Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama mezunum ki yarinda dondurma yerim ki saka saka dikkat edecem 55 istiyorum
Haftada 1 yersin ödül günün olur
15.30u beğenmedim sadece yiyorsunuz yiyorsunuz kilo veriyorsunuz kaçamak yapasim geliyor

Haftada 1 yersin ödül günün olur

15.30u beğenmedim sadece yiyorsunuz yiyorsunuz kilo veriyorsunuz kaçamak yapasim geliyor
Onua bende begenmedimde nefis ışte daha sofrada sigara böreği reçel kuruyemiş pestil zeytin vardı da var yani kendini ancak bu kadarla kurtardım doğdum mu hayır açım şu an

Menüm
Sabah
Lorlu yumurta
Beyaz peynir 1 dilim
2 dilim t.bugday ekmeği
Domates biber

Öğle : sade türk kahvesi

Ara: 5 dilim kavun

Akşam : 5 yk semizotu salatası yoğurtlu
8 yk fasulye kavurması
1 dilim t.b.ekmegi
1 dilim trilice ( benimde sıkı bir haftanın sonunda küçük bir kaçamagim oldu yarın full devam )

Su 2 lt
Spor 20 dk yuruyus

Onua bende begenmedimde nefis ışte daha sofrada sigara böreği reçel kuruyemiş pestil zeytin vardı da var yani kendini ancak bu kadarla kurtardım doğdum mu hayır açım şu an
pestil kuruyemiş yeseydin keşke yaa
Afiyet olsun bende kaçamak yapacam

Selam kızlar valla çok yoğun geçiyor gelemiyorum gün içinde haftaya da bukadar yoğun olacağım

alinti yapmıştım hepsi gitti
tebrik mesajları için çok teşekkür ederim
kimler ne kadar kilo verdi merak ediyorum

Ay aynisini dusundum ikram nedir ya :)))

Süt arttırıcı çayda icebilirsin
Humana vs gibi mi .
Ilk oglum zamaninda bieaz içmiştim ama geneli sekee katkılı. Dogal seyler olsa tercih ederim

Mwnu kalabalik gozukiyor aslinda degil. Tatli ve meyveler var bi tek goze batan. Onlar olmasa aksam da yerdin hatta.
Nazar boncugu olsunnn

Zeynep bu hafta 1.5 kg vermis
Onu dusun ona göre kacamak yap :))

Haftaya bende verecem kişi hahaha
Dereotu yiyebilirsin bizim anka ablamiz vardı ondan biliyorum

Ooo iyi cozutmuşun, 1 paket ikramı nasıl yiyebildin

pestili çok sevmem kuruyemiste sucuk yedim diye yemedim dyt tatlının üstüne yediğim karpuzu çok buldu yerine kuruyemiş ayda süt olsaydı dedi bide kahvaltıda süt ürünlerini çok yeseydın dedi ama görüncemin sofrasında peynir cok olmaz inannin çekindim almaya daha çok hamur işi yoğurtlu salata olur menemen olurdu genellikle onunla kurtarırım dedim ama yapmamis

15:30 harici güzel olmuş o olmasa çok abartmamışsın.
. Artık listedesin o triliçeyi görmedim farz et
Yok canım bende yerleşmiyor haftaya cumaya ne demek istediğimi anlayacaksın. Aklıma geleni saydım ama ben hafta içi hamburger ve pizza bile yedim

Benim yediklerimi bi başkası yese evin yolunu bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…