Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

önermedi de listemde ekmek yazıyor sadece belli bi çeşit söylemedi
Canim , senin beyaz ekmekten uzak durman lazim insulin direncin var.... kendine cavdar ekmegi bulundur derim....diyetisyenin ekmek çeşitini soylememesi bana cok garip geldi.....bu konuda butun diyetisyenler bastira bastira soylerler....

Gecmis olsun canim neyi var oglunun ?
Boğazı şişti birde kulagida ağrıyor. Uyumadim leyla gibiyim. Aayy ada dün eşim öyle bir işkence ettiki sorma. 12 de kalkın kebapciya dedi gittim hicbirseye ağzımı surmedim. O kendi yedi içti kalktık geldik. İşkencenin başka versiyonu

Ben beğendim canım, gayet hafif olmuş

Tebrikler valla iyi dayanmissin... ben olsam ben gelmem derdim

Ciğer salata bir dilim tam buğday ekmek sizce nasıl
Cigerin porsiyon una dikkat et. G
Tebrikler valla iyi dayanmissin... ben olsam ben gelmem derdim
oğlum için gittim. Pasayada yedirdim. Eşim diyor ki beni millete rezil edecen adamlar dicek kendi yiyor karısına yedirmiyor etrafa bakıyor tanıdık varmı karısına bakmıyor dicekler diyor koptum gülmekten iyi bir sinavdi ama

Yook artik tadını çıkar ada fıstık gibi hatun oldun
Ben evlendigimde 60 kiloydum bazi kayafetlerimi saklamistim suan 57lerdeyim 55 olursam evdeki hicbir kiyafet bana olmayacak....kilo verdim ki dolabimda kiyafetleri giyeyim diye... ama bu sefer hedef degisti.. suan pantolonlar geniş geliyor...

Ben evlendigimde 60 kiloydum bazi kayafetlerimi saklamistim suan 57lerdeyim 55 olursam evdeki hicbir kiyafet bana olmayacak....kilo verdim ki dolabimda kiyafetleri giyeyim diye... ama bu sefer hedef degisti.. suan pantolonlar geniş geliyor...
Giyin hepsini günlük yipranir gider zaten. Hedef kilona inince ya giymediklerini ihtiyacı olanlara ver yiprananlarida at gitsin. Sonra kendine alışveriş yap gönlünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…