Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün bana sanki daha çok kalorili gibi geldi. Bir de aldığımız kalori kadar o kalorinin ne kadarının yağdan, ne kadarının karbonhidrattan geldiği de önemli. Bence kızartmayı sağlık açısından tüketmemeye çalışmalısın ve proteini biraz artırmalısın canım

aslında ekmeğim de vardı götürsem yaparlardı da işte ben yarısını yicem diye çok aramadım onu tamamını yiyince sıkıntı oldu

Cok yoruldum ayyy koltuğa uzandim kabakli karni yarik yapacam icini hazirladim ...bi gecmis yapayim..

Çok zor Allah kolaylık versin canım

aslında ekmeğim de vardı götürsem yaparlardı da işte ben yarısını yicem diye çok aramadım onu tamamını yiyince sıkıntı oldu
Yani miktar olarak az yesen bile neden daha saglikli bi secenek varkrn dha sagliksizini yiyesin ki

Merhaba kızlar sabah anneme geldim giremedim bu ara oğlum çok mizmiz peşinde koşturuyor bizi
Dis mi çıkarıyor... dis cikarinca cok miz miz oluyorlar... ama cok zormus dis cikarmak eskiler soyle diyor bi bilselee dis cikarken cekilen acıyı anne babalar her dis icin kurban keserlerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…