Bravo canım, çok iyi bir sonuçgünaydın
geçen hafta : 70.5
bu hafta : 69.6
giden :-900
alında daha fazla giderdi , aksam yatsrkende bu kiloda idim ama erken tartiliyorum neyse en azından eksi ve 6 lar geldi
Çok güzel sonuç canım
Zeynep bacim ne yaptin sen harikasın
Ödem toplamıştır vücudun canım, bir de bu hafta dolunay mı öyle bir şey vardı ondandır. Bu hafta benim de istediğim gibi olmadıKilom 62.6 geçen hafta 62.8dimLAydLiNe
İkimiz de yerdeyizKILO 57.35 gecen hafta 57.50LAydLiNe
Pazartesi 57.90 dü geç yatıyorum geç kalkiyorum ogünlerim geç oluyor yaz yaramadi
Süper gitmiş çok tebrik ettim
Önümüzdeki maçlara bakalım dimiÖdem toplamıştır vücudun canım, bir de bu hafta dolunay mı öyle bir şey vardı ondandır. Bu hafta benim de istediğim gibi olmadı
menulerin Çok az abla böyle kilo verilmiyor bu hatayı bende yaptım bu şekilde veremezsinKızlar öncelikle dünkü menümü vereyim;
Sabah (08:00)
2 haşlama yumurta
Çokça tulum peyniri
Öğle (12:30)
1 sütlü filitre kahve
Akşam (19:00)
5-6 kaşık kabak yemeği (1 tabak)
1 kase yoğurt
Ara (21:00
1,5 su bardağı süt
Spor yok, su 1 litre anca olmuştur.
Haklısın canım, ama biraz arttırsam hemen kilo alıyorum. Ne yapacağım bilemedim. Artık acıkmıyorum, çok yiyemiyorum damenulerin Çok az abla böyle kilo verilmiyor bu hatayı bende yaptım bu şekilde veremezsin
Sporun ve daha fazla yememeninÇok güzel sonuç canımSence sporun mu etkisi oldu?
Sağol canım azmin zaferiZeynep bacim ne yaptin sen harikasın
Sağol canım evt dikkat ettiğimde iyi gidiyor yeterki dikkat edeyimİkimiz de yerdeyiz
Süper gitmiş çok tebrik ettimgayet iyiydin bu hafta
Önümüzdeki maçlara bakalım dimi
Canım kahvaltıda domates salatalık 1 dilim de olsa ekmek olabilirdi çokça tulum peyniri demişsin tulum peyniri yağlı bir peynir türü yiyebilirsen lor peyniri oneriririm çok az kalorisi var yagida az tulumda yiyeceksen az olmalıKızlar öncelikle dünkü menümü vereyim;
Sabah (08:00)
2 haşlama yumurta
Çokça tulum peyniri
Öğle (12:30)
1 sütlü filitre kahve
Akşam (19:00)
5-6 kaşık kabak yemeği (1 tabak)
1 kase yoğurt
Ara (21:00
1,5 su bardağı süt
Spor yok, su 1 litre anca olmuştur.
Bak şimdi sabah kahvaltısına tulum peyniri çokça değil 1 kibrit kutusu olmalı.Haklısın canım, ama biraz arttırsam hemen kilo alıyorum. Ne yapacağım bilemedim. Artık acıkmıyorum, çok yiyemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?