Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaç tane bisküvi yedin canım?

Bugün tam olarak başlamıştın galiba canım. O yüzden menüne çok yorum yapmayayım. Yasaklı olan şeyleri biliyorsun zaten. Ama yarın toparla hemen

Hepimiz bir şekilde sınav veriyoruz canım, haklısın. Ben hep şöyle düşünürdüm, kötü bir şeyler olunca sonrasında başka iyi şeylere sıra gelir veya hayatımızda bazı şeyler kötüyse diğer bazı şeyler iyi olur diye. Özellikle son 3 senem çok kötü geçti. Hep olumsuzluk hep kötü şeyler. Hep bu kadar şeyin arkasından iyi bir şey olur diyorum ama olmuyor. Artık hayatta bazı insanların şanslı bazılarının da hep şanssız olduğunu düşünüyorum. Ama bir şekilde geçiyor hayat. Ben de moralim bozulunca ya tamamen yemeğe saldırırım ya da hiç yiyemem.

Evet canım Rus salatası olmasa iyiymiş.

Kızlar son durumumu ve bugünkü menümü yazayım, buradan koptuktan sonra 63,4’ü görmüştüm, Ramazan’daydı. Bu sabah 67,7 Dün regli oldum, kendimi çok şişkin hissediyorum, inşallah bir kısmı ondandır. Bugün menüm çok iyi olmadı, Dukan yapmak istiyordum başlayamadım. Kararsızım belki yarın başlarım.

Sabah (08:00)
2 haşlama yumurta

Öğlen (12:30)
1 bardak sütlü filitre kahve
1 light çikolata

Akşam (19:00)
2 fırında köfte
Biraz peynir

Ara (21:30)
2 çilek
1 sade Türk kahvesi

Su 1 litre içtim, spor yok maalesef Çok yoruldum bugün, tatil sonrası çok zor

Dukan yapma bence ..surekli devam edebilecegin bir beslenme sekli ayarla canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…