Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende ogün sayısını 5 e dusurdu

55 ve altı bugün 58.55 i gördüm bu ay 5 kilo verip bitirmek istiyorum
Harikasin canim , beni geçmişsin kilo azaldikca kilo veemek zorlaşıyor canim... benimde isteğim 12 temmuz cuma günü mezun olmak...

Harikasin canim , beni geçmişsin kilo azaldikca kilo veemek zorlaşıyor canim... benimde isteğim 12 temmuz cuma günü mezun olmak...
Çok teşekkürler biliyorum biraz sınırları zorlayacak şimdiye kadar spor yapmadım spor yaparak vermeye çalışacam ins

Çok teşekkürler biliyorum biraz sınırları zorlayacak şimdiye kadar spor yapmadım spor yaparak vermeye çalışacam ins
Yapabilirsen sporu ac karnina yap canim yag yakimi daha fazla oluyor... insallah hedefine ulasirsin bende hergun hesaplıyorum 5 cuma bildirim yapacam sonra mezunum diye gun sayiyorum....5 haftada en az 4 kilo veririm degil mi ?

Yapabilirsen sporu ac karnina yap canim yag yakimi daha fazla oluyor... insallah hedefine ulasirsin bende hergun hesaplıyorum 5 cuma bildirim yapacam sonra mezunum diye gun sayiyorum....5 haftada en az 4 kilo veririm degil mi ?
Verirsin ramazanda duraklarn şimdi çözülmeye baslarsin

asya_01 yaptığın lessiin linkini at sana bana @zeyneppk sendede vardı bildiğim kadariyla
Önce ankanin gönderdiğini yapıyordum da şimdi youtube da önüme gelen video yu açıyorum link nasıl atılıyor bilmiyorum. Bir bayan var onun video ları çok hoşuma gitti walk leslie diye yazıyorum o çıkıyor direk canım. Müthiş etkisi var mutlaka yap

İnşallah canım Hayatta hiçbir şeyde başarılı olamıyorum, bunda bari olayım
Öyle deme bir sınav olarak düşün. Inan benim Su an o kadar sorunum varki. Önceden olsa yemeğe vururdum şimdi aman asya boşver kendine bak deyip geçiyorum.evladin ve sen önemlisin başka hiçbirşey için kendini uzme

Kızlar yarın anlatacağım size bugün bu sorunlar 'dan kafam o kadar şişti ki... menumu vereyim

Sabah 10 da
2 has yum Az peynir salatalık çay 2 dil form ekmek

Aralar da çay kahve misafir vardı

Akşam 17.30
2 dil form ekmek
Peynir zeytin domates salatalık 1 kase yoğurt

Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş

kahvaltı 8:00
1 form ekmek
peynir
zeytin domates
salatalık

öğlen 13:00
3 ymk kavurma
salata

akşam 17:30
1 parça kaşar
salatalık peynir
5 fındık

ara sütlü filtre kahve

3 lt kadar su

kahvaltı 8:00
1 form ekmek
peynir
zeytin domates
salatalık

öğlen 13:00
3 ymk kavurma
salata

akşam 17:30
1 parça kaşar
salatalık peynir
5 fındık

ara sütlü filtre kahve

3 lt kadar su
Güzel menu canim afiyet olsun. Aksam cok hafif olmuş.. acikmiyormusun ?

Menüm

Kahvaltı (07:50)
1 tane haşlanmış yumurta

11:30 1 tane kayısı çağlası

Öğle (12:00)

Öğle yemeğimden çorbanın yarısını içtim

Akşam (17:00)
6 tane çiğköfte marul
1 kase nesfit

18:00
7 tane böğürtlen

2,5 lt su, spor yok şimdilik ama 1 saat sonra biraz dışarıda yürüyebilirim yürürsem yazarım.

Öğle yemeğinde beyaz görünen rus salatası Tek fiyasko dediğim o.

hepsini mi yedin rus salatasınun

Evet tek fiyasko rus salatası canim gerisi gayet güzel afiyet olsun...

hepsini mi yedin rus salatasınun
Fotoğrafta çok görünmüş sanki yemekler. 1 servis kaşığı düşün o Rus salatasını ama dediğim gibi çakma Rus salatasıydı. Yoğurdu fazlaydı. Ekmek yemediğim için aç kalacaktım. Normalde yememem lazım ama hastane yemekleri kalori hesabına göre çıkar. Yani günlük erişkin bir insanın alması gereken kalori hesabı yapılarak. Diyetisyenler hazırlıyor ayrıca. Sadece tatlı ve pirinç pilavı çıktığında kesinlikle yemiyorum ama arada böyle yarı masum yemekler çıkınca alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…