Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende bugün boyunluk aldım kendime birkaç gündür ağrım var. Dikkat etmek lazım. Dediğin gibi yürüyüş en iyisi şu sıralar.
Çarşamba öğle yemeğinde kuru fasulye ve dün öğle yemeğinde de barbunya yedim. Bir de dün arkadaşın doğum günüydü öğle yemeğinden sonra 1 dilim yaş pasta ve 1 bardak kola içtim. Dün akşam yemeğinde de 1 tane tavuk dürüm ve 1 kutu kola içtim. Patates kızartması da yedim. Pazartesi ve salı günü kısır yapmıştım. Şalgam suyu, turşu ve kısır bir araya gelince sonuç bu oldu.
Birkaç gün dikkat ettim sonra bozdum canım dikkat etsem kesin giderdi. Yürüyüş artık mecburen yapıyorum çünkü arabam yok yürüyerek gidip geliyorum işe.

Artik bende vermeyecem 2kisi cevap atıyor

ya kusura bakmayın ben bu hafta menülere hiç bakamadım kendiminkini bile hep çok geç yazdım niye böyle oldu anlamadım hiç giremedim siteye bigün büyük kız geldi bugün de ikizler zaten onlar gelince iş yerinde sonrası tufan

daha aktif olucam inşallah haftaya

Neden böyle oldu? Yürüyüş de yapıyordun. Menülerini göremiyorum ama canım
Kaçamak yaptığım için canım. Kaçamak yapmasam kilo verirdim. Ödem problemim de var. Sabah erken saatte tartıldığım için rahat 500 gr ödem oluyor. Çünkü sabah kilomla akşam kilom aynı çıkıyor.

Sen kacamak yapmamissin yemekler seni kaçırmış. Azicik dengeleyeydin bari :))
Bence sen yuruyus yapiyorum diye rahatliga kapildin

Kaptanim naptın ya sen kilo vermeye calismiyormusun sanırım korumada değilsin
Dur bide biz atarlanalim

Herkese merhaba

Bugün geç girebildim. Ben geçen haftaya göre 58,1 olmuşum 300 gr almışım. Üstelik spora başlamıştım ama menülerimde karbpnhidrat kaçamakları oluyordu

Herkese merhaba

Bugün geç girebildim. Ben geçen haftaya göre 58,1 olmuşum 300 gr almışım. Üstelik spora başlamıştım ama menülerimde karbpnhidrat kaçamakları oluyordu
Evt sen yanlışını biliyorsun zaten ..boşver önümüzdeki haftaya bak yeni bir başlangıç yap

@Anka @madamhd @zulal83

Geçen hafta: 69.7
Bu hafta: 70.1
Canim , sende şunun rahatlığı var birkere coook kilo verdim basardim yine veririm diye dusunuyorsun... ama farkinda olmadan kilolar oturmaya başlıyor zaman kaybediyorsun... evet daha once cok kilo verdin basardin ama simdi gördüğüm kadariyla konsantre olamiyorsun... nacizane onerim bi an once kilolar oturmadan basla derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…