İyi en azından tatil için umudum olduYok bence denemeteyzem tatildeyken böyle besleniyor bütün gün denizde oluyor fazlasıyla kalori harcamış oluyor yani
Bende çok yorgunum. Oğlan hasta doğru düzgün uyumadim ama yinede sporumu yaptımçok yogunum bugün kızlar gelemiyorum
Menün bana sanki daha çok kalorili gibi geldi. Bir de aldığımız kalori kadar o kalorinin ne kadarının yağdan, ne kadarının karbonhidrattan geldiği de önemli. Bence kızartmayı sağlık açısından tüketmemeye çalışmalısın ve proteini biraz artırmalısın canımSabah 1 yumurta biraz peynir biraz patates kızartması 150
Ara 6 kayısı 150
4 ceviz 100
Öğle ezogelin çorbası 100
3 dilim ekmek 250
=750
Akşam 1 kase mantar çorbası 100 yarım dilim kek 150 1 avuç kaju 200
Toplam günlük 1200
Geçmiş olsun canım, neyi var?Bende çok yorgunum. Oğlan hasta doğru düzgün uyumadim ama yinede sporumu yaptım
Dis cikariyorsa normalMerhaba kızlar sabah anneme geldim giremedim bu ara oğlum çok mizmiz peşinde koşturuyor bizi
Oo tebrikler supersinnBende çok yorgunum. Oğlan hasta doğru düzgün uyumadim ama yinede sporumu yaptım
Ben ictim turk kahvemi cocuk emziriyorum simdi:)) bi nevi spor :))Kahvemi aldım geldimtoplasın iki lafın belini kiralim
Birde verilecek kilo azaldıkça daha zor gidiyor rahat ol. Birazda sporu artır. Bak nasıl gidiyor artılar
Vücudun alıştığı kilolar var canım bence. Onlar biraz zor kırılıyor ama muhakkak kırılıyor sonunda. Merak etme vazgeçme devam et
Disardan aliyorsum herhalde
Tam bugday cavdar vs ekmek tercih etme şansın yok mu. Miktar olarak da cok ekmek cinsi de. Oglen de 2 dilim ekmek var. Gerçi kilona gorr normaldir belki bazi diyetisyenler gunde 6 dilim fln veriyo. Senin listende miydi
Boğazı şişti. Oo kadar huysuz ki sabaha kadar uyumadik nerdeyse. Yutkunurken çok ağlıyor du.Geçmiş olsun canım, neyi var?
çok geçmiş olsun yaaBoğazı şişti. Oo kadar huysuz ki sabaha kadar uyumadik nerdeyse. Yutkunurken çok ağlıyor du.
Canim beyaz ekmeği diyetisyen mi onerdi... ?
Ohh missDis cikariyorsa normal
Oo tebrikler supersinn
Ben ictim turk kahvemi cocuk emziriyorum simdi:)) bi nevi spor :))
Bende leslie yaptımmmEvi soyle bir topladım birazdan oğlumu yıkayıp uyutup leslie ye gececem. Akşam a kabak yaptım kendime eşim döner durum istedi
Çok zorSağol canım , cumlemizin evladını Allah bağışlasın... benim seneye maraton basliyor okula ben götürüp getirecem... birde okullar tam gün. Sabah okula götürecem Ogle yemeği icin gidip alacam tekrar goturecem sonra yine almaya gidecem ... seneye ada okul yollarinda
Teşekkür ederim canimmmçok geçmiş olsun yaa
Yani miktar olarak az yesen bile neden daha saglikli bi secenek varkrn dha sagliksizini yiyesin kiaslında ekmeğim de vardı götürsem yaparlardı da işte ben yarısını yicem diye çok aramadım onu tamamını yiyince sıkıntı oldu
Yaansiin yaglarBende leslie yaptımmm
Dis mi çıkarıyor... dis cikarinca cok miz miz oluyorlar... ama cok zormus dis cikarmak eskiler soyle diyor bi bilselee dis cikarken cekilen acıyı anne babalar her dis icin kurban keserlerdi...Merhaba kızlar sabah anneme geldim giremedim bu ara oğlum çok mizmiz peşinde koşturuyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?