Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo bildirimi
Gecen hafta : 57.300
Bu hafta : 57: 100
Giden : -200
Yuzde : 0, 34

LAydLiNe canim mezun olmak istiyorum... bu hafta arti temizledim zar zor - 200 verdim... bundan sonra sizlerle geri kalan kilolarimi vermek istiyorum...

Sabah doktorda islerim vardi hemen kahvaltiya geciyorum evi toparlamam lazim ilk musaitlikte gelecem kızlar....

Yardımcı almayı düşündün mü hiç Betül ben bu yıl çok rahat ettim. Şimdiye kadar hep ertelemiştim. Güvenemiyordum kimseye. Temizlendiği halde ev pismiş gibi geliyordu. Şimdi biraz geçti o his. Genel anlamda benim yapamadığım işleri yapıyor ama yine de kendiminki kadar temiz olmuyor.

Kilom 62.6 geçen hafta 62.8dim LAydLiNe
KILO 57.35 gecen hafta 57.50 LAydLiNe
Pazartesi 57.90 dü geç yatıyorum geç kalkiyorum ogünlerim geç oluyor yaz yaramadi

aypare ackerman ve sen güzel kilolar verdiniz canım artık biraz yavaş gitmesi normal çok takılmayın bence.

Geçen hafta : 64.8
Bugün : 63.3
Fark:-1.500 Gr
LAydLiNe kaptanim bu sefer oldu sanırım

çok çok iyi canım tebrikler

yemek yemiyorsun canım aç kalarak kilo verilmez yine de iyi gitmiş ama acaba yağdan mı gitti bu menülerini biraz düzenlemen lazım.

Gunaydin arkadaslar
Bu hafta sonucum yine nispeten iyi.
Duzenim bozulmasaydi ve regl olmasaydim daha da iyi olabilirdi sonuc.

Gecen hafta 76.9
Bu hafta 76
Fark -900

gayet iyi gitmiş canım emzirmek zayıflamak adına da büyük nimet iyi değerlendirmek lazım

son kiloların canım artık az gitmesi normal bence de mezun ol

Günaydın kızlar
Geçen hafta :68.8
Bu hafta :67.8
Aslında daha fazla verebilirdim ama kaçamaklar sonucu böyle oldu

gayet iyi canım tebrikler

günaydın
geçen hafta : 70.5
bu hafta : 69.6
giden :-900

alında daha fazla giderdi , aksam yatsrkende bu kiloda idim ama erken tartiliyorum neyse en azından eksi ve 6 lar geldi
Çok güzel canım tebrikler. Bu hafta beni geçtin. Benim biran önce seni geçmem lazım

Suyu çok az içiyorsun

Etkiledi bile daha dikkat edicem artik kilo biraz daha yavas versem olur ama sutum azalmasin. Aldigim kaloriyi artiricam biraz

Her gun degil ama haftada 1 yarim gun gelen biri vardi. yazin ara verdik.

Selam kızlar nasılsınız?

aaa anka gelmiş hoşgelmiş

Sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor. Bulantıların var mı?

çok şükür iyiyim canım. ilk hamileliğim rahat geçti aşermem olmamıştı bu da öyle olcak heralde henüz hamile olduğumun farkında bile değilim sen nasılsın?

Anka madamhd zulal83

Geçen hafta: 69.7
Bu hafta: 70.1

ama nedennn hani dikkat ediyordun yürüyüş yapıyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…