Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 haftada hiç verememiş almışım yani ada81
Stres mi yapiyorsun stres yapiyorsan kilo vermeyi cok etkiliyor rahar ol... tamam liste onemli ama sen zaten cis cos yesen o zaman ne yapiyorsun deriz... sen zaten ozenle menulerini seciyorsun senin listeden ayrilman olmaz....

Canim , menulerin cok guzeldi ... bence vucud duraklamaya girmis olabilir... sen kiiii icimizde bayramda en azimli ve iradeli olandin....
Izine ayrilma 2 gun vucudu sasirt soyle abartmadan saglikli seylerden fazla tuket vucud bi sasirsin.....
İnşallah çabuk geçer bence de duraklamaya girdim

Hatta bugun kendimi zorlayacam ucundanda olsa 56 gorebilirmiyim diye yarina benim icinde supriz...

Stres mi yapiyorsun stres yapiyorsan kilo vermeyi cok etkiliyor rahar ol... tamam liste onemli ama sen zaten cis cos yesen o zaman ne yapiyorsun deriz... sen zaten ozenle menulerini seciyorsun senin listeden ayrilman olmaz....
Yok stres de yapmıyorum kii..
Bak ben bunu ramazanda 1 ay yasadim ne aldim ne verdim resmen durakladi kilo vermem...bayramda biraz abarttım vucud şaşırmış olacak ki suan 57li rakamlardayim
Sabah kahvaltısında 2 dilim form ekmek 1 bardak süt 1 dilim peynir 7 zeytin 1 kase kiraz 10 fındık yedim inşallah ise yarar akşamda bakicam sasirtiyim bugun

Sabah kahvaltısında 2 dilim form ekmek 1 bardak süt 1 dilim peynir 7 zeytin 1 kase kiraz 10 fındık yedim inşallah ise yarar akşamda bakicam sasirtiyim bugun
Bugun biraz sporu fazla yap...) aksam yemeginide 17.00 de yap gunu kapat....sabah ola hayrola...

Bak dunde yazdim sabah hem zeytin hen fındık var 5 zeytin 10 findik demek demkki sen 1 avuvuc findik yemis oluyorsun bunu dengele bi sekilde vucuda fazldan yag girmis oluyor

Bak dunde yazdim sabah hem zeytin hen fındık var 5 zeytin 10 findik demek demkki sen 1 avuvuc findik yemis oluyorsun bunu dengele bi sekilde vucuda fazldan yag girmis oluyor
Uzun zamandır kahvaltı yapmıyodum Nesfit yiyorum canım istemiyor diye ama dün fındık yemedim ki bugün sasirtiyim diye yedim

Uzun zamandır kahvaltı yapmıyodum Nesfit yiyorum canım istemiyor diye ama dün fındık yemedim ki bugün sasirtiyim diye yedim

Nesfitler sekerli ya. Paketli urun sonuçta. Mecbur kalmadikca bence tercih etmemek lazim.
Bir de odem attirici cay olarak
Biraz yesil cay, biraz isirgan otu, bir kucuk parca taze zencefil rendesi 5 dk demle limon sıkıp ic. Acayip ise yariyor odem icin

Bakalim olursa benim icinde supriz olur... evrene msj yolluyorum 56.900 olacam yarinnnn evren duy sesimiii
Evren beni de duysunn ben de 76.9 olayiiimmm

Şimdi bunu yapacam hepsi var

2 menu yapanlar,
Aksam yemegine hem protein hem sebze mi koyuyprsunuz yoksa bir gun protein bir gun sebze gibi mi.

Diyetisyenler mesela 3 ogunde bir ogun sebzeyse bir ogun protein veriyor ya
Et salata, sebze yoğurt oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…