Cuma Zayıflama Yarışması
Sevgili Kadınlar Kulubunün diyet grubu üyeleri yaklaşık 10 yıldır devam eden cuma yarışmaları ile ilgili olarak elimizdeki verilerle bu güne kadar neler yapılmış bir görelim istedik. İlk olarak bugüne kadar 557 etap cuma yarışması yapılmış ancak elimizdeki veriler 35. etaptan başlamaktadır. O...www.kadinlarkulubu.com
Evet önceden de görmüştüm bunu
2 ayda 8 olmasa bile 6 rahat olur canimAynı boydaymışız:)Tebrik ederim seni bravo. Darısı başıma:)2 ay gibi bi sürede 8 kilo vermek zor gibi benm için cünk yerleşmiş gibi kiloların gram oynamıyorum.
İnşallah canım bugün ip atlamaya başladım ilk defa.. onunla destekliycem diyetimi:)2 ayda 8 olmasa bile 6 rahat olur canim)
Canim , ben yürüyüş bandinda yürüyorum...o yuzden sorun olmuyor... disari cikmam zor disari yanıyorbence öğle sıcağında dışarı çıkma evde leslie yap yürüyüşlerini güneşin olmadığı saatlerde yap
Iyi yapmışsın canim.... evet yaa sanki o orucu biz tutmadik benimde yeme ataklarim oluyor tutuyorum kendimi... ada oruc olduğunu düşün diyorumBugün senin gibi aç karnına spor yaptım sonra kahvaltımı yaptım bide akşam yerim bide ara öğün olur belki bakalım dayanabilecekmiyim dayanirim sanırım sonuçta oruçtan yeni ciktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?