Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çook yoruldum kızlar. Bide abuk subuk insanlar la muhatap oldum. 60 yaşında kadın 2 yaşındaki çocuğa taktı yaa sabır asya dedim. Üstüne kv geldi ikramlik yemek çay bitmedi bugun

Akşama protein ekleyebilirsin sebzelerin üzerine kiymali sos dök güzel olur
Yogurt dusunmustum protein ama yetmez di mi

Neden yagda yumurta yemiyorsun sabahlari cok az tereyagiyle yumurtani yapabilirsin.... menu guzel ama aksam proteinli biseyler olsa acikmazsin... kiymali sebze yemeği olsa...
Bende yarin kabakli karni yarik yapacam ....
Sade onu da pek sevmiyorum belki alisirim diye hem de..
Himmm tamam canim medineyide denedim... kudus daha lezzetli gelmisti... tamam canim dikkat ederim haklısın...
Ben de medine daha iyi diye biliyorum

2 menu yapanlar,
Aksam yemegine hem protein hem sebze mi koyuyprsunuz yoksa bir gun protein bir gun sebze gibi mi.

Diyetisyenler mesela 3 ogunde bir ogun sebzeyse bir ogun protein veriyor ya

2 menu yapanlar,
Aksam yemegine hem protein hem sebze mi koyuyprsunuz yoksa bir gun protein bir gun sebze gibi mi.

Ben şöyle
Mesela evdeki yemek sebze ise yanına destek olarak yoğurt ayran ve bulgur koyuyorum. Ara da da süt yoğurt ekleyip protein dengeliyorım. Ama akşam et varsa getek kalmıyor araya etlerde çok protein var diye

2 menu yapanlar,

mesela yarın türlü yemeği yapacaksın diyelim örnek.yanına yoğurt ekle. Ara öğünde de bir bardak ayran süt ekle

günaydın mutlu günler
perşembe geldi çattı yarın cuma hem tartı günü hem haftanın son günü

regli hala tam gelmedi benim

Gumaydin herkesee.
Ben hep tartilmiycam diyorum ama dayanamayip tartiliyorum
Guzel bir sonuc aldim bakalim yarina ne olacakkk

Yarim beyaz ekmek derken bir ekmegn yarisi mi. Yarim dilim mi .

yok bir ekmeğin yarısı ama ölçü olarak 4 dilim beyaz ekmeğe denk gelir. dur foto atayım en iyisi

bide bunun kıyısı vardı ikiye bölmüşler onu arkadaşıma vericem diye çekmemiştim o da kahvaltı etmiş meğerse ben yedim o yüzden onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…