Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bol bol su içmelisin 2 2.5 lt
Menün çok az geldi kahvaltı zayıf olmuş zeytin 2 dilim tam buğday ekmek, salatalık yeşillik ekle bence.
Haklısın canım ama sabah zor yetişiyorum işe. O bir yumurtayı da ayaküstü yiyorum, öğlen de yemeğe gitmiyorum, akşam açlıktan ölmüş oluyorum ama yememeye çalışıyorum

Hoş geldin canım

Merhaba arkadaslar
Benim icin kotu bir gundu
Dun oglumla bezi birakmaya basladik da.. sinir bozucu geçiyorgunler. Zaten kardesini kiskamiyor hala tam alisamadi surekli ilgi istiyor bi de ustune bez meselesi cok bunaldim 2 gundur. Hele bugun.. kucuk de uyumak bilmedi bi turlu hep agladi..
Sabah ve ogle iyi baslamisti ama öğleden sonra tok olmama ragmen sinir bozuklugundan kendimi kaybedip evde ne varsa yedim

Yazarim menumu
Gece gittim annemi aldim geldim dedim bizde kal bi kac gun :)) yoksa zayiflayamiycam :)
Benimki duygusal yeme bozuklugu resmen

Sabah 9-10 arasi

1 avakado
1dilim peynir
6 galeta (kucuk boy, kinoa ve keten tohumlu)

Oglen 16
4 kofte
3 yk bulgur
Salata

Sapittigim yer :saat 5 civari
Kac kasik bilmiyorum bulgur pilavi, 2 icli kofte, 1 kase dondurma , 2 avuc soslu misir

Oldu bi kere yapacak bi sey yok. Destek kuvvet aldim annemi yanima :)) yarin yeni gun cumaya kadar hala umudum var

Betül bu günlerde geçecek öyle düşün
benimde çocukların arası çok yakın
gerçekten çok zordu o dönemler ama geçip bitiyor hepsi bir anı olarak kalıyor

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 körpe salatalık
1,5 peynir kutusu beyaz peynir
10 adet badem
1 kuru erik
1 bardak rezene çayı şekersiz
Hiç ekmek yok tabiki :)

Gün aydın kızlar bugün erkenciyim büyük kızın hastane işleri var onları halledeceğiz kahvaltı yapıp çıkıcam simdi

Karatay haklı yani
En iyisi iki öğün ozaman peygamberimizin yaptığı gibi
Ben de ara öğünleri gereksiz buluyorum. Karatayın 3 kitabını da okudum . Cok haklı kadın kesinlikle. Biyoloji mezunu olduğum için de kesinlikle tasdikledim . Ama işime gelmediği için uygulayamıyorum o ayrı. Sadece ara öğün yapmaksızın herşeyden azar azar yemeye çalışıyorum. Yeme dediği şeyleri yerken de kendimi cok suclu hissediyorum ama inşallah onları da başarırım.

Eskiden bende oyleydim sinirlenince yemeğe saldirirdim ozellikle tatliya.... tuvalet eğitiminde bende gerilmistim ama bi anda bitiyor sadece biraz sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…