Neden böyle oldu? Yürüyüş de yapıyordun. Menülerini göremiyorum ama canım
Artik bende vermeyecem 2kisi cevap atıyorNeden böyle oldu? Yürüyüş de yapıyordun. Menülerini göremiyorum ama canım
Bende bugün boyunluk aldım kendime birkaç gündür ağrım var. Dikkat etmek lazım. Dediğin gibi yürüyüş en iyisi şu sıralar.Bu hafta hep dışarıdaydım çocukların kursu benim hastane vs, bugünden sonra inşallah birşey çıkmaz, boyun fıtığı olmuşum bu arada, sporlarımı boynumu zorlamayan şeyler yapmam lazım, en iyisi yürüyüş sanırım
Çok da bozmuş sayılmam diyeti dengelediğimi düşünüyorum bu hafta çok hareketli geçti çünkü, yine de idealim senin gibi beslenmek tabiki
Çarşamba öğle yemeğinde kuru fasulye ve dün öğle yemeğinde de barbunya yedim. Bir de dün arkadaşın doğum günüydü öğle yemeğinden sonra 1 dilim yaş pasta ve 1 bardak kola içtim. Dün akşam yemeğinde de 1 tane tavuk dürüm ve 1 kutu kola içtim. Patates kızartması da yedim. Pazartesi ve salı günü kısır yapmıştım. Şalgam suyu, turşu ve kısır bir araya gelince sonuç bu oldu.Niye böyle
Birkaç gün dikkat ettim sonra bozdum canım dikkat etsem kesin giderdi. Yürüyüş artık mecburen yapıyorum çünkü arabam yok yürüyerek gidip geliyorum işe.aaa anka gelmiş hoşgelmiş
çok şükür iyiyim canım. ilk hamileliğim rahat geçti aşermem olmamıştı bu da öyle olcak heralde henüz hamile olduğumun farkında bile değilimsen nasılsın?
ama nedennn hani dikkat ediyordun yürüyüş yapıyordun
Artik bende vermeyecem 2kisi cevap atıyor
Kaçamak yaptığım için canım. Kaçamak yapmasam kilo verirdim. Ödem problemim de var. Sabah erken saatte tartıldığım için rahat 500 gr ödem oluyor. Çünkü sabah kilomla akşam kilom aynı çıkıyor.Neden böyle oldu? Yürüyüş de yapıyordun. Menülerini göremiyorum ama canım
Boyunluk önermedi doktor boyun kaslarında tembellik yapıyormuş, çıkarınca daha kötü oluyormuşBende bugün boyunluk aldım kendime birkaç gündür ağrım var. Dikkat etmek lazım. Dediğin gibi yürüyüş en iyisi şu sıralar.
Sen kacamak yapmamissin yemekler seni kaçırmış. Azicik dengeleyeydin bari :))Bende bugün boyunluk aldım kendime birkaç gündür ağrım var. Dikkat etmek lazım. Dediğin gibi yürüyüş en iyisi şu sıralar.
Çarşamba öğle yemeğinde kuru fasulye ve dün öğle yemeğinde de barbunya yedim. Bir de dün arkadaşın doğum günüydü öğle yemeğinden sonra 1 dilim yaş pasta ve 1 bardak kola içtim. Dün akşam yemeğinde de 1 tane tavuk dürüm ve 1 kutu kola içtim. Patates kızartması da yedim. Pazartesi ve salı günü kısır yapmıştım. Şalgam suyu, turşu ve kısır bir araya gelince sonuç bu oldu.
Birkaç gün dikkat ettim sonra bozdum canım dikkat etsem kesin giderdi. Yürüyüş artık mecburen yapıyorum çünkü arabam yok yürüyerek gidip geliyorum işe.
Kaptanim naptın ya sen kilo vermeye calismiyormusun sanırım korumada değilsinBende bugün boyunluk aldım kendime birkaç gündür ağrım var. Dikkat etmek lazım. Dediğin gibi yürüyüş en iyisi şu sıralar.
Çarşamba öğle yemeğinde kuru fasulye ve dün öğle yemeğinde de barbunya yedim. Bir de dün arkadaşın doğum günüydü öğle yemeğinden sonra 1 dilim yaş pasta ve 1 bardak kola içtim. Dün akşam yemeğinde de 1 tane tavuk dürüm ve 1 kutu kola içtim. Patates kızartması da yedim. Pazartesi ve salı günü kısır yapmıştım. Şalgam suyu, turşu ve kısır bir araya gelince sonuç bu oldu.
Birkaç gün dikkat ettim sonra bozdum canım dikkat etsem kesin giderdi. Yürüyüş artık mecburen yapıyorum çünkü arabam yok yürüyerek gidip geliyorum işe.
Teşekkür ederim canımzeyneppk tebrik ederim sonucun harika
Kilo vermede de yaristaydik canim7
Spor yarsina degil ama kilo vermeye bn de katilmak isterim
Evt sen yanlışını biliyorsun zaten ..boşver önümüzdeki haftaya bak yeni bir başlangıç yapHerkese merhaba
Bugün geç girebildim. Ben geçen haftaya göre 58,1 olmuşum 300 gr almışım. Üstelik spora başlamıştımama menülerimde karbpnhidrat kaçamakları oluyordu
Canim , sende şunun rahatlığı var birkere coook kilo verdim basardim yine veririm diye dusunuyorsun... ama farkinda olmadan kilolar oturmaya başlıyor zaman kaybediyorsun... evet daha once cok kilo verdin basardin ama simdi gördüğüm kadariyla konsantre olamiyorsun... nacizane onerim bi an once kilolar oturmadan basla derim....
Edelim ben 56.500 gormek istiyorum....
tebrikler canım hoşgeldi 6largünaydın
geçen hafta : 70.5
bu hafta : 69.6
giden :-900
alında daha fazla giderdi , aksam yatsrkende bu kiloda idim ama erken tartiliyorum neyse en azından eksi ve 6 lar geldi
canım niye böyle oldu menülerin güzeldi ?Kilom 62.6 geçen hafta 62.8dimLAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?