55 ve altı bugün 58.55 i gördüm bu ay 5 kilo verip bitirmek istiyorumSenin hedefin kac canim....
Harikasin canim , beni geçmişsinBende ogün sayısını 5 e dusurdu
55 ve altı bugün 58.55 i gördüm bu ay 5 kilo verip bitirmek istiyorum
Çok teşekkürler biliyorum biraz sınırları zorlayacak şimdiye kadar spor yapmadım spor yaparak vermeye çalışacam insHarikasin canim , beni geçmişsinkilo azaldikca kilo veemek zorlaşıyor canim... benimde isteğim 12 temmuz cuma günü mezun olmak...
Yapabilirsen sporu ac karnina yap canim yag yakimi daha fazla oluyor... insallah hedefine ulasirsin bende hergun hesaplıyorum 5 cuma bildirim yapacam sonra mezunum diye gun sayiyorum....5 haftada en az 4 kilo veririm degil mi ?Çok teşekkürler biliyorum biraz sınırları zorlayacak şimdiye kadar spor yapmadım spor yaparak vermeye çalışacam ins
Verirsin ramazanda duraklarn şimdi çözülmeye baslarsinYapabilirsen sporu ac karnina yap canim yag yakimi daha fazla oluyor... insallah hedefine ulasirsin bende hergun hesaplıyorum 5 cuma bildirim yapacam sonra mezunum diye gun sayiyorum....5 haftada en az 4 kilo veririm degil mi ?
Insallah , bende oyle dusunuyorum 1 ay boyunca vücudu şaşırtmış oldum... belki hizli gider diye umud ediyorum....mesala hic 57li rakam gormeden 56lari görsemVerirsin ramazanda duraklarn şimdi çözülmeye baslarsin
O kadar uzun ki kafamı toparlayim anlatacam sizede. Kafam kazan Su anHayırdır ne oldu yine
Önce ankanin gönderdiğini yapıyordum da şimdi youtube da önüme gelen video yu açıyorum link nasıl atılıyor bilmiyorum. Bir bayan var onun video ları çok hoşuma gitti walk leslie diye yazıyorum o çıkıyor direk canım. Müthiş etkisi var mutlaka yap
Öyle deme bir sınav olarak düşün. Inan benim Su an o kadar sorunum varki. Önceden olsa yemeğe vururdum şimdi aman asya boşver kendine bak deyip geçiyorum.evladin ve sen önemlisin başka hiçbirşey için kendini uzmeİnşallah canımHayatta hiçbir şeyde başarılı olamıyorum, bunda bari olayım
Güzel menu canim afiyet olsun. Aksam cok hafif olmuş.. acikmiyormusun ?kahvaltı 8:00
1 form ekmek
peynir
zeytin domates
salatalık
öğlen 13:00
3 ymk kavurma
salata
akşam 17:30
1 parça kaşar
salatalık peynir
5 fındık
ara sütlü filtre kahve
3 lt kadar su
Alıntıları halledip yazacağım. Tek fiyaskom var onuda ilk günün hatrına es geçiyorum. Ama daha önceki hamburgerli, pizzalı menülerime göre süper.LAydLiNe kaptan menünü çok merak Ediyorum
hepsini mi yedin rus salatasınunMenüm
Kahvaltı (07:50)
1 tane haşlanmış yumurta
11:30 1 tane kayısı çağlası
Öğle (12:00)
Eki Görüntüle 2277388
Öğle yemeğimden çorbanın yarısını içtim
Akşam (17:00)
6 tane çiğköfte marul
1 kase nesfit
18:00
7 tane böğürtlen
2,5 lt su, spor yok şimdilik ama 1 saat sonra biraz dışarıda yürüyebilirim yürürsem yazarım.
Öğle yemeğinde beyaz görünen rus salatası Tek fiyasko dediğim o.
Evet tek fiyasko rus salatası canim gerisi gayet güzel afiyet olsun...Menüm
Kahvaltı (07:50)
1 tane haşlanmış yumurta
11:30 1 tane kayısı çağlası
Öğle (12:00)
Eki Görüntüle 2277388
Öğle yemeğimden çorbanın yarısını içtim
Akşam (17:00)
6 tane çiğköfte marul
1 kase nesfit
18:00
7 tane böğürtlen
2,5 lt su, spor yok şimdilik ama 1 saat sonra biraz dışarıda yürüyebilirim yürürsem yazarım.
Öğle yemeğinde beyaz görünen rus salatası Tek fiyasko dediğim o.
Güzel menu canim afiyet olsun. Aksam cok hafif olmuş.. acikmiyormusun ?
Fotoğrafta çok görünmüş sanki yemekler. 1 servis kaşığı düşün o Rus salatasını ama dediğim gibi çakma Rus salatasıydı. Yoğurdu fazlaydı. Ekmek yemediğim için aç kalacaktım. Normalde yememem lazım ama hastane yemekleri kalori hesabına göre çıkar. Yani günlük erişkin bir insanın alması gereken kalori hesabı yapılarak. Diyetisyenler hazırlıyor ayrıca. Sadece tatlı ve pirinç pilavı çıktığında kesinlikle yemiyorum ama arada böyle yarı masum yemekler çıkınca alıyorum.hepsini mi yedin rus salatasınun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?