Neden ?Kudüs hurması alma abla
İsrail hurması genetiği değişmiş ağaçlardan toplanıyo en iyisi medineNeden ?
Himmm tamam canim medineyide denedim... kudus daha lezzetli gelmisti... tamam canim dikkat ederim haklısın...İsrail hurması genetiği değişmiş ağaçlardan toplanıyo en iyisi medine
Himmm tamam canim medineyide denedim... kudus daha lezzetli gelmisti... tamam canim dikkat ederim haklısın...
Yogurt dusunmustum protein ama yetmez di miAkşama protein ekleyebilirsin sebzelerin üzerine kiymali sos dök güzel olur
Sade onu da pek sevmiyorum belki alisirim diye hem de..Neden yagda yumurta yemiyorsun sabahlari cok az tereyagiyle yumurtani yapabilirsin.... menu guzel ama aksam proteinli biseyler olsa acikmazsin... kiymali sebze yemeği olsa...
Bende yarin kabakli karni yarik yapacam ....
Ben de medine daha iyi diye biliyorumHimmm tamam canim medineyide denedim... kudus daha lezzetli gelmisti... tamam canim dikkat ederim haklısın...
Ben şöyle2 menu yapanlar,
Aksam yemegine hem protein hem sebze mi koyuyprsunuz yoksa bir gun protein bir gun sebze gibi mi.
Diyetisyenler mesela 3 ogunde bir ogun sebzeyse bir ogun protein veriyor ya
mesela yarın türlü yemeği yapacaksın diyelim örnek.yanına yoğurt ekle. Ara öğünde de bir bardak ayran süt ekle2 menu yapanlar,
Aksam yemegine hem protein hem sebze mi koyuyprsunuz yoksa bir gun protein bir gun sebze gibi mi.
Diyetisyenler mesela 3 ogunde bir ogun sebzeyse bir ogun protein veriyor ya
Teşekkür ederim. Hem sebze hem et yemiyorsun yani?mesela yarın türlü yemeği yapacaksın diyelim örnek.yanına yoğurt ekle. Ara öğünde de bir bardak ayran süt ekle
Yoo gayet yiyebilirsin. Bugün ben yedim mesela çok da tok tuttuTeşekkür ederim. Hem sebze hem et yemiyorsun yani?
Oyle yesek fazla mi olur
Yarim beyaz ekmek derken bir ekmegn yarisi mi. Yarim dilim mi .
Gumaydin herkesee.
Ben hep tartilmiycam diyorum ama dayanamayip tartiliyorum
Guzel bir sonuc aldim bakalim yarina ne olacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?