Evet cok haklısın canim , biraz dengelemeyi ogrenirsem mezun olduktan sonra yerim...Senin şu anki durumun çok farklı canım. Sen zaten şu an ideal kilona çok yakınsın. Dondurma yersin ama hemen arkasından telafisini yaparsın. Ama mesela kendimi örnek vereyim. Hedefim 60 ve ben şu an 70 li kilolarımdayım. Yani benim hiçbir bahanenin arkasına sığınıp yememem lazım. 37 yaşımdayım ve 37 yıldır yiyorum zaten. Yiyorsam da sırf iradesizliğimden yiyorumdur. Başka açıklaması olamaz. Eğer zayıf ve sağlıklı olarak hayatıma devam etmek istiyorsam bir lokma dahi cısı ağzıma sürmemem lazım. Birde şu an sen yarışmadasın hala mezun olduğunda haftada 1 yiyebilirsin bence. Ya da kalori hesabı yapıp dengeleyebilirsin.
Teşekkür ederim canimCuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
*Bir üstte yer alan listenin güncellenmiş halidir* BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . Yena (8.Takım) ► 07.11.16 ► 111,70 ► 67,50 ► 44,20 ► 39,57% 2 . bilinmeyenkullanici (4. Takım) ► 14.07.17 ► 94,00 ► 61,80 ► 32,20 ► 34,26% 3 . inatettimolacak (5. Takım) ► 15.04.16 ► 91,00 ►...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar bireysel sıralama listesinde 3 üyeyle ilk ona girdik. Hepinizi tebrik ediyorum.ada81 @gulenyuzumsunsen ve @papatya1994 kızlar harikasınız. Darısı diğerlerinin başına.
Kaptaninki oturmamis kilo o bi anda 2 ye yakin kilo verebilir haberin olsunhadi ya yarışalım valla
zaten burada olmasam ben bayramda 75 olurdum kesin
Ip bende baslamak istiyorum ama bi turlu baslayamadim gunluk 100 ile baslasam iyi olur...zaten spor yapiyorum 100 ip iyidirİnşallah canım bugün ip atlamaya başladım ilk defa.. onunla destekliycem diyetimi:)
Bir maydanoz suyu kaynat ic odemler gider canim....Of canım sıkıldı sabah +1 gördüm ya...
Ödemdir inşallahBir maydanoz suyu kaynat ic odemler gider canim....
Menulerin cok guzeldi kacamagin yoktu 1 kilo nerden gelsin canim kesin odemÖdemdir inşallah
Dimi Aynen abla ip filan atlayımMenulerin cok guzeldi kacamagin yoktu 1 kilo nerdesin gelsin canim kesin odem
Ip atla bol su ic odem atici caylar ic yarina bisey kalmaz... icimizde bayrami en guzel atlatan sen oldun tebrikler cok iradeliydin masallahDimi Aynen abla ip filan atlayım
Tamam abla hepsini yapayım..ay çok sağol teşekkür ederimIp atla bol su ic odem atici caylar ic yarina bisey kalmaz... icimizde bayrami en guzel atlatan sen oldun tebrikler cok iradeliydin masallah
şükür bitti baklavalarIp atla bol su ic odem atici caylar ic yarina bisey kalmaz... icimizde bayrami en guzel atlatan sen oldun tebrikler cok iradeliydin masallah
Bizde bayram sekerleri duruyordu.... birazini esimle is yerine gonderdim odana gelene verirsin dedimşükür bitti baklavalar
Kaptaninki oturmamis kilo o bi anda 2 ye yakin kilo verebilir haberin olsun
sakın yeme o 55 gelecekBizde bayram sekerleri duruyordu.... birazini esimle is yerine gonderdim odana gelene verirsin dedimbirazda kizim icin ayırdım aksam yemwginden sonra 1 tane hakki var....
neee Aman Allah'ımBugun sporda zirve yaptim haberiniz olsun kizlar kaldirin totolari bakayimmmm...
60 dk eliptik yapıldı
65 dk tempolu yürüyüş yapıldı.
2 mil lesli yapiildi
Var mi bana yan bakan
Bugun sporda zirve yaptim haberiniz olsun kizlar kaldirin totolari bakayimmmm...
60 dk eliptik yapıldı
65 dk tempolu yürüyüş yapıldı.
2 mil lesli yapiildi
Var mi bana yan bakan
Yok yemem seker gercekten pis bisey yedikçe istah artırıyor... sonra ipin ucu kaciyor... bugun tartida 58.800 gormusum cumaya eksi ile gelecem insallahhhsakın yeme o 55 gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?