Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eskiden bende oyleydim sinirlenince yemeğe saldirirdim ozellikle tatliya.... tuvalet eğitiminde bende gerilmistim ama bi anda bitiyor sadece biraz sabır...
Resmen kendimi görsüm. İki gündür cocuklar durmuyordu huysuzdu. Ben de sinirlerim bozuluyor diye o çikolataları ondan yedim. Tabi yiyince daha da sinirim bpzuldu iş işten geçti. Bundan sonra cokk tatlı krizim gelirse yararlı tatlı yicem meyve gibi

Meyveninde seker orani yüksek canim ondanda ölçülü yememiz lazim... bu durumlarda yesil cay ic hemen istah kesiyor... bir tutam dereotu ye ve buyuk bir bardak su ic istahi kesiyor...

Meyveninde seker orani yüksek canim ondanda ölçülü yememiz lazim... bu durumlarda yesil cay ic hemen istah kesiyor... bir tutam dereotu ye ve buyuk bir bardak su ic istahi kesiyor...
Haklısın aslıda. Yeşilçay ve su işime yarayabilir. Dereotunu tek tüketemiyorum:)

Neyse canım kaldığın yerden devam et, bez bırakma dönemi çok sancılıdır, kolay gelsin. Ama sonunda bir gün öğreniyorlar işte

Ya kıza sinir oldum anne gitmeyelim çok uzak dedi geri yattı yani has tan işi yalan oldu

Kızlar yaaaa cep telefonundan aldığım alıntılar burada çıkmıyor, buradan aldıklarımda cep telefonundan çıkmıyor. Akşamdan alıntıladığım bir sürü mesaj var şimdi göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…