Yardımcı almayı düşündün mü hiç Betül ben bu yıl çok rahat ettim. Şimdiye kadar hep ertelemiştim. Güvenemiyordum kimseye. Temizlendiği halde ev pismiş gibi geliyordu. Şimdi biraz geçti o his. Genel anlamda benim yapamadığım işleri yapıyor ama yine de kendiminki kadar temiz olmuyor.Biri 7 aylik digeri 33aylik . 3 olacsk eylülde. O rahat gunleri iple çekiyorum
Baya ayni seninle yaslar
spor da menu de cok guzel
ahh ahh oyleler valla dogru soyluyorsun. Neyse maddi manevi sagliklari ve sagligimiz yerinde olsun da her sey geciyor
Mukemmel icin asla uzmem kendimi
az içinde oturalacak kadae olsaydi yeterdi :)
Kilom 62.6 geçen hafta 62.8dimLAydLiNe
KILO 57.35 gecen hafta 57.50LAydLiNe
Pazartesi 57.90 dü geç yatıyorum geç kalkiyorum ogünlerim geç oluyor yaz yaramadi
Geçen hafta: 65,2
Bu hafta: 64,7
Fark: 500 gram
Bu hafta hiç istediğim gibi olmadı. Menülerimi düşünüyorum geçen Cuma'dan beri sadece bir dilim baklava ve bir küp çikolatalı lokum var tüm hafta yasaklı olarak yediğim. Onun dışında ekmek, şeker vs. hiçbir şey yok. Sadece protein ve sebzeyle beslendim.
Ama bu hafta içtiğim suyu ölçemedim, bundan sonra suya biraz daha dikkat edeceğim. Bir de spor yok, belki artık spor yapmam lazım, değilse kilo veremeyeceğim.
Gunaydin arkadaslar
Bu hafta sonucum yine nispeten iyi.
Duzenim bozulmasaydi ve regl olmasaydim daha da iyi olabilirdi sonuc.
Gecen hafta 76.9
Bu hafta 76
Fark -900
Kilo bildirimi
Gecen hafta : 57.300
Bu hafta : 57: 100
Giden : -200
Yuzde : 0, 34
LAydLiNe canim mezun olmak istiyorum... bu hafta arti temizledim zar zor - 200 verdim... bundan sonra sizlerle geri kalan kilolarimi vermek istiyorum...
Sabah doktorda islerim vardi hemen kahvaltiya geciyorum evi toparlamam lazim ilk musaitlikte gelecem kızlar....
Günaydın kızlar
Geçen hafta :68.8
Bu hafta :67.8
Aslında daha fazla verebilirdim ama kaçamaklar sonucu böyle oldu
Günaydın kızlar biraz geç oldu günaydınım ama yoğunluğum bitti şükür
Çok güzel canım tebrikler. Bu hafta beni geçtin. Benim biran önce seni geçmem lazımgünaydın
geçen hafta : 70.5
bu hafta : 69.6
giden :-900
alında daha fazla giderdi , aksam yatsrkende bu kiloda idim ama erken tartiliyorum neyse en azından eksi ve 6 lar geldi
Çok güzel canım tebrikler. Bu hafta beni geçtin. Benim biran önce seni geçmem lazım
Sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor. Bulantıların var mı?tartıldın mı kaptanım
Suyu çok az içiyorsunKızlar öncelikle dünkü menümü vereyim;
Sabah (08:00)
2 haşlama yumurta
Çokça tulum peyniri
Öğle (12:30)
1 sütlü filitre kahve
Akşam (19:00)
5-6 kaşık kabak yemeği (1 tabak)
1 kase yoğurt
Ara (21:00
1,5 su bardağı süt
Spor yok, su 1 litre anca olmuştur.
Niye böyle
Kacamaklara rağmen muhteşemGunaydin arkadaslar
Bu hafta sonucum yine nispeten iyi.
Duzenim bozulmasaydi ve regl olmasaydim daha da iyi olabilirdi sonuc.
Gecen hafta 76.9
Bu hafta 76
Fark -900
Yeşillik çok ye canım her öğünde mutlaka olsun suyunu iç ihmal etme benimki 11 aylık o aylardan hep geçtim ama hep 6 öğün beslendim 6 aya kadar her öğünde 2 dilim ekmek yedim 6 aydan sonra ekmeği kestim şimdi 11 aylık şimdi iki öğüne başladım
6 öğün olarak yiyerek iki ayda 9.5 kilo verdim çünkü emzirmek zaten kalori harcatan birşey
Softty de bak güzel kilo veriyor okadar yiyerek
Yemeğini ihmal etme canım sütünü etkilemesin
Her gun degil ama haftada 1 yarim gun gelen biri vardi. yazin ara verdik.Yardımcı almayı düşündün mü hiç Betül ben bu yıl çok rahat ettim. Şimdiye kadar hep ertelemiştim. Güvenemiyordum kimseye. Temizlendiği halde ev pismiş gibi geliyordu. Şimdi biraz geçti o his. Genel anlamda benim yapamadığım işleri yapıyor ama yine de kendiminki kadar temiz olmuyor.
Selam kızlar nasılsınız?
Sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor. Bulantıların var mı?
Haklısın canım bu hafta suya odaklanacağım artıkSuyu çok az içiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?