Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Giyin hepsini günlük yipranir gider zaten. Hedef kilona inince ya giymediklerini ihtiyacı olanlara ver yiprananlarida at gitsin. Sonra kendine alışveriş yap gönlünce
Canim , hepsi oyle guzel ki yillardir atmadım yine atmam sanırım ne olur ne olmaz kilo alabilirim..

Tost niye beyaz ekmekten canım? Diyetisyen mi öyle istiyor?
beyaz ekmek yeme yerine buğday ye diyen diyetisyen ikk defa gördüm. Ama bence diyetisyenin değil suç. Eğer eskiden diyet deneyeimim var dediyse zaten yemez diye demiştşr , candy_candy neden beyaz ekmek yiyorsun ki... Beni sakın yanlış anlama ama sağlığını düzeltmen gerek şeker hastalığı riskin vardı ve beuaz ekmek hiç iyi değil

yok canım ben zaten beyaz ekmek yemiyorum.. kahvaltı yaamadığım geç kaldığım için iş yerinde tost yedim orda da beyaz ekmek vardı yoksa her öğlen ben tam buğday ekmeği yiyorum sabah ve akşam da tam buğdaylı wasa yiyorum beyaz yediğim tek şey o tosttu yani yemem zaten diyette

ada sorduğu için ben de yazdım yoksa kadın beyaz ekmeği önerdi demiyorum listeme çeşit yazmamış ve öneriler kısmında da tam buğday tüketmeye özen gösterin demiş sadece.. tam buğday yiyemiyorum diyen olsa mesela zorlamaz o tavırda kadın yoksa beyaz ekmeği önermiyor tabiki.. bakın size listemi de atayım da bi karışıklık olmasın ada81 S sisyphos

Günlük 4-5 tane patates kızartması çok mu etkili olur ki ya kilo verememeye herkes baya yüklenmiş

Canim , hepsi oyle guzel ki yillardir atmadım yine atmam sanırım ne olur ne olmaz kilo alabilirim..
Ayy benim de pantolonlar çok güzel bide biz dün alışverişe çıktık Watsonsa diye dönüşte lcwaiki defectoya girdik. Bluzlar aldık 36 beden renkli renkli.. Bide yüzüm küçülünce özgğvebim tam gelecek far paleti aldık far fırçası falan çok güzeldi

Çok güzel hadi inşallah 77 kilo olduğun günleri hep birlikte kutlarız

Canim , ciger ve teryagina takildim niye bunlar zararlilara giriyor ki ?

Kolestrol ve doymuş yağ miktarı fazla diye
Benim diyetisyen cigeri izgara olarak yiyebilirsin demisti... 1 cay kasigi tereyagi ile yumurtani pisirebilirsin demisti... ama ben diyetim boyunca yagda yumurtami hep tereyagli yaptim 1 cay kasigindan fazla kullandim...

Benim diyetisyen cigeri izgara olarak yiyebilirsin demisti... 1 cay kasigi tereyagi ile yumurtani pisirebilirsin demisti... ama ben diyetim boyunca yagda yumurtami hep tereyagli yaptim 1 cay kasigindan fazla kullandim...
Valla bende öyle.. Bence çok da tadı iyiydi...yumurta omletleti hep tereyağı ile yaptım ben

Günlük 4-5 tane patates kızartması çok mu etkili olur ki ya kilo verememeye herkes baya yüklenmiş
Canim yuklenmek gibi düşünme lutfen buradaki amac diyette dogruyu bulmak.... ne oluyorsa o bir lokmalardan oluyor zaten....4 5 tane patates soylenirken az gibi duruyor ama aslinda fazla...

Valla bende öyle.. Bence çok da tadı iyiydi...yumurta omletleti hep tereyağı ile yaptım ben
Ben canan karatay beslenmesini cok dogru buluyorum bu yuzden ... kendime uyarladim tam karatay yapmiyorum ama elimden geldigince o mantikta ilerledim...

Dis mi çıkarıyor... dis cikarinca cok miz miz oluyorlar... ama cok zormus dis cikarmak eskiler soyle diyor bi bilselee dis cikarken cekilen acıyı anne babalar her dis icin kurban keserlerdi...
Evt canım dis çıkarıyor çok mizmiz istahsiz bide üst dişleri çıkıyor alt hiç çıkmadı henüz ustlerde çok zor olurmuş ara ara atesleniyor

Bende tereyağını savunuyorum zamanında bizi yumurta yemekten korkuttular şimdi yanlış dendi bol bol yumurta yiyin deniyor
Bende Azda olsa tereyağı koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…