Neyse geldin artık. Aynı sorun bende de var. İzne ayrıldığım da 64 kiloydum. Şimdi 70 kiloyum. Pişman oldum izne ayrıldığıma ama olan oldu artık. Şimdi biran önce listeye girmeye çalışacağım. Yıllık izin var temmuzun sonunda.Keske yazsaydin bebegim frenleyemiyorum kendimi artik
Ben biliyorum da buradan hiç yazmadı söylemek istemediği için bende hiç ismiyle hitap etmedim. Yoksa ben buradaki herkesin ismini biliyorumAy ben de bakacaktim bakmiuim mi cok mu can cektirici bir seyy
Ahahaha siz bilmiyor muydunuz. Hiç mi merak edip sormadiniz :))
Çok güzel canım, ara öğünlere devamSabah 8 15
2 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin,domates salatalık, biber ,1 omlet,1 bardak süt
12 30
6 yk kabak, 4 yk yoğurt, 1 kase salata
15 00
12 çiğ fındık, 2 hurma
17 30
Haşlanmış tavuk eti,4yk yoğurt,yeşillik,2 kepekli galeta,şalgam suyu 1 cay bardağı
2lt su buda benim menüm
Sosis ve pasta olmamış. Su çok güzel. Spor nasıl olacak düşündün mü? Ben arabayı sattım. Son bir haftadır yürüyorum süper oluyor.
Neyse geldin artık. Aynı sorun bende de var. İzne ayrıldığım da 64 kiloydum. Şimdi 70 kiloyum. Pişman oldum izne ayrıldığıma ama olan oldu artık. Şimdi biran önce listeye girmeye çalışacağım. Yıllık izin var temmuzun sonunda.
Teşekkür ederim canimKızlar bu hafta azda olsa herkes kilo vermiş. Listemizde hiç eksi kilomuz yoktu. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum. Yüzdemiz birinci olmaya yetmiyordu. Kızları listeye aldığımda da 0,30 un altına düşmediğimiz için üçünü de listeye aldım.ada81 senin de mezuniyetini gördüm yaaaa artık ölsem de gam yemem. Kocaman tebrikler
Bugun cook yedim kutlama yaptim valla
Aman dikkat yarın mutlaka dengeleBugun cook yedim kutlama yaptim vallamasallah midem hic kuculmemis yedikce yedim sanki midemde delik var
Nihayet adını kullanabileceğiz
Enfes duruyordu çok lezzetliBen çok severim ama bizim hastanede çıkmıyor bu aralar. Niye bakmasaydım dedin?
2 avuç leblebi 1 olursa süper olurBen de menumu yazayimm
Sabah 9.30
3 yk yulaf 1 bardak sut 1 muz 10 badem 1 cay kasogi kakao blenderlayip ictim yine
Ara 14
2 avuc leblebi 2 hurma
Oglen 16
7-8 lahana dolmasi, 3 yk yogurt, salata
Aksami simdi yiycem
5 yk semizotu-kiymali bulgurlu-
3 yk yogurt
1 kase kiraz
Sesli güldüm midede delik var deyinceAman dikkat yarın mutlaka dengele
Menü yaz bakim nasıl kutladın
Betül emziriyor canım o yüzden leblebi iyi olmuş onun kilosuna göre yedikleri normal
Enfes duruyordu çok lezzetli
2 avuç leblebi 1 olursa süper olur
Lahana sarması pirinçten mi
Birde meyveyi öğlenden sonra tüketmemek daha doğruymus
Hadi insallah her aksam menu bekliyoruzBenim sıkıntım akşamları canım. Akşam eve geldiğimde yemek olmadığı zaman gözüm dönmüş gibi oluyor. Ama bugün çözdüm nispeten bu olayı. Güzel bir menüyle geleceğim akşama.
Hadi insallah her aksam menu bekliyoruz
Ne guzel ismin varmis
Meyvenin birini sabah yedim digerini de aksamdan onceydi niyetim ama olmadi canim da cekiyordu daha gec olmadan yiyeyim dedim
Enfes duruyordu çok lezzetli
2 avuç leblebi 1 olursa süper olur
Lahana sarması pirinçten mi
Birde meyveyi öğlenden sonra tüketmemek daha doğruymus
Gecen haftalarda biraz az yemisim sutum azaldi .Betül emziriyor canım o yüzden leblebi iyi olmuş onun kilosuna göre yedikleri normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?