Gecmis olsun canim neyi var oglunun ?Bende çok yorgunum. Oğlan hasta doğru düzgün uyumadim ama yinede sporumu yaptım
Oooo kuzucuk cok gecmis olsun canim...Boğazı şişti. Oo kadar huysuz ki sabaha kadar uyumadik nerdeyse. Yutkunurken çok ağlıyor du.
Canim , senin beyaz ekmekten uzak durman lazim insulin direncin var.... kendine cavdar ekmegi bulundur derim....diyetisyenin ekmek çeşitini soylememesi bana cok garip geldi.....bu konuda butun diyetisyenler bastira bastira soylerler....önermedi de listemde ekmek yazıyor sadece belli bi çeşit söylemedi
Sağol canim.... cokta heyecanliyim 1. Sinif bakalim neler olacak...Çok zorAllah kolaylık versin canım
Ben kendimi hala kilolu hissediyorumYaansiin yaglarkız gerçi sende yağda kalmadı ada fıstık gibi oldun
Boğazı şişti birde kulagida ağrıyor. Uyumadim leyla gibiyim. Aayy ada dün eşim öyle bir işkence ettiki sorma. 12 de kalkın kebapciya dedi gittim hicbirseye ağzımı surmedim. O kendi yedi içti kalktık geldik. İşkencenin başka versiyonuGecmis olsun canim neyi var oglunun ?
Boğazı şişti birde kulagida ağrıyor. Uyumadim leyla gibiyim. Aayy ada dün eşim öyle bir işkence ettiki sorma. 12 de kalkın kebapciya dedi gittim hicbirseye ağzımı surmedim. O kendi yedi içti kalktık geldik. İşkencenin başka versiyonu
Yook artikBen kendimi hala kilolu hissediyorum
Ben beğendim canım, gayet hafif olmuşYarrin icim hedef menü yaziyprum kendime
Sabah
Haslanmis yumurta (zorla yiycem hic sevmiyorum)
1 dilim peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Ceyrek avakado
Ara
Sekersiz turk kahvesi
3 hurma 7 cig badem
Ara
1 meyve
Aksam
Firinda patlican kabak biber
1 dilim cavdar ekmegi
Yogurt
Nasil sizce ?
Cigerin porsiyon una dikkat et. Gayet iyi benceCiğer salata bir dilim tam buğday ekmek sizce nasıl
Tebrikler valla iyi dayanmissin... ben olsam ben gelmem derdimBoğazı şişti birde kulagida ağrıyor. Uyumadim leyla gibiyim. Aayy ada dün eşim öyle bir işkence ettiki sorma. 12 de kalkın kebapciya dedi gittim hicbirseye ağzımı surmedim. O kendi yedi içti kalktık geldik. İşkencenin başka versiyonu
Gayet iyi ama ciger kabiz yapar haberin olsunCiğer salata bir dilim tam buğday ekmek sizce nasıl
Cigerin porsiyon una dikkat et. GCiğer salata bir dilim tam buğday ekmek sizce nasıl
oğlum için gittim. Pasayada yedirdim. Eşim diyor ki beni millete rezil edecen adamlar dicek kendi yiyor karısına yedirmiyor etrafa bakıyor tanıdık varmıTebrikler valla iyi dayanmissin... ben olsam ben gelmem derdim
Ben evlendigimde 60 kiloydum bazi kayafetlerimi saklamistim suan 57lerdeyim 55 olursam evdeki hicbir kiyafet bana olmayacak....kilo verdim ki dolabimda kiyafetleri giyeyim diye... ama bu sefer hedef degisti.. suan pantolonlar geniş geliyor...Yook artiktadını çıkar ada fıstık gibi hatun oldun
4 kaşık yiyecemCigerin porsiyon una dikkat et. Gayet iyi bence
Mesaj eksik çıkmış gerisi iyi bence de ama adanin dediği gibi kabızlık olabilirCiğer salata bir dilim tam buğday ekmek sizce nasıl
Kiraz yedim sabah bugün de yeşil çay içtim ama.. Şimdi de maydanoz kaynattım demlensin süzüp içecemMesaj eksik çıkmış gerisi iyi bence de ama adanin dediği gibi kabızlık olabilir
Giyin hepsini günlük yipranir gider zaten. Hedef kilona inince ya giymediklerini ihtiyacı olanlara ver yiprananlarida at gitsin. Sonra kendine alışveriş yap gönlünceBen evlendigimde 60 kiloydum bazi kayafetlerimi saklamistim suan 57lerdeyim 55 olursam evdeki hicbir kiyafet bana olmayacak....kilo verdim ki dolabimda kiyafetleri giyeyim diye... ama bu sefer hedef degisti.. suan pantolonlar geniş geliyor...
Tost niye beyaz ekmekten canım? Diyetisyen mi öyle istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?