Stres mi yapiyorsun stres yapiyorsan kilo vermeyi cok etkiliyor rahar ol... tamam liste onemli ama sen zaten cis cos yesen o zaman ne yapiyorsun deriz... sen zaten ozenle menulerini seciyorsun senin listeden ayrilman olmaz....2 haftada hiç verememiş almışım yaniada81
İnşallah çabuk geçer bence de duraklamaya girdimCanim , menulerin cok guzeldi ... bence vucud duraklamaya girmis olabilir... sen kiiii icimizde bayramda en azimli ve iradeli olandin....
Izine ayrilma 2 gun vucudu sasirt soyle abartmadan saglikli seylerden fazla tuket vucud bi sasirsin.....
Bak ben bunu ramazanda 1 ay yasadim ne aldim ne verdim resmen durakladi kilo vermem...bayramda biraz abarttım vucud şaşırmış olacak ki suan 57li rakamlardayimİnşallah çabuk geçer bence de duraklamaya girdim
Yok stres de yapmıyorum kii..Stres mi yapiyorsun stres yapiyorsan kilo vermeyi cok etkiliyor rahar ol... tamam liste onemli ama sen zaten cis cos yesen o zaman ne yapiyorsun deriz... sen zaten ozenle menulerini seciyorsun senin listeden ayrilman olmaz....
Sabah kahvaltısında 2 dilim form ekmek 1 bardak süt 1 dilim peynir 7 zeytin 1 kase kiraz 10 fındık yedim inşallah ise yarar akşamda bakicam sasirtiyim bugunBak ben bunu ramazanda 1 ay yasadim ne aldim ne verdim resmen durakladi kilo vermem...bayramda biraz abarttım vucud şaşırmış olacak ki suan 57li rakamlardayim
Bugun biraz sporu fazla yap...Yok stres de yapmıyorum kii..
Sabah kahvaltısında 2 dilim form ekmek 1 bardak süt 1 dilim peynir 7 zeytin 1 kase kiraz 10 fındık yedim inşallah ise yarar akşamda bakicam sasirtiyim bugun
Coooook iyi 1. Bile olursun sen bu hafta kesin çünkü 3 kiloya yakın olmusHatta bugun kendimi zorlayacam ucundanda olsa 56 gorebilirmiyim diye yarina benim icinde supriz...
1 buçuk saat yürüyüş yapiyim çok sağol abla ❤Bugun biraz sporu fazla yap...) aksam yemeginide 17.00 de yap gunu kapat....sabah ola hayrola...
Bak dunde yazdim sabah hem zeytin hen fındık var 5 zeytin 10 findik demek demkki sen 1 avuvuc findik yemis oluyorsun bunu dengele bi sekilde vucuda fazldan yag girmis oluyorYok stres de yapmıyorum kii..
Sabah kahvaltısında 2 dilim form ekmek 1 bardak süt 1 dilim peynir 7 zeytin 1 kase kiraz 10 fındık yedim inşallah ise yarar akşamda bakicam sasirtiyim bugun
Yok canim 3 kilo olmuyor... en son bildirim 58.800 idi 56.900 olsa 2 kilo bile olmuyor...Coooook iyi 1. Bile olursun sen bu hafta kesin çünkü 3 kiloya yakın olmus
Yürüyüş yaparken ara ara temponu artır... interval spor diyorlar buna cok faydali...1 buçuk saat yürüyüş yapiyim çok sağol abla ❤
Uzun zamandır kahvaltı yapmıyodum Nesfit yiyorum canım istemiyor diye ama dün fındık yemedim ki bugün sasirtiyim diye yedimBak dunde yazdim sabah hem zeytin hen fındık var 5 zeytin 10 findik demek demkki sen 1 avuvuc findik yemis oluyorsun bunu dengele bi sekilde vucuda fazldan yag girmis oluyor
%3.21 yinede çok iyiYok canim 3 kilo olmuyor... en son bildirim 58.800 idi 56.900 olsa 2 kilo bile olmuyor...
Bakalim olursa benim icinde supriz olur... evrene msj yolluyorum 56.900 olacam yarinnnn evren duy sesimiii%3.21 yinede çok iyi
Hadi inşallahBakalim olursa benim icinde supriz olur... evrene msj yolluyorum 56.900 olacam yarinnnn evren duy sesimiii
Uzun zamandır kahvaltı yapmıyodum Nesfit yiyorum canım istemiyor diye ama dün fındık yemedim ki bugün sasirtiyim diye yedim
Evren beni de duysunn ben de 76.9 olayiiimmmBakalim olursa benim icinde supriz olur... evrene msj yolluyorum 56.900 olacam yarinnnn evren duy sesimiii
Şimdi bunu yapacam hepsi varNesfitler sekerli ya. Paketli urun sonuçta. Mecbur kalmadikca bence tercih etmemek lazim.
Bir de odem attirici cay olarak
Biraz yesil cay, biraz isirgan otu, bir kucuk parca taze zencefil rendesi 5 dk demle limon sıkıp ic. Acayip ise yariyor odem icin
Evren beni de duysunn ben de 76.9 olayiiimmm
Et salata, sebze yoğurt oluyor canım2 menu yapanlar,
Aksam yemegine hem protein hem sebze mi koyuyprsunuz yoksa bir gun protein bir gun sebze gibi mi.
Diyetisyenler mesela 3 ogunde bir ogun sebzeyse bir ogun protein veriyor ya
Ödem 'dir veyada ben mesela tavuk tuketince ertesi günü ya arti çıkarım yada öyle pek eksi ye dusmem. Belki birşey etkiliyor durDaha da kilo aldım neden böyle yaa menüde bişey yok ki kilo yapacak
Adanin soylediklerine hepsine katılıyorum. Stres yapma rahat ol. 2 gün sasirt vücudu. Kitliga girmiş olabilirİnşallah çabuk geçer bence de duraklamaya girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?